Arama sonuçlarınız

1. Ismqil

2009 Cherokee Ltd Modifikasyonu ?..

Ynt: 2009 Cherokee Ltd Modifikasyonu ?.. selam bende 16 jant var bende 18 jant istiyordum. gelin jantları değiştirelim.

2. Ismqil

Yeni 2008 Jeep Cherokee

Ynt: Yeni 2008 Jeep Cherokee her ne kadar nitro turkiye de tavsiye edilmesede ben liberty aldım 4 tane kişide gördüm ama nitroyu çok fazla gördüm Arabistanda.
  3. Ismqil

Jeep Liberty 3.7

Ynt: Jeep Liberty 3.7 bende 2010 liberty sport 3.7 v6 var 2 ay oldu alalı 7 bin km de yol yaptım. hızlanması arazidede üzmemesi konforu herşeyi mükemmel tek derdi benzin olablilir ben şehir içinde tam gazlı kullanıorum 18litre civarı yakıt tuketiyor. gaza uslu basınca uzun olda 11 litreye...

4. Ismqil

Wrangler Rubicon hakkında bilgi

Ynt: Wrangler Rubicon hakkında bilgi geç okudum mesajınızı benim size tavsiyem her daim jeep dir toyota yı sıfır km alsanız tamamda o da turkiyede imkansız sıfır km si almak ama jeep o kadar da arıza verecek bir arac değil tavsiyem jeep almanızdır.
  5. Ismqil

2010 liberty sport

Ynt: 2010 liberty sport hoşuma giden ayrıntıları hız sabitleyici yokuş yukarı kalkış destek sistemi cd çaların son kaldığı yerden devam etmesi park sensörü araç altında difarensiyel motor vs yerleri koruma panellerinin standart oluşu yuksek oturma pozisyonu yormayan sürüş rahatlığı 3.7 v6...

6. Ismqil

2010 liberty sport

Ynt: 2010 liberty sport Arac hakkında bilği arayanlara refarens olsun diyerek 6bin km dir kullandığım 2010 liberty sport için gorüşlerimi paylaşayım. ister istemez kırmızı ışıkda tum aracları dikizden serediyorsunuz. öyle son gaz yapmadan hemde 3.7 v6 motor cok keyifli. park ederken bazen...

7. Ismqil

2005 Model Jeep Renegade Aldım Fikirleriniz Lütfen

Ynt: 2005 Model Jeep Renegade Aldım Fikirleriniz Lütfen ilğinize teşekkür ederim. Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin hepimize her daim. sğlıcakla
  8. Ismqil

Ynt: 2005 Model Jeep Renegade Aldım Fikirleriniz Lütfen merhaba bende 2010 cherokee sport 3.7 var. otamatık 4 vites sizdeki de aynı galiba ben henuz 5 bin km yol yaptım. aracın motorundan bir şikayetiniz varmı. saglıcakla
  9. Ismqil

2010 jeep liberty

Ynt: 2010 jeep liberty MERHABA bende 2010 cherokee (liberty) sport 3.7 var. alalı bir ay oldu. bugun 5000km yi doldurdum. tek eksiği direksiyon sertlik ayarı olmayısı orta sert bir direksiyonu olması. 170 ile giderken firene basmaya korkutuor sadece cokda degil tabi. ben arac 1000 km de iken...

10. Ismqil

Ynt: 2005 Model Jeep Renegade Aldım Fikirleriniz Lütfen hayırlı olsun. gule gule kullanın.

11. Ismqil

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları bende kendi jeepmin resmini koyayım.
  12. Ismqil

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi 1- Necmi Çevirme .com 96 ZJ 5.2 Ankara 2- onur Nlb. katenerci 93 ZJ 5.2 Ankara 3- Barış...

13. Ismqil

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi 1- Necmi Çevirme .com 96 ZJ 5.2 Ankara 2- onur Nlb. katenerci 93 ZJ 5.2 Ankara 3- Barış...
  14. Ismqil

ilk Aslanım

Ynt: ilk Aslanım benzinin kaynagında 16 tl turkiye de 233tl vay bee. 223 tl kimin cebine gidiyorsa artık?
  15. Ismqil

2010 liberty sport

baktım ki bu baslıgın altı bol doldurayım dedim. bende 2010 liberty var. cherokee yazıyorsada ustunde amarikada liberty.

16. Ismqil

ilk Aslanım

Ynt: ilk Aslanım cok tesekkurler arkadaslar benzinciden her cıkısımda turkiye de bu aracı kullanmanın ne kadar zor oldugunu anlıyorum. ben arabıstanda 63 lıtre 95 oktan benzine 39riyal yaklasık 16 tl veriyorum. bide bunu turkiyede verecek olsak ne olurdu?
  17. Ismqil

XJ Sahipleri Kaç Kişiyiz?

Ynt: XJ Sahipleri Kaç Kişiyiz?
  18. Ismqil

XJ Sahipleri Kaç Kişiyiz?

Ynt: XJ Sahipleri Kaç Kişiyiz? ben cherokeeyi xj biliorum bu da benim araç made in usa

19. Ismqil

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi
  20. Ismqil

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi 101. jeepin resmi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız