Arama sonuçlarınız

1. Cgrmzk

4.7wj Şanzıman Sorunu

Bu arada araç 2.7, şanzımanı 722.6 kodlu mercedes, bildiğim kadarıyla 4.7 ile aynı.

2. Cgrmzk

4.7wj Şanzıman Sorunu

Benzer sorunları ben de yaşadım. Öncelikle aracım 'd' konumdayken bazen gaz yese de çok nazlı hareket ediyordu. Bu durum arada yaşanıyordu, aracı stop edip tekrar çalıştırınca veya şanzıman soğuduktan sonra geçiyordu. Bazen araç durur vaziyette rolantide çalışırken, vitesle 'd' 'n' 'r' konumları...
  3. Cgrmzk

Grand Cherokee 2.7 Crd Mi Yoksa Cherokee 3.7 Mi?

Kesinlikle 2.7 crd. Motor ve şanzıman olarak 2.7'ler güzel arabalar, ben çok memnunum. Ayrıca lpg'li araçla uğraşmaktansa dizel tercih edilmeli bence, tabii tercih meselesidir. Kimisi dizelden nefret eder, sesine tahammül edemez, kimisi dizelin torkunu sever. Sürekli arazi de kullanacaksanız ve...

4. Cgrmzk

2.7 Crd Şaft Sorunu

Sorun çözüldü, şaftın arazi şanzımanına giren bilyalı kafa yenisiyle değiştirildi; uğultu, yağ atma gibi problemler ortadan kalktı. Eski bilyalar çok aşındığı için ne kadar yağlansa da çözüm olmuyordu. Parçayı iki ay önce değiştirdim, bir daha aynı problem yaşanmadı. Şaft kafalarındaki yağları...
  5. Cgrmzk

2005 Wj 2.7 Crd Yakıt Tuketımı

Sandıklı - Bodrum arasını, 90/95 km hızla, ani hızlanma-yavaşlama yapmadan, rampalarda aracı sıkıştırmadan sakin kullanarak 100km/7.0 litre ortalamayla tamamladım.

6. Cgrmzk

Grand Chrokee 2.7 Yada 4.7 Almak Istiyorum Ama?

1 yıldır 2.7 crd aracım var. Aldığım günden bugüne kadar 25000 km civarı yol yaptım. Şehir içinde de şehir dışında da wj'yi kullanıyorum. Aracı aldığım günden beri hiçbir zaman aracı aldığıma pişman olmadım, aksine keşke daha önceden alsaymışım dedim. Özellikle uzun yol konforunu beğeniyorum...

7. Cgrmzk

Wj 2.7 El Freni Lambası

Merhaba, El frenini çektiğimde gösterge panelinde yanması gereken ışık-(!)(P)- yanmıyor. El freni tutuyor bir problem yok, sadece ışık yanmıyor. Ara sıra el frenini çekince ışığın yanmadığını farkediyordum geçmiş zamanlarda fakat kendiliğinden tekrar yanıyordu. Artık hiç yanmıyor. Arabayı...
  8. Cgrmzk

Wj 2.7 Klima Işıklandırmaları

Merhaba, Farları açtığımda aracımın klima ışıklandırmaları çalışmıyor. Teyp ışıkları(hem cd çalar, hem kaset çalar), her iki koltuk ısıtma ve klima fan hızını ayarlayan butonlar çalışıyor; fakat çift bölme derece ayar butonları, AC butonu ve havalandırmaya yön veren butonun ışıklandırmaları...
  9. Cgrmzk

2.7 Crd Şaft Sorunu

Merhaba, Aracımın arazi şanzımanı tarafına giren şaftın kafasındaki bilyalar içindeki yağı dışarı atıyor ve uğultu başlıyor. Bilyalar tekrar yağlanınca uğultu kalmıyor, şaft kafası yağı atınca bir kez daha uğultu başlıyor. Şaftın bilyaları sıcağa, sürtünmeye v.s en dayanıklı yağlardan biriyle...

10. Cgrmzk

2.7 Şaft Sesi

Ben şimdilik geçici de olsa şafttan gelen uğultu problemini çözdüm. Bir daha uğultu yapması durumunda şaftın her iki kafasını da değiştirmeyi düşünüyorum. Araçta bulunan yükseltmeden kaynaklı, şaft kafalarının sürekli bozuk açıyla çalışmasından dolayı yıprandığını düşünüyorum. Yakın zamanda...

11. Cgrmzk

Grand Cherokee 2.7 Geç Marş Alma

Teşekkür ederim.
  12. Cgrmzk

Geç marş problemi yakıt pompasının mazot kaçırmasından kaynaklanıyormuş. Yakıt pompası revize edildikten sonra problem çözüldü.

13. Cgrmzk

Titreme problemi

Track bar'ın burçlarını kontrol edin. Eğer burçlar aşınmışsa boşluk olacağından death wobble ortaya çıkabilir. Track bar burçları aşınmışsa burç değiştirmek yerine parçayı değiştirin, çünkü burç değiştirmek benim fikrime göre pek sağlıklı olmayacaktır. Track bar'ı sabitleyen civataların da...
  14. Cgrmzk

Titreme problemi

Ben de 2004 grand cherokee sahibiyim. Defalarca death wobble yaşadım. En sonunda da çözüme ulaştım. Ön takımda değişen parçalar hakkında bilgi verir misiniz? Death wobble'dan kurtulmanın yolu ön takımda değişecek parçaların/izlenecek adımların doğru karar verilmesinden geçiyor.
  15. Cgrmzk

2.7 Şaft Sesi

Teşekkür ederim. Aracın şaftı sökülerek teste çıkıldı ve araçta uğultu kalmadı. Daha sonra şaftın her iki kafası sökülerek kontrol edildi, arazi şanzımanına giren kafa kısmı yağsız kalmış, her iki kafa da yağlanarak şaft takıldı ve tekrar teste çıkıldı. Yapılan testte sesin kesildiği görüldü...

16. Cgrmzk

2.7 Şaft Sesi

Merhaba, Ayağımı gazdan çektiğimde araç 55-60 km'ye inene kadar bir uğultu sesi geliyordu fakat gaza bastığımda bu ses kayboluyordu. Bu problem nedeniyle şaftın diferansiyele giren baş kısmı yağlandı, uğultu kayboldu. Daha sonra sanki ara ara bu uğultu sesi gelir gibi oluyordu bazen kayboluyordu...
  17. Cgrmzk

Aracı geri geri tamponla duvar arasında çok az mesafe kalacak şekilde park ediyorum. Egzozun denk geldiği kısımda duvar simsiyah olmuş. Aracın dizel olmasından ve kilometresinin 185000 civarında olmasından dolayı aracın egzozundan çıkan siyah dumanın duvarı bu kadar karartması normal midir sizce...
  18. Cgrmzk

Merhaba, Arkadaşlar 2.7 crd aracım geç marş alıyor. Araç çalışmak üzereyken de marş motorunun çevir sesi hızlanıyor ve araç çalışıyor. Motor hem soğukken hem de sıcakken bu durum mevcut. Hiç çalışmadığı olmadı ama belli ki bir yerlerde bir problem var ve zamansız bir yerde çalışmayadabilir. Geç...

19. Cgrmzk

2.7 Crd Rampada Gaza Yüklenince Stop Etme

Merhaba, Bu problemi foruma yazdıktan sonra bir daha hiç yaşamadım. Aracımı rampalarda defalarca test ettim, rampalarda şanzıman 'D' konumundayken, şanzıman '4' konumundayken yaptığım tüm ani hızlanmalarda, sıkıştırmalarda araç sorunsuz bir şekilde hızlanıyor. Kendi kendine problem düzeldi...
  20. Cgrmzk

Park Sensörü Problemi

Teşekkür ederim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı