Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1988 Range rover classic 3,5 efi aracımı satıyorum.Eşimle birlikte kullanabileceğimiz daha ufak bir araç almaktır niyetimiz bu yüzden uyabilecek jiplerle takasada girebilirim (suzuki vitaraların 5 kapılı versiyonları olabilir)fiyat olarak 11500 düşünüyorum.TEL:544 619 15 44...
arkadaşlar dizel vitara düşünmekteyim linkleri aşağıda olan iki araç arasında motordaki fark nedir yardımcı olabilecek fikri olan varmı ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-suzuki-vitara-grand-vitara-2-0-dizel-arazide-tasarruf-33640445/detay...
Ynt: 1988 Range Rover Classic Tamirat - Tadilat
linkde vermiş olduğunuz başlığı inceledim kayseri tüvle görüşeceğim motor değişimini ileri tarihe erteledim zaten şimdi restorasyona başladım.Bunun yanında bu siteyi çok sevdim çünkü insanlar tecrübelerini paylaşarak yardımcı oluyorlar buda çok...
Ynt: 1988 Range Rover Classic Tamirat - Tadilat
soğutma sistemi konusunda haklısın şehir içi düşük hızlı ve düşük devirli kullanımda sınırı zorluyor.elektrikli fan motoru düşünüyorum tavsiyesi olan varmı ?
tip onay belgesi
selamlar benim kafamın karıştığı bir husus tse nin yayınlamış olduğu tamimde diyorki tip onay belgesi YADA teknik servis raporu , raporu anladım otam yada benzeri bir kuruluş verecek ama yada ifadesinden dolayı tip onay belgesi ile çözümlenme ihtimali var fakat bu belgeyi misal...