Arama sonuçlarınız

1. I

Tek Başıma Arabayla 72 Günde Doğu-Orta-Kuzey Avrupa 22 Ülke 24000km Overland

Ynt: Tek Başıma Arabayla 72 Günde Doğu-Orta-Kuzey Avrupa 22 Ülke 24000km Overland fotograflar cok guzel abi eline saglik , merakla devamini bekliyorum ...

2. I

Almanya başlangıçlı avrupa gezisi için Önerileriniz

Ynt: Almanya başlangıçlı avrupa gezisi için Önerileriniz Merhabalar , Berlin de hemen ilk anda aklıma gelen yerler ; - Checkpoint Charlie ve çevresi : 1990 öncesi Doğu-BAtı geçişlerinin yapıldığı sınır kontrol noktası , burada tarihi bir çok fotoğraf , sergi vs. de görebilirsiniz . Sınır...
  3. I

RUSYA ( Bati Sibirya-Ural Bolgesi-Omsk-Tyumen-Tobolsk-Yekaterinburg)

Ynt: RUSYA ( Bati Sibirya-Ural Bolgesi-Omsk-Tyumen-Tobolsk-Yekaterinburg) Tesekkurler ...

4. I

RUSYA ( Bati Sibirya-Ural Bolgesi-Omsk-Tyumen-Tobolsk-Yekaterinburg)

Ynt: RUSYA ( Bati Sibirya-Ural Bolgesi-Omsk-Tyumen-Tobolsk-Yekaterinburg) Cok tesekkur ederim
  5. I

Satılık 2008 Grand Vitara 2.0

Ynt: Satılık 2008 Grand Vitara 2.0 tesekkurler tekrar , iyi yapmissiniz zaten piyasa cok kotu bu aralar bende satmaya calisiyorum , 2 aydir bekliyorum , size hayirli olsun .

6. I

Ynt: Satılık 2008 Grand Vitara 2.0 hayirli olsun o zaman , sakincasi yoksa eger kaca yaptiniz satisi soyleyebilirmisiniz

7. I

Ynt: Satılık 2008 Grand Vitara 2.0 merhabalar , siz aracın ilk sahibimisiniz ?
  8. I

Italya'dan vize alma ihtimali hakkinda

Ynt: Italya'dan vize alma ihtimali hakkinda merhaba , bi sikinti olmaz , zaten turla gideceginiz icin ve bordrolu calisan oldugunuz icin %99 alirsiniz korkmayin hic , hatta kusura bakmayin okurken guldum biraz bu kadar sikinti yapmaniza :) cok garanti olsun , kafaniz takilmasin istiyorsaniz...
  9. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ Helsingborg...

10. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ Helsingborg ...

11. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ Helsingborg ...
  12. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ HELSİNGBORG : İsvec deki son günüm , akşam Kopenhag-İstanbul dönüş uçuşum var . Sabah Öland dan yola çıktım ve hızlı ilerleyince , kalan vaktimi değerlendirmek için , Malmö nün kuzeyindeki İsvec in büyük şehirlerinden Helsingborg a uğradım. Burada harcayabilecek 4-5 saat...

13. I

Schengen vizesi ile ilgili genel bir soru

Ynt: Schengen vizesi ile ilgili genel bir soru butun schengen ulkelerini tek bir ulke gibi dusunun , multi bile olmasa vize suresi icinde istediginiz kadar schengen ulkeleri arasinda gecis yapabilirsiniz , ama schengen ulkeleri disinda bir ulkeye cikarsaniz multi olmayan tek girisli vize icin...
  14. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ Tesekkur ederim , dediginiz gibi herseyde biraz az biraz fazla belki yakiniz artik butun dunyaya yada gelismis toplumlara diyelim fakat insan olarak coooook cooook fark var aramizda , bu farki kapamak icin uzun vadeli egitim sistemleri lazim , malesef uzun vadeli...
  15. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ Oland koprusu ve ana karaya tekrar geciyorum , bundan sonra ki durak Helsingborg ...

16. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ ...
  17. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ adanin bas sehri Borgholm sehir merkezi ve liman ...
  18. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ ...

19. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ Adanin guneyinden Borgholm a ... adayi bisikletle gezenlerde cok var
  20. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ UNESCO nun koruma altina aldigi bolge ...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,948
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri