Arama sonuçlarınız

1. S

Toyota Hilux Baştan Başa Bakım

Merhaba Arkadaşlar ; Geçenlerde bir arkadaşım ihaleden Hilux Aldığını belirtmişti, Bir kaçtane aldığını söleyince benimde en doğal vazifem olarak birine çökmek oldu gittim ve aracı aldım.. Şimdi Çarşanbadan itibaren 20 günde aracı tamamen sıfırlamayı planlıyorum, Öncelikle sizlerin sunumuna...

2. S

Araç ile Takas

Merhaba Arkadaşlar; Teknemi kullanmadığım için satmayı planlıyorum daha doğrsu bir araçla takas etmeyi düşünüyorum. Üzerinde Suzuki 160 pc Motor mevcuttur. Tekne tamamen sıfırlanmıştır. Tam güçte pervanenin tamamen ucundasınız ;) 0532 583 72 40 Fiyat Olarak 22.500 Düşünüyorum Fiyatta...
  3. S

Motor Sporları için Sponsor

26.02.2011 Konu : Sponsor Desteği Hk. Sn: İLGİLİ 18.10.1984 İzmit/KOCAELİ doğumluyum. Yaklaşık 15 yıldır amatör olarak motosiklet sporlarıyla ilgilenmekteyim. 2009 yılından itibaren profesyonel olarak yarışmaktayım. Profesyonel olarak yarışmaya başladığım dönemden itibaren, 2009 yılında...

4. S

88 Model Defender

Ynt: 88 Model Defender Merhaba Fiyat olarak 27 000 Bin düşünüyoruz. Pazarlığada açığım
  5. S

88 Model Defender

Ynt: 88 Model Defender Gene devam :P Daha Detaylı Bilgi Almak ve iletişim için 0532 583 72 40

6. S

88 Model Defender

Ynt: 88 Model Defender Resimlere devam

7. S

88 Model Defender

Ynt: 88 Model Defender Araç resimlerini eklemeye çalışıyorum
  8. S

Iğdır 2. Land Rover Defenderi Topluyor (HUNTER)

Ynt: Iğdır 2. Land Rover Defenderi Topluyor (HUNTER) Güzel bir çalışma çıkıyor ortaya başarılar diliyorum..
  9. S

1967 Jeep Gladiator Pickup

Ynt: 1967 Jeep Gladiator Pickup Ellerinize sağlık gerçekten çok güzel ilerliyorsunuz Umarım istediğiniz gibi olur iyi çalışmalar.

10. S

Buda Bizden bir Defender (Bursa)

Ynt: Buda Bizden bir Defender (Bursa) kazasız belasız bol çamurlu günler

11. S

Toyota Camiası Kış Kampında Buluşuyor (05 - 06 Mart 2011)

Ynt: Toyota Camiası Kış Kampında Buluşuyor (05 - 06 Mart 2011) Bende bir takip diyim toyota kullanıcısı olarak bakalım bir aksilik çıkmazsa katılıyım
  12. S

Tam O Anda !!!

Ynt: Tam O Anda !!! Birde ben kendimi ekliyim bari buraya :)

13. S

Yeni Aracım Disco I; Orj. Camel Trophy 92 Model

Ynt: Yeni Aracım Disco I; Orj. Camel Trophy 92 Model Bir araç bu kadar mı emek ister bu kadar mı güzelleştirebilir ellerinize sağlık :) Yanlız deyinmeden geçemiyeceğim kaporta ustanız tam usta..
  14. S

JZ'mi Sattım. Grand Vitara 2.0 Aldım. Modifiyesindeyim.

Ynt: JZ'mi Sattım. Grand Vitara 2.0 Aldım. Modifiyesindeyim. Hayırlı olsun güzel günlerde kullanmanız dileğiyle..
  15. S

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Merhaba arkadaşlar İsmim Sedat Kocaelide oturuyorum.. 1 Adet Kawasaki zx-r 636 Motorum var. Ben aynı zamanda Türkiye Motosiklet Fedarasyonu Lisanslı yarışcısıyım.. Pek caddelerde motora binmiyorum.. 2011 Yılı için tüm hazırlıklarımızı yavaş...

16. S

Satılık..

Ynt: Satılık.. Tekrar merhaba arkadaşlar, Araç 2,5 Dizel modelidir. Fiyat olarak şuan 27.000 Bin düşünüyorum. Daha fazla bilgi almak isterseniz telefondan verebilirim.
  17. S

Resim ekliyemiyorum..

Şuan 3 aracım birden restarasyonda, Bunlarla ilgili konu açmak istedim ama olmuyor Resim eklediğimde başlıklar kitleniyor. Sayfa ölece kalıyor.. Ne yaptıysam resim ekliyemiyorum..
  18. S

Satılık..

Ynt: Satılık.. Bir sorun var galiba ne yaptıysam resim ekliyemiyorum.. resimleri eklemem konusunda bana biri yardımcı olaiblirim mi acaba ? s.napback@hotmail.com adresim

19. S

Satılık..

Merhaba Arkadaşlar, 88 Model Land Rover Defender, Aracın tamamen her noktası en ince ayrıntısına kadar yapılmıştır. Hidrolik direksiyon 4 disk Fren Deri Koltıuklar 0532 583 72 40 Sedat BULDUK
  20. S

86 Hilux'e Uygun Rollbar

Ynt: 86 Hilux'e Uygun Rollbar iletişim numarası alabilirmiyiz

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons