Arama sonuçlarınız

1. P

Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi pardon yanlıs oldu.

2. P

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi tamam abi anladım sagolasın. 255 için görüşün ne olur peki abi?
  3. P

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi Ediz Abi merhaba. lastik alacagım, senin lastiklerden düşünüyorum. sanırım memnunsun lastiklerinden. (gerçi Ali Beyin lastikleride güzel ama tuzlu :) ) ölçülerde 265 ile 245 arasında kararsız kaldım abi. 245 tavsiye eder...

4. P

Ssangyong Actyon Sports'a 5 cm Spacer Uyguladık...!

Ynt: Ssangyong Actyon Sports'a 5 cm Spacer Uyguladık...! bir şey daha soracagım :) bu 14x1,5 olan saplamaları çakıyoruz değil mi spacere kaynak gibi bişeyle doğru tahmin ediyorum değil mi? :) iyice komik oldu :D
  5. P

Ynt: Ssangyong Actyon Sports'a 5 cm Spacer Uyguladık...! günaydın. teşekkür ederim. bakalım bu bilgiler ışığında yapabilecez mi. :) harbiden çok zor sizi iyi anlıyorum. çünkü ben elimde bu kadar veri varken anlatamıyorum yaa :) kolay gelsin size.

6. P

Ynt: Ssangyong Actyon Sports'a 5 cm Spacer Uyguladık...! merhaba Ediz Bey. bu spacerı arkasını gösteren resimleriniz var mıdır? bir türlü anlaşamadık ustayla. öyle mi olacak boyle mi olacak jantı da götürdük ama olmadı.

7. P

Ynt: Ssangyong Actyon Sports'a 5 cm Spacer Uyguladık...! eyvallah. bi sitede gorduydum gecen gun orda mercekli xenon yapımını anlatıyordu. bende araç gelsin yapacam. kendim ugrasarak. valla abi ne diyim heycan bastı benide onu yaptırsam bunu yaptırsam :D maymun iştahlı oldum. ortada araç yok...
  8. P

Ynt: Ssangyong Actyon Sports'a 5 cm Spacer Uyguladık...! bende tonacıya gonderdim :) yazdıklarını bakalım ama olmadı jantı gotururum daha sağlam halletmiş olurum. senin farlar xenon değil mi ? memnun musun ?
  9. P

Ynt: Ssangyong Actyon Sports'a 5 cm Spacer Uyguladık...! günaydın Ediz Bey. ben resimdeki ölçüler konusunda yardımınızı rica edebilir miyim? ilginiz için teşekkür ederim.

10. P

Ynt: Ssangyong Actyon Sports'a 5 cm Spacer Uyguladık...! merhaba Ediz bey. yükseltmeden sonra hiç hız denemesi yaptınız mı ? yaptıysanız olumsuz bir şeyle karşılaştınız mı ? teşekkürler,

11. P

Ynt: Ssangyong Actyon Sports'a 5 cm Spacer Uyguladık...! onlere 4 cm arkalar 5 cm olarakyapmaya karar verdim. sizin yardımlarınız sayesinde. o yüzden teşekkür ederim. bakalım aslında araç daha çıkmadı bile :) tamirden ben hiç normal haline binemeden yükseltilmiş haliine binecegim. o yüzden...
  12. P

Ynt: Ssangyong Actyon Sports'a 5 cm Spacer Uyguladık...! tesekkur ederim :) yanlıs anlamazsanız eger ozelden bana cep numaranızı veya msn adresinizi verebilir miisiniz? birde yükseklikleri önleri 6 arkaları 7 yaparsak sakata gelir miyim ? teşekkürler.

13. P

Ynt: Ssangyong Actyon Sports'a 5 cm Spacer Uyguladık...! linki inceledim ama fazla bise anlamadım. beyaz parcalardan hangisi ön hangisi arka. cunku onlerde amortisorun cıkması delik olması gerekiyor yanlıs anlamadıysam . ama beyaz parçaların bulundugu resimlerin icinde delikli goremedim...
  14. P

Ynt: Ssangyong Actyon Sports'a 5 cm Spacer Uyguladık...! anladım tamamdır. teşekkürler. bide şu spacerı sormustum ama sanırım yogunsunuz :) teşekkür ederim.
  15. P

Ynt: Ssangyong Actyon Sports'a 5 cm Spacer Uyguladık...! teşekkür ederim :) peki bu getleri nerden temin edecem ben. yani bir parçacıya gidip ben 4cm get istiyorum mu diyecem. (getler bu beyaz olan şeyler mi plastik gibi hani ) yoksa tornacıda onları mı yaptıracam. tornacı tanıdığım vardır...

16. P

Ynt: Ssangyong Actyon Sports'a 5 cm Spacer Uyguladık...! peki kaç inç yükseltme tavsiye edersiniz? lastikleri değiştirmek te yarar var mıdır. (dunlop marka ) bu arada siz nerede oturuyorsunuz ben pendikteyimde. teşekkür ederim.
  17. P

Ynt: Ssangyong Actyon Sports'a 5 cm Spacer Uyguladık...! anladım. sanırım uygun olanı sizin yaptıklarınız. lastik ölçülerimde bir sorun olur mu önce onu sorayım. bu ölçülere ve arkaya camlı kabinden sonra ön ve arka olarak kac cm yükseltme tavsiye edersiniz sorunsuz kullanabilmek adına ?
  18. P

Ynt: Ssangyong Actyon Sports'a 5 cm Spacer Uyguladık...! ediz bey merhaba. bu yükseltme ve spacer işinin piri sizmişiniz. :) biraz tavsiyenize ihtiyacım varda zahmet olmazsa yardımcı olur musunuz? ben hasarlı 2008 4x4 actyon sport aldım. su an tamirde çıkmasını bekliyorum. sizin aracın...

19. P

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi cevabınız için teşekkür ederim. şirkette msn yasak olduğu için ancak akşamları girebilirim :) önler aracın orjinal haliylede daha alçak duruyor sanki yükseltmede de anladığım kadarıyla 1 cm fark var bunun özel bir sebebi var...
  20. P

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi selam ismim erkan bende 4x4 actyon sports aldım. yükseltme yapmak istiyorum. prokopi size mail atayım dedim ama yeni üye diye attırmadılar :D neyse sizinkiler kac cm yükseltilmiş durumda. bu işlem sonrasında araçta...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,922
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri