Arama sonuçlarınız

1. ayhanayhan

Frontera; Şehirli Arazi Aracım

Ynt: Frontera; Şehirli Arazi Aracım .. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=88082.0 ::)

2. ayhanayhan

Ynt: Frontera; Şehirli Arazi Aracım güle güle kullan senin yerinde olsam opel imin ilk ve gelişen zaman içindeki hali yada benzeri bir şekilde konu açıp resim resim paylaşım ve bilgi amaçlı bir sayfa açarım ileri gelenlere fikir olur genede sen bilirsin
  3. ayhanayhan

Ynt: Frontera; Şehirli Arazi Aracım sağolasın teşekkür ederim bu ay birde aradan vinç işimi halletmiş olursam ağır yapılacaklar listem tamamlanmış olacak ;)

4. ayhanayhan

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası herşeyi bir kişi bilecek bir o yapacak diye bir kaide yokmuş demek geldi içimden genel anlamda. nazar değmesin güzel oldu
  5. ayhanayhan

Ynt: Frontera; Şehirli Arazi Aracım ben kaldığım yerden aracımdaki değişiklikleri paylaşmaya devam edeyim.

6. ayhanayhan

Ynt: Frontera; Şehirli Arazi Aracım orjinali ;)

7. ayhanayhan

Ynt: Frontera; Şehirli Arazi Aracım istepneden sıkılan biraz da istepne taşımıyayım diyenler için fikir olsun ;)
  8. ayhanayhan

Ynt: Frontera; Şehirli Arazi Aracım mehmet ustam bence flanş bir yere kadar ama esneyip yada çamuru doldurunca davlumbaza gene bu şikayetin devam edecek benim arabama bak 6 cm flanş var sen hesabını yap kendince hee sürten yerleri hiç acımadan kestim ve...
  9. ayhanayhan

Ynt: Frontera; Şehirli Arazi Aracım sağolun iyi dilekleriniz için teşekkür

10. ayhanayhan

Ynt: Frontera; Şehirli Arazi Aracım oda olabilir ben 6 cm yaptım flanş ları sürtmeden ziyade bizim jantlar dışa ofsetli değil ne kadar geniş lastik koyarsan koy lastikler dışa çıkıp görüntü ve hava vermiyor flanş o işi de çözmüş oluyor ;)

11. ayhanayhan

Ynt: Frontera; Şehirli Arazi Aracım yok sağ da olması şart değil hava filtresi sağda olabilir ama ben sola takmak istedim 1 metre boruya maal ouyor
  12. ayhanayhan

Ynt: Frontera; Şehirli Arazi Aracım ........

13. ayhanayhan

Ynt: Frontera; Şehirli Arazi Aracım ....
  14. ayhanayhan

ÖYLESİNE

Ynt: ÖYLESİNE Onu ben basit bir şekilde yaptım şöyle söyliyeyim döşemeyi söküp içeriden alt üst iki delik açıp dar gerdirme halatlarından çektim sonra tüm marketlerde olan yada sırt çantalarının gerdirme kıskaçlarından alıp taktım ve sonuç yardımım...
  15. ayhanayhan

ÖYLESİNE

Ynt: ÖYLESİNE ;) ..

16. ayhanayhan

ÖYLESİNE

17. ayhanayhan

ÖYLESİNE

18. ayhanayhan

ÖYLESİNE

Ynt: ÖYLESİNE ;) ;) ......

19. ayhanayhan

ÖYLESİNE

;)
  20. ayhanayhan

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası kıskanılcak bir canavar çıkıyor ortaya maşallah diyorum allah kolaylık versin imkansız zaman alır misali siz onu yapıyorsunuz ;)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri