Arama sonuçlarınız

1. ayhanayhan

Toyota, Cherokee, Mitsubishi, Nissan, Lada Şnorkel

Ynt: Toyota, Cherokee, Mitsubishi, Nissan, Lada Şnorkel ısuzu rodeo ile benzerlik var kasa olarak birde nissan pathfinder ile ama ölçüler ne derece aynıdır bilemem araç bu

2. ayhanayhan

Toyota, Cherokee, Mitsubishi, Nissan, Lada Şnorkel

Ynt: Toyota, Cherokee, Mitsubishi, Nissan, Lada Şnorkel adnan bey hayırlı işler opel frontera için 2.2 4 kapı olanlardan buna şnorkel varmıdır yada bu uyar diyebileceğiniz bişey varmı hava girişi sağ tarafta şimdiden sağolun
  3. ayhanayhan

acil yardım

Ynt: acil yardım güzel bir balans çı sanırım işini çözer bu hafta tam 5 cm flanş yaptırdım ve ilk rot balans ayarında işim halloldu . yanlız ben derim ki bir 200 kusur km yap flanşlarını tekrar sık ve öyle balansa git.

4. ayhanayhan

Sonunda Bunu da Gördüm. 45.000'e Lada Niva

Ynt: Sonunda Bunu da Gördüm. 45.000'e Lada Niva adam gerçek bir lada cı fiyatı beğenmeyen de bakmasın diyor hiç taviz yok . :)
  5. ayhanayhan

Bursa'da Grand Cherokee ZJ Modifiye

dün akşam güzelyalıdan geçtiniz sizden önce motorun horultusu geliyordu zaten bir ara benim frontera mın yanından geçtiniz balkondan öleee baka kaldım benim aracım neden küçük kaldı diye bir yandan da oğlum baba bizim arabanında eksozlarını değiştirelim...

6. ayhanayhan

Yeni Opel Aracım

Ynt: Yeni Opel Aracım sağolun teşekkür ederim hepimiz sağlıcakla kullanalım.

7. ayhanayhan

Yeni Opel Aracım

Ynt: Yeni Opel Aracım valla uzun zaman oldu doğru gerçi cherokeeden sonra pek ara vermedim ama 2 çekere düşürmüştüm araç seçimimi amaaaaa bu çok inceleyip isteyipte aldığım bir araç oldu iyi dileklerin için sağol teşekkü r ederim.
  8. ayhanayhan

Yeni Opel Aracım

Ynt: Yeni Opel Aracım nedemek yancılık yoldaşlık da denir kısmet karşılaşmak üzere bursa küçük keza:)
  9. ayhanayhan

Yeni Opel Aracım

Ynt: Yeni Opel Aracım sağolun iyi dilekleriniz için hoş şu an çamur dönemini kaçırdık hep kaya ve taşlar çıkıyor ama :) kısmet çamuruda bulucam.:,)

10. ayhanayhan

Yeni Opel Aracım

Ynt: Yeni Opel Aracım teşekkür ederim iyi dilekleriniz için sağolun.

11. ayhanayhan

285x75x16 marshal venture mt satılık

Ynt: 285x75x16 marshal venture mt satılık .
  12. ayhanayhan

Aldım Sonunda :)

Ynt: Aldım Sonunda :) böyle bir arada gibi olsada tek tek teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için allah hepimizin gönlüne göre versin.

13. ayhanayhan

Ynt: Aldım Sonunda :) teşekkür ederim ama senden çok ipucu ve kopya aldım .ve şnorkel için hala sizin yapacağınız şeyleride bekliyorum bu arada not düşeyim:)
  14. ayhanayhan

Yeni Opel Aracım

Ynt: Yeni Opel Aracım :)
  15. ayhanayhan

Yeni Opel Aracım

Ynt: Yeni Opel Aracım son hali artık şehir le bir işi yok:)

16. ayhanayhan

Ynt: Aldım Sonunda :) :)
  17. ayhanayhan

18. ayhanayhan

19. ayhanayhan

Ynt: Aldım Sonunda :) artık oldu şehirli hali bitti:)
  20. ayhanayhan

Bursa'da Grand Cherokee ZJ Modifiye

fuarda standı ziyaret ettim ilgi ve alaka çok güzeldi ayrıca araçların yapılı şekli çok dikkat çekiçi ve hoştu . yanlız sticerler den almayı unuttum bunuda not düşeyim:)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri