Arama sonuçlarınız

1. Ebru Yetim

Yaz gelirken yeni yol rotamız

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Lido union

2. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Annem Avignonun rüzgarlı havası ve Alplerin soğuğuna dayanamadı. Hipertansiyonuda olunca baş dönme ve bulantısını her ne kadar rakım yüksekliği ve rüzgara bağlasakta yinede hastaneye götürdük. Şükürki önemli birşeyi yokmuş. Havayı Iseo gölünde yağmurlu...
  3. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Vallahi süper işe yaradı. 1,79 tl sineksavar programı. Hemen indirin

4. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız İki hafta sonra çok daha güzel olurlar Temmuz ayını tercih edin
  5. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Yarın Pireneler bölgesine geçeceğiz .Orada göl kenarında le Roustau adlı bir kamping bulduk.Yerleri de varmış .Hava çok sıcak .Akşamüstü Avignon'u gezeceğiz .Kamping dört yıldızlı ama Ren nehrinin iki kolu arasında adacık gibi bir yerde .Akşam ancak iphone 'un...

6. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Güzellikler bitmiyor .gelirseniz lavanta balıda alın.Bu sabah denedik çok güzeldi.Enes içinde lavanta tohumu ve fideleri aldık

7. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız :) Dün Saault ve Gördes arası köy yolları çok güzeldi .Bir ülkeyi köyü kasabası ile gezmek bence bu .Bu şeklini daha çok seviyorum seyehatin .Büyük şehirlerde görülmeli ama gerçek ülke bence küçük yerlerde gizli .
  8. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Rotanız nasıl? Biz4 temmuzda orada olacağız inşallah. Siz bu taraflara gelin .ay sonunda da Garda yakınında lgo de Iseo'da olacağız.siz gelin
  9. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Bugün Sault ve Gordes'teydik. Erken olmasına rağmen bir lavanta tarlasına denk geldik.

10. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Alpilles müzesinden

11. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Saint Remy'de gezdiğimiz müze yöre gelenek ve yaşayışı ile ilgili idihttp://www.avignon-et-provence.com/museums/alpilles-museum/#.UcVBNGQayc0
  12. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız http://en.wikipedia.org/wiki/Saint-Paul_Asylum,_Saint-R%C3%A9my_(Van_Gogh_series) Saint Remy'deki bu hastanede iken çizdiği resimlerinden bazıları bahçenin köşelerine yerleştirilmiş

13. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Hüseyin abicim çok teşekkür ediyoruz .. Bugün Van Gogh'un tedavi olduğu ve kulağını kestiği müze hastanede idik. Bahçesindeki mini lavanta bahçesinde yakaladığım güzellikler
  14. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Sevgili Bülent, Mustafa fotoğrafının çekilmesinden hoşlanmaz. Hatırım için verdiği pozlar ile ancak bu kadar oluyor. Sırfben seviyorum diye katlanması bile hediye bana..
  15. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Teşekkürler

16. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Çok teşekkürler
  17. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız :)
  18. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız İki arada bir derede yazdığımdan yazım hatalarımınkusuruna bakmayın. Net bağlantım olduğu sürece cevap veririm seve seve.

19. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Buharlı tren ile nostaljik gezimiz
  20. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız http://www.cevennes-tourisme.fr/uk/il4-item_p257-the-cevennes-steam-train-anduze.aspx?Cle=ILIVE-CEV-ACTCULT-12

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri