Arama sonuçlarınız

1. S

225 * 70 * 15

Ynt: 225 * 70 * 15 evet ln 65 Hilux

2. S

225 * 70 * 15

Arkadaşlar lastiklerden pek anlamam.. Arac için 2.ayda almıştık 500 km yol yapmadı. Koyucak yerim olmadığı için satmayı düşünüyorum.. Herhangi bir iyat aklımda yok, Piyasası bilenlere vardır ilgilenenlerde almak isteyen ulaşabilir. 0532 583 72 40
  3. S

Kullanılmış Federal Couragia 31x10.5 R15 mt latik ve cherokee jantlar.

Ynt: Kullanılmış Federal Couragia 31x10.5 R15 mt latik ve cherokee jantlar. iletişin numarası alabilrmiyim

4. S

Toyota Hilux Baştan Başa Bakım

Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım Merhaba Arkadaşlar.. Öncelikle şöle söliyim ; Kasa yanları kapatma amacım görsellik olarak biraz daha değişiklik olsun istedim stopların iptalini yaptım.. Kasa üzerinde yapıcağım bir kaç işlem daha var ondan sonra ne kadar farklı olucağını görücez.. Tabi...
  5. S

Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım Devam :)

6. S

7. S

8. S

Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım Fotolar :)
  9. S

Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım Merhaba arkadaşlar.. Aracın kaporta kısmı tamamen bitti bir çok değişikler yapıldı. Kapı kolları takıldı.. Arka stoplar iptal edildi.. Yan aynalar iptal edildi. Ön ve arka tampon yapıldı. Bagaj açma mandalları içeri alındı..

10. S

Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım Arkadaşlar ; Araca 33x12.5x15 lastik taksam nasıl olur acaba?

11. S

Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım Arkadaşlar bu arada aracın üzerinde yaklaşık 500 m kullanılmış lastikler satılıktır. 4.nü 300 tl ye veririm 225*70*15
  12. S

Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım Teşekkürler, Bugunluk de bir rapor veriyim.. Araç bugun kaporta işlemleri devam etti, Bazı değişikler yaptım ama onlar süpriz olsun :P Cumartesi boyaya gidiyor araç.. Bugunluk pek resim yok

13. S

Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım Gece kardan faydanalıp bir araç daha topladık :P Ne çamur ne batak ne kar vız gelir :))
  14. S

Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım Bugun şanzıman ve mekanik bazı aksamlar söküldü.. Elektirikçimiz söküm işlemine başladı.. Zamandan kazanalım die, elektirikçiyi kaportaçıya götürdük ;D Zamanı iyi değerlendirmem lazım.. Unutmadan hidrolik direksiyon yarın elime ulaşmış olucak...
  15. S

Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım Birda Jantlar konusunda sizlerden fikir bekliyorum 1.jant 2.jant

16. S

Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım Sabah gözümü sanayide açtım boş durmak yok.. Hemen boya malzemelerimi aldım.. Her gidişimde bir kaç eksiği tamamlıyorum.. Yarın şanzıman 5 vites için değiştiriliyor.. Hidrolik direksiyon elime ulaşıyor. Yarın şanzımanda indikten ilk elektirikçiye...
  17. S

Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım Tekrardan Merhabalar :) Bugun aracı sökmeye başladık.. Araç iç döşemeden başadık olaya.. Camlar ve tavan yer döşemeleri söküldü.. Yarın sabah motorcuya götüreceğim.. Fotoraf makinası yanımda olmadığı için resim çekemedim.. Ama yarın ekliyecem resimleri...
  18. S

Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım Tekrardan Merhaba Arkadaşlar Başlığa bir çoka arkadaşımız bakıyor ama bana kimse yardımcı olmuyor açıkcası.. Lastik konusunda halanda kalmış durumdayım.. Snorkel konusunda ne yapıcağımı bilmiyorum TOYOTA HILUX 25 SNORKEL TOYOTA 167...

19. S

Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım Merhaba ; Araç 2.4 Dıesel 390.000 Bu civarlarda km ye sahip.. Bugun biraz temizik yapıcam araçta daha sonra ince işliğie geçicem.. Tek tek en ufak noktasına kadar sizlerle resimleri paylaşıcam :) Yanlız halanda cevap bulamadığım bir kaç soru var...
  20. S

Hilux İçin Lastik

Arkadaşlar Lastik alıcam ama ne bulacağıma bir türlü karar veremedim.. Hulix için 15 jant lastik arıyorum hangi ölçüler olur

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri