Arama sonuçlarınız

1. mergen

[Satıldı] - 1991 Model Nissan Patrol GQY60

Bunun altına 33'' leri takıp öyle fotoğraf çektirsen aslında talibi artabilir. Daha aşağısı bu büyüklükteki kasalara hiç yakışmıyor. En azından benim gözümden ;)

2. mergen

Valla iyi olur...
  3. mergen

Satılık - 1986 Model Toyota Hilux LN65

Ynt: Satılık - 1986 Model Toyota Hilux LN65 Baştan çıkarıcı bir teklif gerçekten. Hayırlı satışlar.

4. mergen

Geceyarısı günceli !!!
  5. mergen

Küçük :o beyaz kelebek :o :o

6. mergen

Alana satana hayırlı olsun.

7. mergen

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Cümleten günaydın :D :D :D Yok yav arabada var bir tane şimdi. ;) Ama aldığım snorkeli uzuuun zaman önce taktırmak için TEM servise bırakmış idim. Onlarda çin malı diye takmak istemeyince geri almak istedim ama bir türlü o tarafa işim düşmüyor. Malum atölye...
  8. mergen

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Günaydın beyler. Ortalık boş kalmış bir laf atayım bari. Bu aralar TEM servis tarafına geçecek olan ve Anadolu tarafında oturan kimse var mı?
  9. mergen

Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Şu son turuncu var ya... Adamı tahrik ediyor...

10. mergen

Volkswagen Bus Şanzımanı

Ynt: Volkswagen Bus Şanzımanı Bu arada havalı silah veya aksesuarı ile takas tekliflerine de açığım. ;)

11. mergen

33.9.5 r16 silverstone extreme ve 6 bjon 6x139.7 jant

Ynt: 33.9.5 r16 silverstone extreme ve 6 bjon 6x139.7 jant Güzel jantlar, hayırlı satışlar...
  12. mergen

Volkswagen Bus Şanzımanı

Buggy projem için Maslak Turan Usta'dan temin ettiğim bus şanzımanı satılıktır. Tam olarak modelini ve senesini bilememekteyim. Daha sonra buggy'de başka kullandığım için alındığı gibi kullanılmadan hatta boyanmış olarak durmaktadır. İçini hiç açmadım. 300 TL düşünüyorum. Pazarlık payı vardır.

13. mergen

Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı

Ynt: Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı Hakikaten bu hali çok çekici bu makinanın...
  14. mergen

Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı

Ynt: Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı Bu çok dolu paylaşım için teşekkürler ve kolay gelsin. Tabi diyeceksiniz neler var böyle ama bence televizyondaki araba programlarına çıkması gereken bir restorasyon.
  15. mergen

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Herkese günaydın. Umut bey nasılsınız? İstanbul planı yok mu yakında?

16. mergen

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-ofrodcular-toyotodan-anlar-64018976/detay/ Tekrar satışta.
  17. mergen

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Söz konusu aracın son sahibi ile geçen gün malum site üzerinden yazıştım. Neden sürekli satışta, bir problemi mi var sorusunu sordum. Sağ olsun yanıtladı. Hiç bir derdi olmadığını, sadece aracı ava giderken kullanmak üzere satın aldığını ama arkaya köpek koyunca...
  18. mergen

L300 4x4 Çok TAtlı ya :)

Ynt: L300 4x4 Çok TAtlı ya :)

19. mergen

L300 4x4 Çok TAtlı ya :)

Ynt: L300 4x4 Çok TAtlı ya :) İşte İlhan Bey'in Delica'sı;
  20. mergen

Osmanlı Yayı

Ynt: Osmanlı Yayı Barış Bey, maalesef bende yok ama Tirendaz'a mesaj atarsanız çok kısa zamanda bir yanıt alırsınız.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri