Arama sonuçlarınız

1. ayhanayhan

Sonunda 1996 Grand Cherokee 5.2 Limited alındı.

Ynt: Sonunda 1996 Grand Cherokee 5.2 Limited alındı. hayırlı uğurlu olsun güzel bir araca benziyor net olarak yakıtı ölçebildinizmi depoyu fuul lemiştiniz sanırım net bir değer çıktımı acaba.

2. ayhanayhan

1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

Ynt: 1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor özenerek ve maşallah diyerek takip ediyorum çok güzel bir şey çıkacak sanırım ortaya kolay gelsin aynı şehirdeyiz . bu kışınn dağ yollarında bu aracı çok görecez anlaşılan.
  3. ayhanayhan

Discovery II V8 Artık Beraberiz

Ynt: Discovery II V8 Artık Beraberiz eeee o zaman allah 33 leride kullanmayı tattırsın sana ne diyeyim ;)

4. ayhanayhan

Ynt: Discovery II V8 Artık Beraberiz tata sından tutasından değil jeep ;) im varken de seyretmek aklıma hiç gelmiyordu da onda biraz merak ve anlamaya çalışmakla beraber birazda özendim imrendim ne yalan söyliyeyim ..birde bu arada gün gelecek herkesin bir tata...
  5. ayhanayhan

Ynt: Discovery II V8 Artık Beraberiz ibrahim bey herşeye evet ama bunca yıllık jeep kullanıcısıyım şu an tata :)) ??? hiç balkondan izlemedim araçlarımı bu nasıl biir zevktir özendim size bu land a özgü bişeymi yoksa tüm arazi araçları için geçerlimi bu...

6. ayhanayhan

XJ mi?.. ZJ mi?.. Neden?..

Ynt: XJ mi?.. ZJ mi?.. Neden?.. şaka bir yana çok şey yazıldı kriterler özellikler vs ler döküldü ortaya he ne oldu hiç o gün benim xj m vardı zj li arkadaşlarım ortaya neleri var neleri yok döksün hemde iki aracın artıları ve eksileri ortaya çıksın diye...

7. ayhanayhan

Arazi Araçlarımızın Marka Gözetmeksizin Güzel Fotoğrafları

Ynt: Arazi Araçlarımızın Marka Gözetmeksizin Güzel Fotoğrafları .................
  8. ayhanayhan

Arazi Araçlarımızın Marka Gözetmeksizin Güzel Fotoğrafları

Ynt: Arazi Araçlarımızın Marka Gözetmeksizin Güzel Fotoğrafları ;) on numara
  9. ayhanayhan

XJ mi?.. ZJ mi?.. Neden?..

Ynt: XJ mi?.. ZJ mi?.. Neden?.. konuyu ben açmışım taaa ne zamannn :D bu söz bana uydu şimdi bence en güzel araç altında bindiğin yol aldığın araçtır:))

10. ayhanayhan

En Çok Neden Korkarsınız?

Ynt: En Çok Neden Korkarsınız? vayyyy bladerime bak yaaa ben de benden korkarım diyenden korkarım bakalım nasıl olcakkkk....ulen biride çıkıp diyecek ne tırsık adamlarsınız siz :D

11. ayhanayhan

1984 Model - Uzun Şase,Yüksek Tavan Pajero 2,5

Ynt: 1984 Model - Uzun Şase,Yüksek Tavan Pajero 2,5 araç halen satılıkmı şu an için birde araçta klima varmı yada belirtilmiş ama ben göremedim mi bilgilendirirseniz sevinirim. hayırlı satışlar dilerim bu arada.
  12. ayhanayhan

Ynt: En Çok Neden Korkarsınız? kendimden korkarım korkmam gerekse yaşta 40 oldu ne korkacam artık amannnnn:))

13. ayhanayhan

Ynt: Discovery II V8 Artık Beraberiz lastikler çok hoş ve güzel ama en sevdiğim yanı araç ne kadar yol yaparsa yapsın yada çamura girerse girsin lastikler bayiden çıkmış gibi cıgıs cıgıs duruyo valla çok güzel bi özellikk:))
  14. ayhanayhan

2003 model otomotik vites lpg mondeo gia..21.750 tl 0536 5158573

Ynt: 2003 model otomotik vites lpg mondeo gia..21.750 tl 0536 5158573 söyliyeyimde arkadaşın lamı gelicen 2.5 porsiyon derken:) ......amannnn yiyeceğiniz döner sandiviç olsun be brader.
  15. ayhanayhan

Ynt: 2003 model otomotik vites lpg mondeo gia..21.750 tl 0536 5158573 araç satılmıştır.

16. ayhanayhan

Ynt: 2003 model otomotik vites lpg mondeo gia..21.750 tl 0536 5158573 sağolasın arkadaşım teşekkür ederim duası kabul olan birisi varsa civarında tutalım dua etsin.. satılsın bu araba ..3 yıl oldu sıkılıyor insan hep aynı şeyle yolculuk etmeye ;)
  17. ayhanayhan

1984 Model - Uzun Şase,Yüksek Tavan Pajero 2,5

Ynt: 1984 Model - Uzun Şase,Yüksek Tavan Pajero 2,5 çok güzel bir araç maşallah diyelim nazar değmesin.
  18. ayhanayhan

Ynt: 2003 model otomotik vites lpg mondeo gia..21.750 tl 0536 5158573 araç 165000 klimotrede

19. ayhanayhan

GÖZÜKTÜĞÜ VE YAZILDIĞI ÖZELLİKLERİ GİBİ DOLU BİR ARAÇ SIRALI SİSTEM LPG ( LPG STEPNE YERİNDEDİR ARACIN BAGAJINDA KÜÇÜLME YOKTUR) KOLTUKLAR DERİ VE ISITMALI 8 HAVA YASTIĞI DİREKSİYONDAN KUMANDA HIZ SABİTLEME OTOMOTİK CAM SANRUF AÇIP KAPAMA RESİTANZLI CAMLAR VS VS... 2 AY KADAR ÖNCE 4 LASTİĞİ...
  20. ayhanayhan

Ynt: En Çok Neden Korkarsınız? kendimi anlatamamak tan . boğulurum öyle olunca...........

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri