Arama sonuçlarınız

1. O

Grand Voyager Ariyorum (2005-2007)

Herkese merhaba. Genis aile ihtiyaclarina cevap verebilecek bir MPV arastirmaya basladim. Netice itibariyle moduler koltuk yapisi ve AWD ile Grand Voyager on plana cikti. 2005-2007 model yillarinda, dizel ve otomobil ruhsatli olmak uzere servis bakimli bir arac aramaktayim. Yonlendirmeniz olur...

2. O

Jeep Liberty 3.7

Herkese Merhaba, Tam olarak kodunu bilmediğim 2002 yılında üretimi başlayan Cherookee, Liberty veya Renegade olarak piyasada gördüğüm yuvarlak göz farlı kasa olan 3.7 motorlu modellerin fiyatlarının düşük olmasının bir nedeni var mı acaba?2002-2003 modellerinin fiyatı 99 WJ'lerden bile düşük?
  3. O

Jeep Piyasası

Sanırım forumda bu konuda bir başlık henüz açılmadı. Jeep ZJ alma arefesinde olan bir üye olarak en büyük sıkıntım Jeep piyasasının dengesiz yapısı oldu. BU başlığın Jeep alacak veya satacak üyelerimize referans olmasını ümit ediyorum. Kısaca sahip olduğunuz Jeep modelini, yılını, km'sini ve...

4. O

95-98 ZJ Araniyor Istanbul

Merhaba Degerli Forum Uyeleri, Istanbuldayim. 100.000 mili gecmemis bakimli kazasiz sorunsuz ZJ ariyorum. Ilgilenenler lutfen mesaj yoluyla telefon bilgilerini gondersinler. Tesekkurler
  5. O

ZJ Hakkinda Yardim Lutfen

Merhaba degerli forum uyeleri. Uzun sure misafir olarak forumu takip ettim ve sonunda uye oldum. Sizlerden asagidaki anlatacagim konuda degerli desteklerinizi bekliyorum. Evimi gectigimiz ay Besiktastan Kemerburgaza tasidim. Bulundugum bolge sehir ici ile 4-6 derece arasinda degisen isi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri