Arama sonuçlarınız

1. gargamel

Jeepler Yarışıyor! Anket

Ynt: Jeepler Yarışıyor! Anket Sayın Gezenbilir sakinleri ; bir araç buldum 96 XJ 4.0 gayet temiz duruyor pazartesi yani 15'inde gidip arabaya bakıcam baktıracam.araba karşıda göztepe civarlarında uygun ve deneyimli servis tarif edebilirmisiniz ve gezenbilir ekibinin tavsiyesi...

2. gargamel

Çok mu Yakiyor....?

Ynt: Çok mu Yakiyor....? Sayın Gezenbilir sakinleri ; bir araç buldum 96 XJ 4.0 gayet temiz duruyor pazartesi yani 15'inde gidip arabaya bakıcam baktıracam.araba karşıda göztepe civarlarında uygun ve deneyimli servis tarif edebilirmisiniz ve gezenbilir ekibinin tavsiyesi...
  3. gargamel

98 Model Xj Cherokee 4.0 ın Yıllık Vergisi ne Kadardır ?

Arkadaşlar Bu aracı (98 Model Xj Cherokee 4.0) vergi dairesinde sorguladığım zaman bana 4000 Ytl (yıllık 2008 yılı için) cıvarında olduğunu gösteriyor ama jeep sahipleri ve galericiler bunun 1500 Ytl cıvarında olduğunu söylüyorlar.Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz neye inanayım:) kusura...

4. gargamel

Kastamonu - Küre; Çok Amaçlı Toprak Parçası

Ynt: Kastamonu - Küre; Çok Amaçlı Toprak Parçası 2
  5. gargamel

Ynt: Kastamonu - Küre; Çok Amaçlı Toprak Parçası Burasıda benim köyüm Kastamonu-küre Afşargüney (Yöre dilinde Aşacuk!!!) :)

6. gargamel

Kurban Bayramı Komik Fotoğrafları ve Karikatürleri....

Ynt: Kurban Bayramı Komik Fotoğrafları ve Karikatürleri.... g

7. gargamel

Ynt: Kurban Bayramı Komik Fotoğrafları ve Karikatürleri.... 1
  8. gargamel

Arkadaşlar Herkesin Mubarek kurban bayramını kutlar bol çamurlu ve oksijenli günler dilerimm.. ;)
  9. gargamel

Jeepler Yarışıyor! Anket

Ynt: Jeepler Yarışıyor! Anket Arkadaşlar bu arada bu anketi Xj Cherokee nin kazanma şansı yokmu yaww beklentimin çok altında kaldı(en kötü 2. olmasını bekliyordum) neyse hayırlısı olsun.kimseyi etkilemek istemem tabii..

10. gargamel

Jeepler Yarışıyor! Anket

Ynt: Jeepler Yarışıyor! Anket discovery-V8 Yavuz Bey ve Jeepcj7 Orkun BAYKAL Bey, MB ile ilgili bölümü açtınız mı?

11. gargamel

Jeep Cherokee Off-Road Modifiyesi İçin !..

Ynt: Jeep Cherokee Off-Road Modifiyesi İçin !.. bence barlara gerek olmadığını bari yaptıracan içeriden yapılsydı daha ii olurdu.ama yinede çok başarılı
  12. gargamel

Jeepler Yarışıyor! Anket

Ynt: Jeepler Yarışıyor! Anket Misafirler gelsin 1.sayfadaki ürün yelpazemizi görünce bence 3.sayfaya bile gelmezler(Biraz çamurlu).Bodyguard misali :)

13. gargamel

Jeepler Yarışıyor! Anket

Ynt: Jeepler Yarışıyor! Anket Beğendiğimiz araçlardan bahsederken ben JEEPin aslında Yeni Jeep familyasından bahsetmek istiyorum ve rahatsızlığımı dile getiricem.Jeep Modellerini Özellikle İç Aksesuar ve konsolda global piyasa kalitesinde yapmaya başladı.Bu ne diyeceksiniz aşağıya bazı resimler...
  14. gargamel

Jeepler Yarışıyor! Anket

Ynt: Jeepler Yarışıyor! Anket Ama itiraf etmeliyim Ben Xj Demiştim ve buradan 1. çıkacağını sanıyordum ama daha bu anketin başı sayılır 31 .12.2008 tarihinde sonlandıracağım bu anketi inşallah klavuz görevi görür bu anket ama yaında Xj sahibi olucam arabamı bekliyorum(Biliyorum hayalimdeki Xj...
  15. gargamel

Jeepler Yarışıyor! Anket

Ynt: Jeepler Yarışıyor! Anket Bence buradaki muhabbetin kaliteli olmasının sebebi ve hiç bir jeep markasına (o kötüdür işe yaramaz denemeyeceğini herkes bildiği için) Jeep'lerin hepsinin kaliteli oluşundan ve bütün modellerin aslında farklı kullanım tarzı ve amaçlarının tek oluşu sebebi ile...

16. gargamel

Jeepler Yarışıyor! Anket

Ynt: Jeepler Yarışıyor! Anket Süper yaw harikasınız valla...
  17. gargamel

Ynt: Kastamonu - Küre; Çok Amaçlı Toprak Parçası o Bölgede hiç Gps kullanmadım zaten oralıyım.Ama Doğa turu yapıcaksanız azdavay(kanyon),küre ( Belören köyü,çatak barajı ve çevresi) iebolu ve abana bozkurt tercih edebilirsiniz .ama kültürel tur yaparsanız safranboludan, amasraya ,sahil...
  18. gargamel

Jeepler Yarışıyor! Anket

Arkadaşlar hangi jeep modeli sizce.Ankete katılalım ve modeller yarışsın...:)

19. gargamel

Elektronik Kontrollü 4 Çeker Sistemi, Arazi Şanzımanına Karşı!

Arkadaşlar yeni teknolojiler bazen faydalı bazende gereksiz ve işe yaramaz olabiliyor.Deneyimi olan arkadaşlar bu 2 ürün hakkında bilgilerini paylaşırlarsa seviniriz ! Her 2 ürünüde kullanmış kişiler kesinlikle buraya yorumlarını yazsın.. Arazi şartlarında ve offroad performansları...
  20. gargamel

Sıralı LPG Sistemlerinde Hangi Markayı Önerirsiniz?

Ynt: Sıralı LPG Sistemlerinde Hangi Markayı Önerirsiniz? Fikirleri ve deneyimi olan arkadaşlar lütfen biraz paylaşım yapın.. bu bilgiler klavuz bilgi teşkil edilebilir.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri