Arama sonuçlarınız

1. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ Rosenlunds rosarium Fotograf cekmek icin gittigim bu bahcede yuzlerce cesit cicek yetisiriliyor , ayrica havada mukemmel bir koku ...

2. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ sehir merkezinden ...
  3. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ Otelin parkinda ki bu amerikan cok hosuma gitti ...

4. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ Jonkoping liman ve Vattern golu
  5. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ ...

6. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ cok eglenceli yer , zaten isvecliler yagmurda dahi artik alismislar , acik havuz ve kaydiraklar bile full , yagmurda yuzmek benim icinde cok zevkli ... Benim yakinmam ise diving room ile ilgili ... Bu bolumde bir cok farkli yuksekliklerde tramplen ler ve atlama noktalari...

7. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ Buraya gittim ama gitmez olaydim :)
  8. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ Jonkoping de 2.gunumde hava cok yagmurluydu , gorus bu sekilde ... Bende Rosenlunds Badhus a gittim o gun , daha onceden zaten arastirma yapmistim , burasi acik ve kapali yuzme havuzlari , su kayaklari ve diving room lardan olusan buyuk bir kompleks ...
  9. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ gun batimi...

10. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ yine gol ve cevresinden fotograflar ...

11. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ Kaldigim otel , Rocksjon Golu ve etrafindaki park alani ...
  12. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ JONKOPING ; 90bin nufuslu Vatern Golu nun en guney kiyisinda bulunan bir sehir. Bende daha sonra Isveclilerden ogrendigim kadariyla burasi daha cok ulkenin zengin kesiminin haftasonlari 2-3 gun dinlenmek icin kactiklari bir yer , sehir cok sakin , huzur dolu ve heryer...

13. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ Cok katiliyorum , biz iklim acisindan en sansli cografyadayiz , ulkemizde ayrica her turlu guzellikde var ama icinde yasayanlar biraz bozuyor galiba ...
  14. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ Herkesin bakis acisi farkli tabiki :) burda yaz mevsimi belki 1 ay bile degil , onada ne kadar yaz dersiniz ayri konu , ben temmuz sonu gittim 9 gunde 3 gun yagmur gordum . Mesela orda tanistigim turkler benimle dalga gectiler , bikmis bir halde 'baska gezicek yer...
  15. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ tesekkur ederim , hosunuza gittigine sevindim , dogaya hayran olmamak mumkun degil Iskandinavya da gercekten ...

16. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ Bundan sonraki duragim , Goteborg a 150 km uzakliktaki Jonkoping cennetten baska bir mekan ...
  17. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ Haga District , bu bolge cok turistik , eski sehir tarzinda bi yer , sokaklarda restaurantlar ve cafeler ...
  18. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ Goteborg...

19. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ Bazi koprulerde egilmek gerekiyor :) en son fotografda Ericcson un genel merkez binasi ...
  20. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ Kanal turundan Goteborg manzaralari...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri