Arama sonuçlarınız

1. H

Yeni jimny gelmiyor mu?

Ynt: Yeni jimny gelmiyor mu? var baysal lastik hemde silverstone mt 117 modeli

2. H

Bu da Bizim Ufaklık Jimny

Ynt: Bu da Bizim Ufaklık Jimny allah senden de razi olsun. ;D ;D peki bu degisimi yapinca cidddi bi fark olacakmi sonucta jimny motoru da gucude belli yani demek istedigim rampalarda ki bayilma
  3. H

Yeni jimny gelmiyor mu?

Ynt: Yeni jimny gelmiyor mu? zaten benzinlisi bile şu anda 43 civarı. dizeline ne isterler kimbilir. +1

4. H

Bu da Bizim Ufaklık Jimny

Ynt: Bu da Bizim Ufaklık Jimny sonunda anladikki ayna mahrutisiz yapamayacagiz ;D rampalari cikmaz oldu bizim ufaklik. 2007 otomatik orjinal orani nedir bilen varmidir sizce hangi oran ayna takmam gerekir su an 30x9.5x15 var yazin 31 de ola bilir
  5. H

L200'den Canavar Kamyon

Ynt: L200'den Canavar Kamyon guzel is tebrikler

6. H

Cam Rüzgarlıkları

Ynt: Cam Rüzgarlıkları merhabalarsuzuki jimny varmı?

7. H

Jimny seni istiyorum!

Ynt: Jimny seni istiyorum! hobby araci olarak dusunuyorsan ve 2 kisiyi gecmiyeceksen 10 numara yakiti fazla uzun yol ve asfalt ta gitmek olduruyor ama araziye girince her sey degisiyorr
  8. H

Garaj - Garage kirliliği

Ynt: Garaj - Garage kirliliği aynen bende katiliyorum. aradigim bir seyi bulamiyorum.
  9. H

satılık 3.9 rv8 motor

Ynt: satılık 3.9 rv8 motor :) güncel

10. H

yarış koltukları dıreksıyon ve rollbar(cage)

Ynt: yarış koltukları dıreksıyon ve rollbar(cage) kemerleri yoktur HAKKI 0532 715 97 04

11. H

Ynt: yarış koltukları dıreksıyon ve rollbar(cage) :)
  12. H

1adet cobra 1adet sparco koltuk 1 adet dıreksıyon opel vectra dan çıkma rollbar(rollcage) bir proje için alınmıştı,olmadı. 750tl düşünüyorum veya ederi neyse vinç ayna marhuti vs. off road ekipmanları ile takas da olabilir

13. H

satılık 3.9 rv8 motor

Ynt: satılık 3.9 rv8 motor guncel!!!! vinc, dif lock ,ayna mahruti vs.vs. gibi malzemelerle takas olabilir
  14. H

satılık 3.9 rv8 motor

Ynt: satılık 3.9 rv8 motor 2000 tl
  15. H

satılık 3.9 rv8 motor

Ynt: satılık 3.9 rv8 motor :)

16. H

satılık 3.9 rv8 motor

Ynt: satılık 3.9 rv8 motor 176000km motor hiç açılmamıştır devir daim, sarj dinamosu egsost manıfoltu dısbırıtor(kapagı kırık) vardır. tam hatırlamıyorum ama klıma motoruda vardı (GARAJA BAKMAM LAZIM) resimdeki şeklindedir. ------------------------------ volan enjeksıyonlar veya karburator yok...
  17. H

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası ben okurken bile bi sıkıntı yaptı allah yardımcınız olsun zor iş , sabır zaman
  18. H

satılık 3.9 rv8 motor

97 model disco dan cıkma 3.9 v8 motor enjeksiyon veya karburator, kelebek tesisaat yoktur faturasız HAKKI 0532 715 97 04

19. H

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası buraya kadar yaptıysanız şanzıman adaptasyonu halledersiniz de bu yükseklitte saft acıları sorun çıkarır gıbı
  20. H

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Teşekkür ederim ancak daha birşey başardığımız yok yürümesine daha çok var bir işe başlmak yarısı ise siz işin yarısındasınız yani bitirmiş sayılırsınız. saka bir yana ağır yükü atmış gözüküyorsunuz

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri