Arama sonuçlarınız

1. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ Yanlis anlasilmasin ! Bu fotograflar kanal turunda cektigim sehir merkezinden fotograflar , sehrin 100km disinda vs. bir bolge degil , ee bu adamlar 50-60 yaslarda olurse ayip olur zaten , ortalama omrun 80 lerde olmasi gayet normal ...

2. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ Goteborg sokak ve caddeleri ...
  3. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ Sehir merkezinde , bir supermarket buyuklugunde seker dukkani , giriste poset alip istedikleriniznden dolduruyorsunuz , kasada gram olarak tartiliyor , fiyat o sekilde odeniyor Seker komasina girmeden once son fotograflarim ....

4. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ Goteborg ...
  5. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ Ship of Gotheborg , ilk defa 1700 lu yillarin sonunda yapilmis , sonrasinda cok kez bakimdan gecmis , hala turistik seferler yapiliyor . Limandaykende ufak bi ucret karsiliginda icini gezebiliyorsunuz bu viking gemisinin , su an dunyadaki en buyuk ahsap gemiymis kendisi ...

6. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ 1. Liman 2. IFK Goteborg un maclarini oynadigi Ullevi Stadi 3. Skanskaskrapan , sehrin sembollerinden olmus , ofis binasi

7. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ The Wheel of Goteborg... Sehrin sembolu , binmek adetden , ustde manzara harika tabiki ...
  8. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ GOTEBORG ; Isvec in 2. en buyuk sehiri , Iskandinav ulkelerindeki en buyuk liman da Goteborg da , bir sehir hem sanayi hem de turistik bir sehir olurmu , Avrupa da ki en guzel ornegi herhalde , Goteborg a bayilip bitmistim gercekten , inanilmaz cennetten parca bir yer ...
  9. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ Cok sansliymissiniz , biz gidemedik o maca ama yinede stadyuma gitmis oldum bende :)

10. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ Merhabalar , Schengen vizesi icin aslinda her ulke teoride ayni sartlar ve evraklari istiyor fakat pratikde bazi ulkelerden daha uzun sureli vize alma sansiniz var . Ben daha onceki tecrubelerime dayanarak soleyebilirimki Yunanistan , Italya dan daha uzun sureli vize...

11. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ guzel yerler gercekten herkesin gormesini gezmesini isterim , tavsiye ederim , Norvec icin en guzeli diyorlar oralar nasildir artik dusunemiyorum , bir dahakine insallah o taraflari gezmek istiyorum bende , tesekkurler yazdiklariniz icin
  12. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ Sonraki duragim Goteborg ...

13. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ Varberg Radyo Istasyonu ...
  14. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ Varberg Radyo Istasyonu 1924 yilinda insa edilen , kablosuz olarak ilk deniz asiri iletisimi saglayan (amerika kitasiyla) istasyonlardan bir tanesi ve bugune kadar da cok iyi sekilde korunmus , ozellikle o donemde bu istasyonun orduya buyuk faydasi olmus . Gittiginizde...
  15. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ Isvec de otomobil piyasasi tamamen Saab ve Volvo nun hakimiyetinde ...

16. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ Isvec yollari ...
  17. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ Malmo den Goteborg a dogru yola ciktim , bu arada yolumun ustundeki Varberg e ve Unesco Dunya Mirasi listesinde olan Varberg Radyo Istasyonu nu da ziyaret edip gezdim . Aslinda bu gezinin benim icin en guzel , en zevkli tarafi bu sehirlerarasi yolculuklar oldu . Sehirlerde...
  18. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ Malmo...

19. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ Sabah saatlerinde merkezde kalabalik gordugum bir pastaneye girip kahvalti yaptim , kalabalik normalmis tuzlu kurabiyeler inanilmaz :) yanimada aldim biraz sonra yemek icin , daha sonrada Malmo nun hem dinlenme hem de zaman zaman eglenceler duzenlendigi Folketz PArk i na...
  20. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ Malmo den fotograflar ...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri