Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Toyota, Cherokee, Mitsubishi, Nissan, Lada Şnorkel
ısuzu rodeo ile benzerlik var kasa olarak birde nissan pathfinder ile ama ölçüler ne derece aynıdır bilemem araç bu
Ynt: Toyota, Cherokee, Mitsubishi, Nissan, Lada Şnorkel
adnan bey hayırlı işler opel frontera için 2.2 4 kapı olanlardan buna şnorkel varmıdır yada bu uyar diyebileceğiniz bişey varmı hava girişi sağ tarafta şimdiden sağolun
Ynt: acil yardım
güzel bir balans çı sanırım işini çözer bu hafta tam 5 cm flanş yaptırdım ve ilk rot balans ayarında işim halloldu . yanlız ben derim ki bir 200 kusur km yap flanşlarını tekrar sık ve öyle balansa git.
dün akşam güzelyalıdan geçtiniz sizden önce motorun horultusu geliyordu zaten bir ara benim frontera mın yanından geçtiniz balkondan öleee baka kaldım benim aracım neden küçük kaldı diye bir yandan da oğlum baba bizim arabanında eksozlarını değiştirelim...
Ynt: Yeni Opel Aracım
valla uzun zaman oldu doğru gerçi cherokeeden sonra pek ara vermedim ama 2 çekere düşürmüştüm araç seçimimi amaaaaa bu çok inceleyip isteyipte aldığım bir araç oldu iyi dileklerin için sağol teşekkü
r ederim.
Ynt: Aldım Sonunda :)
teşekkür ederim ama senden çok ipucu ve kopya aldım .ve şnorkel için hala sizin yapacağınız şeyleride bekliyorum bu arada not düşeyim:)
fuarda standı ziyaret ettim ilgi ve alaka çok güzeldi ayrıca araçların yapılı şekli çok dikkat çekiçi ve hoştu . yanlız sticerler den almayı unuttum bunuda not düşeyim:)