Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: L200 yükseltme için yardımlarınızı bekliyorum !
yorumlar için teşekkürler. yükseltme yapmadan takılabilecek en büyük ebat olan 265x70/17 lastik alacağım. bu seferde at.mi yoksa mt.mi sorusu ortaya çıkıyor. ;D ;D ;D . teşekkürler.
cevaplar için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.SONUÇ: satılık 4 adet ...33x13.50/LT16 maxxis mudterrain lastik-jant set ;D ;D ;D
istanbul'da L 200 yükseltme yapan yok galiba!!!! şaka bir yana bir an önce lastikleri takmak için sabırsızlanıyorum. asfaltta gezmekten sıkıldım artık. ;D ;D ;D
orjinal jantları 17'' . üzerinde 245x65/17 ebat lastik var. forumda çok tartışıldı. en iyisi maximum. 265x70/17 ebat bir lastik takmak galiba. yinede azda olsa aracımı yükseltmek istiyorum. bu konuda tecrübesi olan arkadaşların yardımlarını...
Turgay bey; inanın alırken çok düşündüm. ama aracın üzerindeki duruşunu görünce eksilerini bir anda unuttum. :)
Selam değerli arkadaşlar. 2009 model L200 4X4 aracım için ;bir takım 33x13.50/16 LT ebatlarında Maxxis M-8080 mudzilla mud terrain lastik+jant aldım. Ancak ön lastikler dönüşlerde ön kısmından çamurluk davlumbazına sürtüyor.sürtme fazla değil,yaklaşık 1 cm. kadar ama artikülasyonda daha fazla...
Ynt: Vergi İndirimi Karışıklıkları
ahmet bey; bir muameleciyle görüşün bence normal vergisi 2320 tl........ indirimli vergisi 1642 tl. aradaki fark ....678 tl. yinede tabiki siz bilirsiniz. teşekkürler.