Arama sonuçlarınız

1. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ Malmo de araci , sehir merkezine yaklasik yarim kilometre uzaklikta bir caddeye parkettim . Bir tarafda da cok guzel , yemyesil bir park ve yuruyus alani ve cok guzel bir gol gorunce araci buraya birakmaya karar verdim . Daha once Danimarka da bilgileri almistim . Ucretsiz...

2. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ bu da yol arkadasim ...
  3. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ Malmo gorundu :)

4. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ İsveç te ilk durak Malmö ; Malmö İsveç in en büyük 3. şehri olarak geçsede , bizim kriterlerimize göre küçük , sakin , huzurlu bir kasaba havasında bir şehir . Oresund Köprüsü nü geçtikten sonra otobanda ilk sapak hemen Malmö , Kopenhag ile Malmö arası 16km uzaklık var ...
  5. I

Güney Rusya Vladikavkaz(Alanya) Nalchik (Balkarya) ve Pyatigorsk Gezisi

Ynt: Güney Rusya Vladikavkaz(Alanya) Nalchik (Balkarya) ve Pyatigorsk Gezisi Bilgiler çok yararlı , çok teşekkürler hepsi için , o bölgeye gitmeyi düşünenler için önyargıları kırıp baya bir güven veriyorsunuz . Benimde yazın kendi şahsi arabamla ; Gurcistan-ermenistan-Azerbaycan ve Baku den...

6. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ Kopenhag da gecirdigim 3 guzel ve dolu dolu gunun ardindan , 4.gun sabahinda havalimanina gidip , daha once netten 6 gunluk kiraladigim araci alip , Isvec e gecmek icin , Oresund Koprusu ne dogru yola ciktim ...

7. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ sarayin icinden ...
  8. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ devam...
  9. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ Frederiksborg Sarayi ve bahceleri ...

10. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ Helsingor limani , cocuklar ...

11. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ kalenin icinden ...
  12. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ Kronborg Kalesi ...

13. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ Kalenin konumunun anlasilmasi acisindan netten aldigim bir fotografi
  14. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ HELSINGOR : Kopenhag da kaldigim gunlerde , bir gunumde de yerel bir tur sirketinden gunubirlik Helsingor turu satin aldim . Helsingor , 40bin nufuslu kucuk , sirin bir sahil kasabasi , Kopenhag a 50km uzaklikta , sahil manzarali yoldan , otobusle Helsingor a yaklasik...
  15. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ Tesekkurler , soyle soylim size ; ben cok defa schengen aldigim icin ve farkli ulkelerden aldigimdan , diyebilirimki en kolayi ve en uzun sureli alabileceginiz ulke Italya , ama bir sartla , araci seyahat acentalari vasitasiyla alirsaniz , cunku sanirim aralarinda bir...

16. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ Kopenhag da bile oluyor demek ki :)
  17. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ Basta bahsettigim Osman abi ve arkadasi Mehmet , Osman abi sagolsun bana havalimani nda yardimci oldu ve kaybettgim cantayi bulmami saglaadi . O anda cantayi buldugumda sevincimden ne yapacagimida sasirmistim , Osman abi ye para vermeyi denemistim ki verdigim cok iyi bir...
  18. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ LEGO bir Danimarka markasi , Billund sehrinde de buyuk bir Lego Land var , Stroget Caddesi nde de buyuk bir magaza acmislar , iceri girip biraz goz atmistim ...

19. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ mactan fotograflar ...
  20. I

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ Fc Copenhagen-Shamrock Rovers sampiyonlar ligi on eleme maci oncesi Irlandalilar Stroget Caddesi n de cosuyorlar , gercek taraftar adamlar , yenilmelerine ve mac boyunca azinlikta olmalarina ragmen inlettiler stadi , macdan sonrada sinema cikisi gibi dagildi millet ...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri