Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bizim Zamanımızı Özledim
yazdıklarında haklısın amaartık toplum okadar güvenlidiil issanlar mecburen kendilerini tecrit etmek zorunda bırakılıyor yaşanılan her zamanın iyi ve kötüsü olacaktır ben polyannacılık oynayalım demiyorum ama yaşadığımız zamanın kıymetini bilmeliyiz bizleri örnek...
Ynt: Hep Bir Yerlere, Bir Şeylere Yetişme Telaşındasınız Değil mi?
yazıldığı kadar kolay biraz cesaret gerisi gelecektir olayı önce kalbinde,kafanda bitirecen
Ynt: Bizim Zamanımızı Özledim
elma portakal mevzusu dilki insan objektif olarak bakmalı olaylara bir dönem içerisindeki iyi ve kötü unsurlar vardır siz sadece iyi olanı görmek istiyorsunuz ben fikrimi belirttim elbetteki eski zamanlarım muhteşem yönleri vadı ama kötü ve sıkıntılı yönleri daha...
Ynt: Dolu Deyip de Geçmeyin !!
1994 te ağrı doğubeyazıtta karşılaştım 20 dakika yağan dolu 30 cm ye ulaştı araçları camlarını kırdı ve yaklaşık 15 dakika sonra gelen sel askeriyenin 60 cm lik taş duvarını yıkarak önünde sürükledi
Ynt: Off-Road Tecrübelerimizi Burada Paylaşalım
Avda çamura saplandım aracı yeni almış ve bilgi sahibi değildim araç cam hizasına kadar çamura gömüldü bilmediğim arazi şartlarında aracı daha yavaş ve dikkatli kullanmam gerektiğini öğrendim ayrıca aracım 4x4 zincir ihtiyacım yok fikriminde...
Ynt: İnsanlar Ne Duymak İster?
İyi bir satıcıymış 2. tabirci insanlar şımartılmak ve poh poh lanmak ister ve o bunu kavramış.
Tabi 1. tabircinin uyku sersemliğinide görmek lazım.