Arama sonuçlarınız

1. BİBS

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Sayın Karataş ailesi hoş geldiniz, her şey gönlünüze göre olsun. Sevgi ve Saygılarımla.

2. BİBS

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Abdullah bey, Gönlünüze göre bir Motokaravan sahibi olmanız dileği ile aramıza hoş geldiniz. Sevgi ve Saygılar.
  3. BİBS

Karavan için sprinter de karar kıldım

Ynt: Karavan için sprinter de karar kıldım Ercan bey, Hayırlı olsun, Gönlünüze göre olması dileği ile Sevgi ve Saygılar.

4. BİBS

kendi karavanını yapanlar iveco 17m 3

Ynt: kendi karavanını yapanlar iveco 17m 3 Hayırlı olsun Allah kolaylık versin, gönlünüze göre olması dileği ile Sevgi ve Saygılar.
  5. BİBS

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 mabirsen

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 mabirsen Mehmet Hocam, Hayırlı olsun, inanın işin zor kısmını atlatmış durumdasınız, araç seçimi maddi ve manevi olarak çok zor. Bundan sonraki işlerin zevkli ve gönlünüze göre olması dileği ile Sevgi ve Saygılar.

6. BİBS

2012 İzmir Karavancı ve Gönüllüleri ,Kapanış Birlikteliği 6-7 Ekim 2012

Ynt: 2012 İzmir Karavancı ve Gönüllüleri ,Kapanış Birlikteliği 6-7 Ekim 2012 Merhabalar, Taze Karavancı olarak, katılmış olduğumuz bu etkinlik sonrası, karavan sevdalısı dostları, tanıma şansını yakaladım, Emeği geçen tüm arkadaşlarımın yanında, özelikle Saim abi ve Sami arkadaşımıza çok...

7. BİBS

Ynt: 2012 İzmir Karavancı ve Gönüllüleri ,Kapanış Birlikteliği 6-7 Ekim 2012 Haşmet bey ve adnan bey şuan ki birliktelikte eksik olan sizler varsınız bi dahaki birlikte görüşmek üzere.
  8. BİBS

Ynt: 2012 İzmir Karavancı ve gönüllüleri ,Kapanış birlikteliği Güzel olacağını düşündüğüm bu etkinlik için şimdiden teşekkür ederim. Allahın izni ile bizde katılmak istiyoruz. Sevgi ve Saygılarımızla. Berrin ve İsmail Seçen.
  9. BİBS

Kendi Karavanını Yapanlar; 12m3 Ducato-Tatanka (Atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 12m3 Ducato-Tatanka (Atiladi) Atilla abi Hayırlı olsun, Allah kolaylık versin. Başarılar.

10. BİBS

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) Ahmet Dedeciğim, hayırlı olsun, Allah analı, babalı ve dedeli, nineli büyütsün, hayırlı bir evlat olarak yetişsin. Amin.

11. BİBS

ÇEKME KARAVANIM İLE YAŞADIĞIM KAZA ; TEKER BİLYALARI ÇİN MALI .

Ynt: ÇEKME KARAVANIM İLE YAŞADIĞIM KAZA ; TEKER BİLYALARI ÇİN MALI . Metin abi verilmiş sadakanız varmış, Allah korumuş, geçmiş olsun.
  12. BİBS

Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (BİBS)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (BİBS) Şimdiden Allah kabul etsin Halilcim, ne mutlu genç yaşta Hacı olabilmek, bizler içinde Dua et, bizlere de nasip olur inşallah, Hayırlı yolculuklar.

13. BİBS

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (BİBS) Abdullah bey iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim, Hacim olarak bahsettiğim için biraz daha büyük duş alanı olan bir araç hiçde fena olmaz diye düşünmüştüm, insan oğlu değilmiyiz, doyumsuzuz, bu na şükür diyelim, Sevgi ve...
  14. BİBS

Kendi Karavanını Yapanlar-2007 Ducato-Adnan Ilgaz

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar-2007 Ducato-Adnan Ilgaz Merhaba Adnan Bey, İzmir de misiniz, ben yeni geldim, perşembe gününden itibaren müsait olacağım, ziyaret etmek isterim, hafta sonuda haşmet beyi ziyereti düşünüyorum, uygun olursa beraber gidebiliriz. Sevgi ve Saygılar.
  15. BİBS

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (BİBS) Hamdi bey çok teşekkür ederim, Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah, Mersin , Stutgart ??????

16. BİBS

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (BİBS) Tembel, Tembel, Tembel :D :D :D Nedemek Haşmet beycim, siz en azından gezi paylaşımı yapabildiniz, esas tembel benim, okadar yer geziyoruz, tık yok ;D yani foto anlamında demek istedim. Bu hafta sonu çöp şiş için o tarafa...
  17. BİBS

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (BİBS) Metin bey çok teşekkür ederim, Allah herkesin gönlüne göre versin, ben Ayrancılarda ikamet ediyorum, fırsatınız olursa beklerim, tanışmayı bende isterim, Sadece Mehmet orbay abimle görüşe bildim, inşallah bu hafta sonu Haşmet...
  18. BİBS

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (BİBS) Abdullah bey, güzel dilekleriniz için çok teşekkür eder, daha önce belirtmiş olduğum gibi BİBS büyünce ALBATROS olacak diyorum. Sizlerde yolun sonuna doğru geliyorsunuz, her şey çok güzel gidiyor, keyifli geziler yaklaşıyor...

19. BİBS

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (BİBS) Halilcim çok teşekkür ederim, bu yıl izin durumu nasıl Türkiyeye gelmedin herhalde, görüşmek dileği ile.
  20. BİBS

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (BİBS) Sayın msceylan, ilginize çok teşekkür eder, allahtan sizlere daha iyisini nasip etmesini dilerim. Sevgi ve Saygılarımla.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri