Arama sonuçlarınız

1. X

"bu arabanın içine şeytan kaçmış"

Ynt: "bu arabanın içine şeytan kaçmış" emin olamamakla birlikte akışmetreden kaynaklanıyor olabilir daha önce oynanmışmı bir kontrol edin

2. X

1988 range rover classic 3,5 efi nakit yada takas

Ynt: 1988 range rover classic 3,5 efi nakit yada takas günceldir.
  3. X

1988 range rover classic 3,5 efi nakit yada takas

1988 Range rover classic 3,5 efi aracımı satıyorum.Eşimle birlikte kullanabileceğimiz daha ufak bir araç almaktır niyetimiz bu yüzden uyabilecek jiplerle takasada girebilirim (suzuki vitaraların 5 kapılı versiyonları olabilir)fiyat olarak 11500 düşünüyorum.TEL:544 619 15 44...

4. X

dizel vitara, aradaki fark nedir

Ynt: dizel vitara, aradaki fark nedir Oğuz bey ilginizden ve bilginizde dolayı size çok teşekkür ederim
  5. X

dizel vitara, aradaki fark nedir

arkadaşlar dizel vitara düşünmekteyim linkleri aşağıda olan iki araç arasında motordaki fark nedir yardımcı olabilecek fikri olan varmı ? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-suzuki-vitara-grand-vitara-2-0-dizel-arazide-tasarruf-33640445/detay...

6. X

1988 Range Rover Classic Tamirat - Tadilat

Ynt: 1988 Range Rover Classic Tamirat - Tadilat maşallah çok yakışıklıymış arkadaş ellerinize sağlık

7. X

Ynt: 1988 Range Rover Classic Tamirat - Tadilat sizin araçtaki tüp sistemi sıralımı yoksa düz sistemmi
  8. X

Ynt: 1988 Range Rover Classic Tamirat - Tadilat sağolun çok teşekkür ederim sizdede rrc var galiba
  9. X

Ynt: 1988 Range Rover Classic Tamirat - Tadilat temizlemeye devam

10. X

Ynt: 1988 Range Rover Classic Tamirat - Tadilat bügün öğleden sonra bagajın tadilatına başladım gereksiz herşeyi söküyorum pazartesi lpg tankının yeri değişecek.

11. X

Ynt: 1988 Range Rover Classic Tamirat - Tadilat fotoğraflar
  12. X

13. X

14. X

Ynt: 1988 Range Rover Classic Tamirat - Tadilat Fotoğraflar
  15. X

Ynt: 1988 Range Rover Classic Tamirat - Tadilat linkde vermiş olduğunuz başlığı inceledim kayseri tüvle görüşeceğim motor değişimini ileri tarihe erteledim zaten şimdi restorasyona başladım.Bunun yanında bu siteyi çok sevdim çünkü insanlar tecrübelerini paylaşarak yardımcı oluyorlar buda çok...

16. X

Ynt: 1988 Range Rover Classic Tamirat - Tadilat anladım fatih bey teşekkürler
  17. X

Ynt: 1988 Range Rover Classic Tamirat - Tadilat soğutma sistemi konusunda haklısın şehir içi düşük hızlı ve düşük devirli kullanımda sınırı zorluyor.elektrikli fan motoru düşünüyorum tavsiyesi olan varmı ?
  18. X

Ynt: 1988 Range Rover Classic Tamirat - Tadilat evet motor değişimi imkansız gibi birşey dolayısıyla tamirat,tadilat devam fotoları akşama yüklüyorum

19. X

Benzinli Motorun Dizele Dönüştürülmesi

tip onay belgesi selamlar benim kafamın karıştığı bir husus tse nin yayınlamış olduğu tamimde diyorki tip onay belgesi YADA teknik servis raporu , raporu anladım otam yada benzeri bir kuruluş verecek ama yada ifadesinden dolayı tip onay belgesi ile çözümlenme ihtimali var fakat bu belgeyi misal...
  20. X

Ynt: 1988 Range Rover Classic Tamirat - Tadilat tip onay belgesinde çakıldım kaldım bu belgeyi bana motor üreticisimi verecek bilen varmı

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri