Arama sonuçlarınız

1. Ebru Yetim

Yaz gelirken yeni yol rotamız

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Çok teşekkürler. Mustafa kardeş, senin iphone'dan sinek savar programını indirdi. Ve bu gece rahat bir şekilde yemek yedik. Kulakların çınladı bilesin

2. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız ;D
  3. Ebru Yetim

4. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Seve seve devam.. Avignpn'da Camping des Papes'teyiz. Fransa'da öğlenleri restaurantlar kapalı galiba buladık yine açık yer. 10 km ileride alışveriş merkezine gittik. Bu akşam hem evlilik yıldönümü hem Bilalin yaşgünü için pasta aldık mum aldık.çocuklar ve...
  5. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Çamaşırlarımı makinada yıkadıktan sonra kurutucudan çıkmasını beklerken kampı çektim. Yemek saati olunca herkes karavan çadır önünde. Her yeri çekemedim. Burası yıkama ünitesi

6. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Dün nehirde yüzdük.şimdide foto çekmek için aşağı indim

7. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Biz dönüşte ay sonu gibi Garda 'ya 60 km uzakta Lago gi Iseo'da kalmak niyetindeyiz. Kavala'da Batis Terra'yı çok seviyoruz. Karşı'da Thassos adasına'da gidebilirsiniz.biz feribota Kavala'dan bindik ama daha hızlısı40 km ileride adını unuttum varmış. Araba ile...
  8. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Garda'nın etrafı her yeri güzel. Çocuk varsa ya da çocuk ruhlu iseniz Gardaland, mobieland , Aquapark güzel. Hayvanat bahçesi de var. Biz gitmedik. La Quercia kamping güzel ama pahalı. Lido daha uygun . Malcesine kasabası şirin. Teleferikle zirveye...
  9. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız :)

10. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız :)

11. Ebru Yetim

12. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Hanımlar alışverişte, erkekler bekliyor

13. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Bugün Antibes'ten Anduze'ye gelirken36 derece sıcak vardı. Gelince kampın yanında akan nehirde serinledik. Önceki gün, Grottes de Saint Cezaire mağarasına ve dünyanın parfüm başkenti Grasse'ye gittik http://en.nicetourisme.com/things-to-do/406
  14. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Çok güzel olurdu gerçekten. Daha önceki yazılarımızdan Garda bölümünü inceleyebilirsiniz. Biz şu anda Anduze'de L'Arche kampingdeyiz. Nehir kenarında çok güzel bir kamping. En güzelide internet bedava.
  15. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız S. P de Vence

16. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Tourrettes
  17. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Haşmet bey teşekkürler. Bugün Cannes- Antibes sahil şeridinde dolandık. Dün Tourettes sur Loup ve Saint Paul De Vence'de idik. Benim bayıldığım her haliyle orijinal ortaçağ kasabaları Eze gibi ...
  18. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Şu anki kampımız

19. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Lazise
  20. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Gardaland'de Atlantis 'te diğer ziyaretçileri ıslatırken

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri