Arama sonuçlarınız

1. O

Sanırım Açmış Olduğum Konu Silindi

Ynt: Sanırım Açmış Olduğum Konu Silindi Cehaletimi mazur görmenizi umarak soruyorum kusura bakmayın :-\ Konuları tek tek silmek yerine spam gönderen üyenin üyeliğini silerek gönderdiği tüm mesajların silinmesini sağlamak kolaylık sağlamazmı? (Tabi bu uygulama site alt yapısında varmı ve her...

2. O

Ynt: Sanırım Açmış Olduğum Konu Silindi Kusura bakılacak bir şey yok hatta ivedi olarak cevap vermeniz konuları takip ettiğiniz ve gerekeni yaptığınızın göstergesidir. Gösterdiğiniz hassaiyet için teşekkür ederim.
  3. O

Merhaba, bir kaç gün önce "sitede dolaşan virüsler" başlıklı bir konu açarak son günlerde siteye resmen saldıran spam ve otomatik gönderilen cevaplardan doğan sıkıntımı dile getirmeye çalışmıştım ama sanırım benim açmış olduğum konumda rahatsızlık verici ve forumlarda kirlilik yaratıcı olduğu...

4. O

Su Separatör Işığı ve Turbo İslik Sesi Hk.

Ynt: Su Separatör Işığı Ve Turbo İslik Sesi Hk. İnternet bağlantınızı kontrol ettinizmi?
  5. O

Satılık 17 İnç Lastik Takımı

Ynt: Satılık 17 İnç Lastik Takımı Fiyat belirtmeyi unutmuşsunuz?

6. O

Satılık Defender Siteye Özel Fiyat 26.750

Ynt: Satılık Defender Siteye Özel Fiyat 26.750 Hayırlı satışlar ;)

7. O

Araç Üstü Bağajımızı Yapalım

Ynt: Araç Üstü Bağajımızı Yapalım Hımmm bunu biraz araştırayım, bilgi vermekten kaçınan bu tip elektrikçilerin paylaşmadığı kıymetli bir bilgi bulursam bu başlık altında paylaşırım tekrar ;)
  8. O

1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

Ynt: 1987 Gmc Suburban 6.2 Diesel..yenileniyor İlk sayfayı okumaya başladığımda son sayfayı merak ederek okumaya başladım ama şuanda hala tam olarak bitmemiş olması merakımı hüsrana uğratsada gösterilen sabır sonucunda elde edilen görüntü gerçekten tatmin edici(boya ve kaporta olarak) umarım...
  9. O

Ynt: Araç Üstü Bağajımızı Yapalım Akım yükseltici nasıl birşeydi hatırlıyormusunuz? Işıklandırmayı kumanda ettiğiniz anahtara fazla yük binmemesi veya tesisata zarar gelmemesi için röle kullanmış olabilirmi?

10. O

Ynt: Araç Üstü Bağajımızı Yapalım Portbagaj montajındaki açıklama için teşekkürler :) Işıklandırma tesisatı hakkında detay bilgisi varmı? gördüğüm kadarıyla araç üzerinde 6ad sis farı mevcut ve sanırım hepsi 55w lık ampuller? 55wx6=330w oda yaklaşık olarak aküden 27A yük çeker. Ön sis farları...

11. O

Ynt: Araç Üstü Bağajımızı Yapalım Güzel çalışmalar yapmışsınız ve gerçekten orjiaal olmuşlar ama kafama takılan 2soru var ??? Fotoğraflardada görüldüğü üzere 2ayrı portbagaj yapmışsınız, 1fotodaki(sportif olan) bagaj seyir halindeyken rüzgar sesi yapıyormuydu? ayrıca aracın orjinal çıtalarına...
  12. O

Eski Dolaptan Römork Yapalım

Ynt: Eski Dolaptan Römork Yapalım Bu çalışmanız oldukça yaratıcı olmuş sanırım tavan bagajı çalışmanızda en az bunun kadar yaratıcı olacaktır ;)

13. O

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Baştan sona ilgi ile izledim yaptıklarınızı, öyle kısa bir övgüyü haketmiyorsunuz aslında. Neticede o tekerleklerin üzerinde ciddi anlamda emek ve özveri bulunuyor. Ellerinize düşüncenize sağlık..
  14. O

Tepe Lambası -geri Görüş Lambası -iç Aydınlatma

Ynt: Tepe Lambası -geri Görüş Lambası -iç Aydınlatma Öncelikle sesi atkıdanmı yoksa atkı+farlardanmı yaptığını değerlendirmeniz gerekli bence :/ neticede orjinal bir ara atkı kullanıyorsunuz bence ses yapmamalı veya montajda bir terslik olabilirmi? sis farları olmayan aynı barı deneyebilirsiniz...
  15. O

Sırt Çantası Ağırlığı Ve Duruşunuz Nedir ?

Ynt: Sırt Çantası Ağırlığı Ve Duruşunuz Nedir ? İlk soru içeren cevap; Siftah benden bereketi Allahtan :D Kullanılan çanta şekli nedir? Doğa şartlarında sırta tam oturan çantaları kullanmak hareket kısıtlaması yapmaması ve kullanıcıyı rahatsız etmemesi bakımından en güzelidir.

16. O

Kocaeli Kartepe Hakkında Bilgisi Olan

Ynt: Kocaeli Kartepe Hakkında Bilgisi Olan Ben kenardan takipte kalayım, ne olur ne olmaz :)
  17. O

2007 Navara Yağmur Sensörü Arızası

Ynt: 2007 Navara Yağmur Sensörü Arızası Gogıl amcaya kısaca sordum ve bayağı bir görsel+bilgi çıkardı sağolsun :) https://www.google.co.uk/search?q=ya%C4%9Fmur+sens%C3%B6r%C3%BC&biw=1280&bih=917&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=NN52VIWFK8XOsQTjwYHgCA&sqi=2&ved=0CAYQ_AUoAQ#imgdii=_
  18. O

Ynt: 2007 Navara Yağmur Sensörü Arızası Yağmur sensörü her araçta ön cam üzerinde ve silecek silgisinin sildiği kısımlarda genelde üst kısım bölgesinde olur ve yapı olarakta suyun yansıması mantığını kullanan fotolektik sensör mantığı ile çalışır. Normalde sensörün olduğu bölgeye su...

19. O

Ynt: 2007 Navara Yağmur Sensörü Arızası Arızanın sensörde olduğundan eminmisiniz? silecek kolundada problem olabilir :/ ama önce kendiniz sensörün soketi vs gibi şeyleri kontrol edebilirsiniz, bunun için iç dikiz aynasının arkasın, cam üzerinde bulunan kapağı sökmeniz gerekli önce..
  20. O

Pickup Lar Ticari Mi Değilmi ?

Ynt: Pickup Lar Ticari Mi Değilmi ? Yanlış gözlemlemdiysem; yakın tarihli A/T lastiklerin bir çoğunda M/S ibaresi mevcut, ama eski tarihli olanlarda(4veya 5yıllık olanlardan bahsediyorum) M/S ibaresi mevcut değil dolayısıyla birazda kontrolü yapan memurun insafına kalmış oluyoruz :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,922
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri