Arama sonuçlarınız

1. BİBS

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Gökhan bey, Güzel paylaşımlar dileği ile Hoş geldiniz diyor, elimizden geldiğince yardıma hazır olduğumuzu belirtiyorum. Sevgilerimle.

2. BİBS

Benım Karavanım (cemsar)

Ynt: Benım Karavanım (cemsar) Haydi Hayırlısı, Kazasız belasız geziler diliyorum, 15 mayısa kadar İzmir e gelirseniz, beklerim. Sevgi ve saygılarımla.
  3. BİBS

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hoşgeldiniz, paylaşılacak bilgiler için şimdiden teşekkürler.

4. BİBS

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba Sinan bey, Hoşgeldiniz. Doğru yerdesiniz, Güzel ve Hoş görülü paylaşımlar dileği ile, her konuda yardıma hazırız.
  5. BİBS

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Sevginin yolu Cüzdandan değil, kalpten geçmeli sözü çok güzel, ammmma, bahsedilen Kalp Hoşgörülü olursa, Söylemekle veya sağa sola yazmakla olmuyor, Uygulayabilmek önemli.

6. BİBS

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Vay yurdum insanı vay,Katılıyorum, ama gülmekten :D aslında ağlanacak halimize gülüyoruz, ama ne yapalım gülmek sağlıkmış.!!

7. BİBS

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Sedat bey ve Sayın mikman, Aramıza hoş geldiniz diyor, Sağlıklı, Mutlu Geziler ve Paylaşımlar diliyorum. Sevgi ve Saygılarımla.
  8. BİBS

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Sayın Savaş, (Herkesin yaşamına saygım var) diye düşünen bir kişinin bu satırları yazması saygıyla karşılanabilir, fakat en son satırda (bu yazdığıma da HAKSIZ SIN diyene gülünür) demeniz hiç de Saygılı olduğunuzu göstermiyor. Bu ne perhiz bu ne lahana...
  9. BİBS

Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (BİBS)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (BİBS) Sayın Yılmaz, Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim, darısı başınıza, Aracınız Hayırlı olsun, inşallah 15 m3 dür. Niyetlenilmiş iş bitmiş iştir. ;D Yardıma ihtiyacınız olursa Her konuda hazırım. Saygılarımla.

10. BİBS

Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs) Mehmet abicim, 15 mayısa kadar görüşemez isek, ben Allahın izni ile 16 sında Kuşadasında (Kızımın Mezuniyet töreni) olucam, 17 sinde Eskişehire geçeceğim, orada görüşürüz inşallah. Saygılarımla.

11. BİBS

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (BİBS) Salih bey, ilginize çok teşekkür ederim, Sevgi ve Saygılarımla.
  12. BİBS

Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs) Mehmet abicim Hayırlı olsun, uzun çabalar sonrası, bu sonuç çok sevindirici, allah kaza bela göstermeden sağlıklı ve mutlu geziler nasip etsin inşallah. Ege bölgesindeki Büyüğümüz olarak, bir tanışma organizasyonu ayarlamak sana...

13. BİBS

SIRALAMA DOĞRUMUDUR ?

Ynt: SIRALAMA DOĞRUMUDUR ? Merhabalar, Karavana dönüştürmek istediğiniz aracınızın yaş problemi yok ise, - İçini, istediğiniz şekilde, ( kaporta,elektrik, izole vb sıralama ile) döşeyip, sona yaklaşırken, - Aktif olan bir trafik takip bürosuna (Tadilat proje mühendisi olan) bilgi ve maliyet...
  14. BİBS

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu Nihat hocam ellerine sağlık, gayet güzel gidiyor, başarılar.
  15. BİBS

Sonun da bitti.

Ynt: Sonun da bitti. Özcan bey, hayırlı olsun, kazasız belasız sağlıklı ve mutlu geziler diliyorum. Sevgilerimle.

16. BİBS

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (BİBS) Teşekkür ederim Nihat bey, yollarda görüşmek, tanışmak dileği ile Sevgi ve Saygılar.
  17. BİBS

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (BİBS) Teşekkür ederim Bülent bey, Çok şükür gönlüme göre oldu, Allah herkesin gönlüne göre nasip etsin inşallah. Sevgi ve Saygılarımla.
  18. BİBS

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (BİBS) Merhaba Ustacım, İlginize çok teşekkür ederim, İşten anlayan, işin Kompedanı olan birisinden bu sözleri duymak inanın çok güzel, 2014 yılında yollara çıkacak karavanı şimdiden tahmin eder oldum, Allah gönlünüze göre versin...

19. BİBS

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (BİBS) Enver bey güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim, Duş kaplaması, plastik Lambiri tabir ettiğimiz malzeme, Baumax tan aldım, koç taş lardada var, zevke göre değişik renkleri var, 3m. boyunda 5 adetten oluşan bir paket...
  20. BİBS

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (BİBS) Merhaba mr.tıly Güzel dilekleriniz, inanın çok ama çok Motive edici. Teşekkür ederim. Sevgi ve Saygılarımla.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri