Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Jeepler Yarışıyor! Anket
Sayın Gezenbilir sakinleri ;
bir araç buldum 96 XJ 4.0 gayet temiz duruyor pazartesi yani 15'inde gidip arabaya bakıcam baktıracam.araba karşıda göztepe civarlarında uygun ve deneyimli servis tarif edebilirmisiniz ve gezenbilir ekibinin tavsiyesi...
Ynt: Çok mu Yakiyor....?
Sayın Gezenbilir sakinleri ;
bir araç buldum 96 XJ 4.0 gayet temiz duruyor pazartesi yani 15'inde gidip arabaya bakıcam baktıracam.araba karşıda göztepe civarlarında uygun ve deneyimli servis tarif edebilirmisiniz ve gezenbilir ekibinin tavsiyesi...
Arkadaşlar Bu aracı (98 Model Xj Cherokee 4.0) vergi dairesinde sorguladığım zaman bana 4000 Ytl (yıllık 2008 yılı için) cıvarında olduğunu gösteriyor ama jeep sahipleri ve galericiler bunun 1500 Ytl cıvarında olduğunu söylüyorlar.Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz neye inanayım:) kusura...
Arkadaşlar bu arada bu anketi Xj Cherokee nin kazanma şansı yokmu yaww beklentimin çok altında kaldı(en kötü 2. olmasını bekliyordum) neyse hayırlısı olsun.kimseyi etkilemek istemem tabii..
Ynt: Jeep Cherokee Off-Road Modifiyesi İçin !..
bence barlara gerek olmadığını bari yaptıracan içeriden yapılsydı daha ii olurdu.ama yinede çok başarılı
Beğendiğimiz araçlardan bahsederken ben JEEPin aslında Yeni Jeep familyasından bahsetmek istiyorum ve rahatsızlığımı dile getiricem.Jeep Modellerini Özellikle İç Aksesuar ve konsolda global piyasa kalitesinde yapmaya başladı.Bu ne diyeceksiniz aşağıya bazı resimler...
Ama itiraf etmeliyim Ben Xj Demiştim ve buradan 1. çıkacağını sanıyordum ama daha bu anketin başı sayılır 31 .12.2008 tarihinde sonlandıracağım bu anketi inşallah klavuz görevi görür bu anket ama yaında Xj sahibi olucam arabamı bekliyorum(Biliyorum hayalimdeki Xj...
Bence buradaki muhabbetin kaliteli olmasının sebebi ve hiç bir jeep markasına (o kötüdür işe yaramaz denemeyeceğini herkes bildiği için) Jeep'lerin hepsinin kaliteli oluşundan ve bütün modellerin aslında farklı kullanım tarzı ve amaçlarının tek oluşu sebebi ile...
Ynt: Kastamonu - Küre; Çok Amaçlı Toprak Parçası
o Bölgede hiç Gps kullanmadım zaten oralıyım.Ama Doğa turu yapıcaksanız azdavay(kanyon),küre ( Belören köyü,çatak barajı ve çevresi) iebolu ve abana bozkurt tercih edebilirsiniz .ama kültürel tur yaparsanız safranboludan, amasraya ,sahil...
Arkadaşlar yeni teknolojiler bazen faydalı bazende gereksiz ve işe yaramaz olabiliyor.Deneyimi olan arkadaşlar bu 2 ürün hakkında bilgilerini paylaşırlarsa seviniriz ! Her 2 ürünüde kullanmış kişiler kesinlikle buraya yorumlarını yazsın..
Arazi şartlarında ve offroad performansları...
Ynt: Sıralı LPG Sistemlerinde Hangi Markayı Önerirsiniz?
Fikirleri ve deneyimi olan arkadaşlar lütfen biraz paylaşım yapın.. bu bilgiler klavuz bilgi teşkil edilebilir.