Arama sonuçlarınız

1. baymineral

Hızlı Trende İlk Yolculuk

Aslında bana değilde temelde İtalyan ekip liderine teşekkür etmek gerekiyor;) O izin vermeseydi binemezdim:)

2. baymineral

Hızlı Trende İlk Yolculuk

Ülkemizde ilk hızlı tren yolcusu bugün ben oldum. Dün akşam İzmit'e gelen ETR-500 model İtalyan test hızlı trenini gündüz gözüyle tekrar görüntülemek için 09.30 gibi tekrar gara indim. Fotoğraf çekerken demiryoluna ilgimi fark eden tren yetkilileriyle sıcak diyalog kurdum. "Haydarpaşa' ya...
  3. baymineral

İzmit Eski Demiryolu Güzergahı Gezisi

Gezenbilir, Demiryolu Dostluk, Ray Medeniyeti Dostları ve Trenler grubundaki herkese, tüm dostlarıma merhabalar.. Mayıs sonu-haziran başı gibi İzmit' teki eski demiryolu güzergahına gezi düzenlemek istiyorum. Gezimiz İzmit Garında sabah buluştuktan sonra Eski İzmit Gar binası kompleksininde...

4. baymineral

Yıldırımlı Gecenin Mahsülleri

Ynt: Yıldırımlı Gecenin Mahsülleri Gültekin Bey özellikle sonuncu çakışa bayıldım. Emeklerinize sağlık. Her fırtınada tekrar fotoğraflamayı deneyin. Bu sene kısmetse çok fazla yıldırım fırtınası göreceğiz. Kaçırmamak lazım. Selamlar..
  5. baymineral

Yıldırım Fotoğrafçılığı

Ynt: Yıldırım Fotoğrafçılığı Sirkeci' deki fotoğrafçılarda bulunur mu ki? Birde o makinenin neresine takılıyor? Benim emektar 9500 üme uyar mı?

6. baymineral

Yıldırım Fotoğrafçılığı

Ynt: Yıldırım Fotoğrafçılığı İzmit Saraybahçe Parkında yapılan ve adı budama olan ağaç katliamı sonunda Saat Kulesi evimizden daha iyi görünür oldu. Eğer yıldırım nöbetinde "çalışırken" evimizden kuş uçuşu yaklaşık 40 metre uzaklıktaki kuleye yıldırım düşerse sanıyorum ki bu fotoğraftan daha...

7. baymineral

Bisiklet Hız Tablosu

Biz bisikletliler için bir hız tablosu hazırlamaya çalıştım. Gereksiz bilgi olsada belki işe yarar. 0-5 km/h = Çok Hafif Hız. 5-15 km/h = Hafif Hız. 15-30 km/h = Orta Hız. 30-60 km/h = Yüksek Hız. 60-80 km/h = Çok Yüksek Hız. 80 km/h+ = Aşırı Hız.
  8. baymineral

Bisikletçiler Buraya

Ynt: Bisikletçiler Buraya Bu pazar günü hava tam mesai olacak. O etkinlik o havada nasıl gerçekleşir merak ediyorum :)
  9. baymineral

Bisikletlerde Plaka Uygulaması.

Bisikletlerde plaka uygulaması hakkında acaba ne düşünüyorsunuz? Aslında motorlu bir taşıt olmadığından saçma bir uygulama olur ama ne bileyim. Bisikletin esas sürüldüğü yerin neresi olduğunu belirtmesi bakımından bence bir nevi yararı olur gibime geliyor. Plaka küçükte olsa ağırlık yapar. Bu...

10. baymineral

Bisiklet Tavsiyesi; Hangi Marka ve Model?

Ynt: Bisiklet Tavsiyesi; Hangi Marka ve Model? Öyleyse sorun yok.. Uçakla bir yere gidecek olursam bisikleti yanıma almak gayet avantajlı olacaktır. Özellikle gidilecek yerde toplu taşıma ücretlerinden kurtulunmuş olunur. Bu arada düşünüyorum da bisikletlere küçükte olsa plaka takılsa :) Yurt...

11. baymineral

Bisiklet Tavsiyesi; Hangi Marka ve Model?

Ynt: Bisiklet Tavsiyesi; Hangi Marka ve Model? Bisikletin tümü için mi 17 Avro istendi yoksa kilosu mu 17 Avro tutacak şekilde oldu? Kilo üzerinden hesaplanıyor diye duydum da..
  12. baymineral

Trenlerin Yarışı!

20 ocak 2007 sabahı Haydarpaşa' ya giden ilk Adapazarı Ekspresi Derince çıkışında aynı yöne giden Ankara Yataklı Ekspresi' ne yakalandı ve onunla bir süre "kapıştı". Sözde yarış kısa sürdü. Çünkü Adapazarı Ekspresi Derince' nin az ilerisindeki Tütünçiftlik Durağı' nda durması gerekiyordu...

13. baymineral

Başkent Ekspresi

Hırvat üretimi Koncar lokomotiflerden birinin çektiği Ankara seferini yapan bir Başkent Ekspresi güzel bir günde Sapanca' dan geçiyor. Çalınan ilk korna makinistin benle selamlaşması sebebiyle.. Od3HOVNvRDs
  14. baymineral

İzmit'ten Buharlı Geçti

İzmit' ten 21 nisan 2006 günü 56009 numaralı ve bildiğim bir kaç aktif buharlımızdan biri geçti. Trenden yeni inmiştim. Buharlı tren geçeceğini hiç bilmiyordum. O şaşkınlıkla anca böyle bir video çekebildim. YxYRFUkEdJA
  15. baymineral

Poz Aracının Altı

Geçen sene mart ayında karlı bir günde Sapanca'da okul çıkışında her zaman olduğu gibi istasyona biraz erken gitmiştim. Gittiğimde kuzey yan hatta poz aracı vardı. Poz aracının operatörü de oradaydı. Hazır fırsat varken bu denemeyi yapayım dedim. Bir parmak kamera alarak son hız giden bir...

16. baymineral

Hareket Halindeki Lokomotiften Demiryolu Videoları

Yer: Hereke bölgesi mh1oUn-d0Nw Yer: Kirazlıyalı Durağı civarları. miE_yQc9SZc
  17. baymineral

Tarihi Bursa - Mudanya Demiryolu Hattı ve BursaRay Gezisi (Demiryolu Dostluk)

www.demiryolu.net sitesinden alınmıştır. 20 Ocak 2007 tarihinde grubumuzun 11 üyesi ile birlikte Bursa-Mudanya arasına 41 Klm. olarak dekovil işletmeciliği amacıyla dar hat olarak inşa edilmiş ve 1953 yılında sökülmüş olan Tarihi hat ziyaret edilmiştir.Ziyaretimiz esansında Önce başlangıç yeri...
  18. baymineral

Bursa Merinos İstasyonu ve Eski Demiryolu Hattı Gezisi (20.01.2007)

Demiryolu Dostluk adlı google grubundaki demiryolcular, 20 Ocak Cumartesi günü Bursa' daki Merinos İstasyonu ve 1953' te kapatılan Bursa-Mudanya arasındaki dar hat demiryoluna günübirlik gezi düzenlemekte. Geziye isteyen herkes kendi imkanlarıyla katılabilir. Özellikle Bursa ve yakın çevresinde...

19. baymineral

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Sitemizden Sedat Abi sayesinde haberdar oldum.
  20. baymineral

Donmuş Kirazlar

Ynt: Donmuş Kirazlar Bu arkadaşların gerçek kiraz olmasına ihtimal pek veremiyorum. Fotoğraflar bana kasım-mart ayları arasında çekilmiş gibi göründü.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Geri