Arama sonuçlarınız

1. akrepcoskun

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

2. akrepcoskun

Bizim Zamanımızı Özledim

Ynt: Bizim Zamanımızı Özledim yazdıklarında haklısın amaartık toplum okadar güvenlidiil issanlar mecburen kendilerini tecrit etmek zorunda bırakılıyor yaşanılan her zamanın iyi ve kötüsü olacaktır ben polyannacılık oynayalım demiyorum ama yaşadığımız zamanın kıymetini bilmeliyiz bizleri örnek...
  3. akrepcoskun

Hep Bir Yerlere, Bir Şeylere Yetişme Telaşındasınız Değil mi?

Ynt: Hep Bir Yerlere, Bir Şeylere Yetişme Telaşındasınız Değil mi? yazıldığı kadar kolay biraz cesaret gerisi gelecektir olayı önce kalbinde,kafanda bitirecen

4. akrepcoskun

Buz Şakaya Gelmez :)

Ynt: Buz Şakaya Gelmez :) bence ucuz kurtarmış canındanda olabilirdi
  5. akrepcoskun

Bizim Zamanımızı Özledim

Ynt: Bizim Zamanımızı Özledim elma portakal mevzusu dilki insan objektif olarak bakmalı olaylara bir dönem içerisindeki iyi ve kötü unsurlar vardır siz sadece iyi olanı görmek istiyorsunuz ben fikrimi belirttim elbetteki eski zamanlarım muhteşem yönleri vadı ama kötü ve sıkıntılı yönleri daha...

6. akrepcoskun

Rus Pastaları !...

Ynt: Rus Pastaları !... şu para çantasını yemek isterdim sonrada acayip para yiyorum ccaaanııımmm derdim

7. akrepcoskun

İlginç Bir Alet: Wenger Swiss Army Giant Knife

Ynt: İlginç Bir Alet: Wenger Swiss Army Giant Knife yok artık
  8. akrepcoskun

İlginç Bir İş Başvurusu

Ynt: İlginç Bir İş Başvurusu ilginç en azında gerçekçi biri
  9. akrepcoskun

İlginç Bir Araç

Ynt: İlginç Bir Araç askeriyede kullanılan faun çekicilere benziyor

10. akrepcoskun

Dolu Deyip de Geçmeyin !!

Ynt: Dolu Deyip de Geçmeyin !! 1994 te ağrı doğubeyazıtta karşılaştım 20 dakika yağan dolu 30 cm ye ulaştı araçları camlarını kırdı ve yaklaşık 15 dakika sonra gelen sel askeriyenin 60 cm lik taş duvarını yıkarak önünde sürükledi

11. akrepcoskun

İlginç Bir Diyalog

Ynt: İlginç Bir Diyalog Muhteşem
  12. akrepcoskun

Göz Renginden Karakter Analizi

Ynt: Göz Renginden Karakter Analizi Art niyetsiz ve iyi biri olduğum tescillenmiş oldu

13. akrepcoskun

Buz Şakaya Gelmez :)

Ynt: Buz Şakaya Gelmez :) Allahtan kıyıda kırılmış araç tam batmamış
  14. akrepcoskun

Kötülük

Ynt: Kötülük Elimden geldiğince insanlara yardım etmeye çalıştım ve ve saldırılmadıkçada kötülük yapmak istemem
  15. akrepcoskun

Off-Road Tecrübelerimizi Burada Paylaşalım

Ynt: Off-Road Tecrübelerimizi Burada Paylaşalım Avda çamura saplandım aracı yeni almış ve bilgi sahibi değildim araç cam hizasına kadar çamura gömüldü bilmediğim arazi şartlarında aracı daha yavaş ve dikkatli kullanmam gerektiğini öğrendim ayrıca aracım 4x4 zincir ihtiyacım yok fikriminde...

16. akrepcoskun

Erkeklerin Kadınlardan Ricasıdır...

Ynt: Erkeklerin Kadınlardan Ricasıdır... Olmadığımız kişi gibi davranıyoruz ama ne yapabiliriz ki kadınlar bunu istiyor
  17. akrepcoskun

İnsanlar Ne Duymak İster?

Ynt: İnsanlar Ne Duymak İster? İyi bir satıcıymış 2. tabirci insanlar şımartılmak ve poh poh lanmak ister ve o bunu kavramış. Tabi 1. tabircinin uyku sersemliğinide görmek lazım.
  18. akrepcoskun

Kendime Yaptığım Spor Aleti - Benç Pres

Ynt: Kendime yaptığım spor aleti,benç pres baya güzel olmuş bende yapmayı deneyecem :o

19. akrepcoskun

İşte Size Çamurlu Hali...

Ynt: İşte Size Çamurlu Hali... sanki sel basknı ;D ;D ;D
  20. akrepcoskun

Pirelli Takvimi

Ynt: Pirelli Takvimi Takvimi için bile olsa prelli almam

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız