Arama sonuçlarınız

1. mergen

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Arkadaşlar merhaba, Okmeydanı Memorial Hastanesinde yatmakta olan Erhan Karaibrahimoğlu isimli arkadaşım için A Rh - kan gerekmektedir. Kan verebileceklerin; 1 aydır antibiyotik kullanmamış olması 3 gündür alkol ve kan sulandırıcı (örneğin aspirin) ilaç...

2. mergen

SATILIK -- PORT BAGAJ --

Ynt: SATILIK -- PORT BAGAJ -- Ölçüleri bekliyoruz. Birde bağlantı detayını tekrar fotoğraflayabilir misiniz?
  3. mergen

34 HaCaMat

Ynt: 34 HaCaMat Haftasonu bir arkadaşın çocuk kampını ziyarete gittik. En sonunda arazine taktım. Zorlamadan biraz da dolaştık.

4. mergen

34 HaCaMat

Ynt: 34 HaCaMat Değil araziye girmek arabaya fazla adam bile bindirmiyorum. Sen de kampa gidelim diyorsun. Ondan sonra daha rodajı bitmemiş araba ile gaza gelip çamura sokacaksınız beni değil mi? Yemezlerrrrr :D
  5. mergen

34 HaCaMat

Ynt: 34 HaCaMat İlhan Bey merhaba. Dediğim gibi çok kolay oldu. :) Alanya'dan sabah yola çıktık. Gözüm zaten sürekli göstergelerde idi. Bilecik'e kadar herşey yolunda gitti. Babamla çok güzel yol yapıyorduk. Muhabbet, otostopçu ne arasanız vardı. 8) Bilecik'de tünel çıkışında araba tekledi...

6. mergen

34 HaCaMat

Ynt: 34 HaCaMat Yavuz Bey, sayın kahraman826, iyi dilekleriniz için teşekkürler.

7. mergen

34 HaCaMat

Ynt: 34 HaCaMat İsmail Bey, Batuhan Bey iyi dilekleriniz için teşekkürler. Valla İsmail Bey gönlümden geçenler malesef cüzdanda takılıyor. Hem ayrılık aşkı arttırırmış derler ;) ;D Erhan, biz burada yanıyoruz sen orada yaylada bunları yazıyorsun ayıptır yav :D Geldiğinde kesinlikle...
  8. mergen

34 HaCaMat

Ynt: 34 HaCaMat Peşimi bırakır mısın arkadaşımmmm! :D :D Teşekkür ederim Emrah ve bende sana hayırlı olsun demek istiyorum. Kadere bak :) Bu akşam İlyas Usta'ya uğrayacağım. Müsaitsen görüşelim.
  9. mergen

Toyotalar İpek Yolunda

Ynt: Toyotalar İpek Yolunda Bu rotayı düşününce aklıma hep aynı şarkı geliyor, Hayallerde sen, Hasretinle ben... umarım anlatabilmişimdir ;) ;D

10. mergen

34 HaCaMat

Ynt: 34 HaCaMat Herkese iyi niyetleri için teşekkür ederim. Bu arada akıllara gelmiştir. Antalya'dan Ahmet Usta sağolsun aracı alırken diferansiyel ve kilitlerini kontrol etmişti. Zaten dediği gibi de çıktı. Yürürde bir oralara dokunmadık. Dostu düşmanı ayırmak lazım değil mi? ;)

11. mergen

34 HaCaMat

Herkese merhaba, Yaklaşık 2 ay evvel Antalya'dan 174.000 km'de 2,8Td 1999 model Pajero satın aldım. Aracı birkaç yıl evvel İstanbul'da iken takip ediyordum ama müsait olmadığım için alamamıştık. Şimdi aracımı sattığımdan eski aracın parasının üzerine banka ve baba sponsorlarının parasını da...
  12. mergen

LandCruiser HJ 60 4000 cc 6 silindir 2H Dizel Motor 1987 model

Ynt: LandCruiser HJ 60 4000 cc 6 silindir 2H Dizel Motor 1987 model Alana satana hayırlı olsun.

13. mergen

2'' Body Lift

Ynt: 2'' Body Lift Çok teşekkürler Haluk Bey.
  14. mergen

2'' Body Lift

Ynt: 2'' Body Lift Kusura bakmayın ilan kaldırılabilir. Çünkü lifti geçen hafta İlyas Usta benim yeni Paj'a taktı. Teşekkür ederim.
  15. mergen

Pajero 3.2

Ynt: Pajero 3.2 Sanırım İlfer Oto İlyas Usta'ya danışsanız iyi olur.

16. mergen

M65 askeri ceket

Ynt: M65 askeri ceket Okan Bey fotoğrafları göremiyorum. Sorun bende midir?
  17. mergen

Aitor Nato Bowie Magnum Bıçak

Ynt: Aitor Nato Bowie Magnum Bıçak Takipteyiz...
  18. mergen

(SATILDI) Satılık, 315 LASTİK (4 ad.)

Ynt: SATILIK, 315 LASTİK (4 ad.) Çok güzel teklif. Hayırlı satışlar.

19. mergen

2'' Body Lift

Ynt: 2'' Body Lift Özel gezenbilir indirimini atlamışım ;) Site içi fiyatı 350 TL'dir.
  20. mergen

2'' Body Lift

Herkese merhaba, Toyota Land Cruiser araçlar için USA'den satın alınmış 2'' body lift. 1989 model HJ60 aracım için yine site içinden bir arkadaştan almıştım. Ama takamadan aracımı sattığım için elimde kaldı. 12 adet HDPE takoz ve 12 adet saplama ile beraber. 400TL. Moderatör bana...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri