Arama sonuçlarınız

1. Cgrmzk

Grand Cherokee 2.7 Crd Hakkında

Yakın zamanda koyacağım hocam :)

2. Cgrmzk

Teşekkür ederim hocam Allah hepimize araçlarımızı hayırlısıyla, kazasız, belasız kullanmayı nasip etsin inşallah. Bakımlarını aksatmadan en iyi şekilde bakacağım inşallah :)
  3. Cgrmzk

Hocam 2.7'yi alalı 1.5 ay oldu ve gerçekten araç performansıyla, vites geçişlerindeki sorunsuzluğuyla, uzun yoldaki konforuyla beni fazlasıyla memnun etti. Aracı alırken bazı olumsuz yorumlardan dolayı tereddütlerim vardı fakat şimdi iyi ki bu aracı almışım diyorum. Senin aracına da maşallah...

4. Cgrmzk

Park Sensörü Problemi

Geri vitese taktığımda sensörün aktif halde olduğunu belirtmek için kademeli ışıklar yanıyor ses de çıkıyor. Bu her geri vitese taktığımda oluyor. Fakat herhangi bir nesneye yaklaştığımda kademeli olarak ışık sayısının artması gerekirken ışıklarda hiçbir hareketlenme olmuyor.
  5. Cgrmzk

Park Sensörü Problemi

Arkadaşlar 2.7 aracımı geri vitese taktığımda park sensörünün aktif hale geldiğini uyaran ses geliyor fakat sensörler herhangi bir nesneye yaklaştığımda ses vermiyor. Bu arada pek alakası olacağını düşünmüyorum ama aracın sol geri lambası yanmıyor. Dün aracı yıkattıktan sonra bu sorun başladı...

6. Cgrmzk

Wj 2.7 Crd Diferansiyel Uğultusu

Evet hocam jeepgaraj gerçekten işini iyi yapıyor bir dahaki sefere yine bir problemle karşılaşırsam gideceğim yer davut usta olacaktır.

7. Cgrmzk

Teşekkür ederim. Aracı Bostancı jeepgaraj'da yaptırdım. Şimdilik araçta başka bir sorun gözükmüyor her şey şu an için gayet iyi, umarım da böyle gider.
  8. Cgrmzk

Arkadaşlar sorun çözüldü. Ses şafttan gelmekteymiş. Şaft sökülerek iki tarafı da yağlandı.(nasıl tarif edilir bilmiyorum, şaftın araca bağlandığı iki nokta.) Şaft yağlandıktan sonra araçtaki uğultu kesildi, sanki araç ferahladı daha rahat gidiyor gibi geliyor. Yağlandıktan sonra çözüme...
  9. Cgrmzk

2.7 Crd Rampada Gaza Yüklenince Stop Etme

Arkadaşlar aracım sürekli yapmasa da arasıra rampada gaza yüklenip hızlandığım anlarda arıza ışığı yakıyor, bu ışık yandığı anda araç gaz kesiyor ve yavaşladıktan sonra da stop ediyor. Bu tehlikeli bir durum; düşünün sol şeritte birden hızlanmak için gaza basıyorsunuz fakat araç hızlanırken stop...

10. Cgrmzk

İstanbul'da değilim fakat yaşadığım şehirde aracımı güvenerek bırakabileceğim bir yer olmadığından siz yine de önerinizi yapın, herhangi bir haftasonu aracım için İstanbul'a gidebilirim. Teşekkür ederim.

11. Cgrmzk

Teşekkür ederim. Umarım dediğiniz gibi porya bilyasıdır ve çok uğraşmadan problem çözülür.
  12. Cgrmzk

Merhaba, Araçta yükseltme kiti yok. Aslında ben önemli bir ayrıntıdan bahsetmemişim, bu ses ayağımı gazdan çekince geliyor örneğin; 90-100 km hızlara çıkarken uğultu gelmiyor fakat ayağımı gazdan çektiğimde araç 90-100 km hızlardan 60 km hıza inene kadar uğultu geliyor, araç 60 km hıza iner...

13. Cgrmzk

Merhaba, Araç 179000 km'de. Bu uğultu son 2-3 gündür başladı. Ben de sizin gibi bilyeden şüpheleniyorum. Bu uğultu 65 km hızdan sonra başlıyor ve teker bilyesi uğultusuna çok benziyor. Örneğin 80'le giderken ayağımı gazdan çekerek yaptığım yavaşlamalarda aracın hızı 70-65 aralığına geldiğinde...
  14. Cgrmzk

Arkadaşlar 2.7 crd aracımın diferansiyelinde 65 km'den sonra uğultu başlıyor. Çok rahatsız edici değil. Sanırım bu sesi tam olarak kesmek pek de mümkün değil. Sesi biraz olsun azaltmak için tavsiyeleriniz nelerdir? Örneğin diferansiyel yağını değiştirmek v.s çözüm olabilir mi? Değerli...
  15. Cgrmzk

Teşekkür ederim. Aracın track bar burçları kontrol edildikten sonra mafsal değişmesi gerektiği söylendi. Yoldaki bozuklukların bazen direksiyonda hissedilmesinin mafsalla bir ilgisi olma ihtimali nedir sizce?

16. Cgrmzk

Arkadaşlar sonunda gc 2.7ye kavuştum. Çocukluğumda çok beğendiğim ve her gördüğümde gözümü ayırmadan baktığım bir arabaya sahip olmak gerçekten güzel bir duyguymuş. Araç bostancı jeep garage bakımlı. Son bakımları 20 gün kadar önce yapılmış. Araç gerçekten çok konforlu özellikle uzun yol çok...
  17. Cgrmzk

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim söylediklerinize tek tek dikkat edeceğim. Benim en çok endişelendiğim nokta arıza lambası durumu. Sitedeki konulara göz attığımda arıza lambasının bir çok sebepten yandığını gördüm ve genellikle de kalıcı bir çözüm bulamamış kullanıcılar. Mesela kötü...
  18. Cgrmzk

Bu aracı alma niyetiyle yarın yola çıkacağım umarım araç resimlerdeki gibidir ve sahibinin de dediği gibi sorunsuz bir araçtır. Yoksa İstanbul'a kadar boşuna gitmiş olacağım. 3-5 lira fazla olsun düzgün araç olsun düşüncesindeyim fakat 3-5 lira fazla verip verdiğimiz fazla paranın karşılığını...

19. Cgrmzk

2004 Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 58.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 329758781 Arkadaşlar bu ilan hakkında çok acil fikirlerinize ihtiyacım var. Aracın muayene tarihlerinden yola çıkıldığında km'si orijinal gibi duruyor. Fiyat yüksek fakat bu araç bu km'de bu fiyata değer mi sizce? Sahibi...
  20. Cgrmzk

Cevap için teşekkür ederim. Bu arada forumun acemisi olduğum için 2.kez yanıtlıyorum. 2-3 gündür sahibinden'deki ilanları inceliyorum, yaşına göre birazcık temiz duran araçlara genelde 50000 civarı fiyatlar isteniyor ki bu fiyatlar bana da biraz fazla geliyor araçların yaşlarından dolayı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri