Arama sonuçlarınız

1. kerwane

Eylül'de Tatil'e nereye gidilir ?

Ynt: Eylül'de Tatil'e nereye gidilir ? gemini kabak koyu'na ne dersin?Fethiye tarafı.bende gezenbilirde birinin anketi sonucunda keşfettim.gitmek kısmet olmadı ama resimleri çok etkiledi. http://www.gemilecamping.com/

2. kerwane

Bir Çırpıda 12 Şehir Yardımlarınızı Bekliyorum

Ynt: Bir Çırpıda 12 Şehir Yardımlarınızı Bekliyorum mardin benim gidipte görülmeden dönülmemeli diyeceğim yerleri mardin şehir gezisi,sabancı müzesi,cemil ipekçi atölyesi,çatomlar,kiliseleri (deyr-ül zeferan,kırklar kilisesi),taş işçiliği örneklerinden olan camiler (ulu cami),midyat:mor gabriel...
  3. kerwane

Bir Çırpıda 12 Şehir Yardımlarınızı Bekliyorum

Ynt: Bir Çırpıda 12 Şehir Yardımlarınızı Bekliyorum ben mardin,gaziantep,urfa için yardımcı olabilirim.ama tavsiyem oralara gittikten sonra hatay'a da mutlaka gitmeniz olacaktır.yeme içme adana ve gaziantep'e çok yakın.

4. kerwane

Ticari Tur ile Ağrı Dağı Tırmanışı (4 - 9 Temmuz 2010)

Ynt: Ticari Tur ile Ağrı Dağı Tırmanışı (4 - 9 Temmuz 2010) süphan diyorsunuz demek :) çok bilgim yok süphan dağı hakkında.ama siz süphan diyince istemsizce monitörden geriye doğru çekmişim kendimi :o benden ne çıkar bende merak ediyorum.süphan'ı araştırayım biraz :-\ teşekkürler
  5. kerwane

Ynt: Ticari Tur ile Ağrı Dağı Tırmanışı (4 - 9 Temmuz 2010) gezenbilir'den 2 kişinin ağrı tırmanışı yeni bitti diye diye düşünüyorum.onlarında maceralarını okumak için sabırsızlanıyorum.aslında hiç düşünemedim.gitmeden evvel gezenbilir'de duyuru yapsaydım belki katılım olurdu.

6. kerwane

Ynt: Ticari Tur ile Ağrı Dağı Tırmanışı (4 - 9 Temmuz 2010) güzeldi.

7. kerwane

Rize'de Kılavuzsuz Dağa Çıkılmayacak

Ynt: Rize'de Kılavuzsuz Dağa Çıkılmayacak bu kural turistik her yer için geçerli.yabancı gruplar kendi rehberleri olsa bile yerel rehber almak zorundalar diye biliyorum.dağ faaliyetleri için de 2-3 yıldan beri uygulanıyor,uygulanması gerekli diye duyumum ve tecrübem var.Kastamonu/Küre...
  8. kerwane

Ynt: Ticari Tur ile Ağrı Dağı Tırmanışı (4 - 9 Temmuz 2010) bir kaç fotoğraf daha eklemek gerekirse :) 2200m araçlardan iniş 3200m kampı yükümüzü taşıyan at kardeşlerimiz :) Ağrı Dağı Zirvesi (5137m) Ağrı Dağı Zirvesi (5137m)
  9. kerwane

04 Temmuz 2010 (VAN / DOĞUBEYAZIT-AĞRI) Tamzara Tur http://www.tamzaratur.com/ ile Ağrı Dağı http://www.tamzaratur.com/pageTurDetayMenu.asp?TurDetay=84&Kategori=2 yolculuğumuz başladı.buluşma noktamız Van merkez.Ağrı Doğubeyazıt'a giderken Muradiye şelalesi ve İshakpaşa Sarayı'nda fotoğraf...

10. kerwane

Ticari Tur ile Ağrı Dağı'na Tırmanış

Ynt: Ticari Tur ile Ağrı Dağı'na Tırmanış istanbul'da (ankarada'da var sanırım) ekonomik tozluk ve baton için dechatlon.12tl. ye teri dışarı atan tsortler var.hala var mı bilmiyorum batonları ben tchibo'dan almıştım.ağrıda beni idare etti.son anda tchibo araştırmak zor olabilir.çok kalite...

11. kerwane

Ynt: Ticari Tur ile Ağrı Dağı'na Tırmanış merhaba şimdiden bol şans diliyorum size.siz gitmeden yazı çıkar mı bilemiyorum. ben gitmeden biraz kondüsyonumu toparladım.bol bol da ağrı ile ilgili yazılar okudum internetten.buradan kendisine teşekkürde edeyim ömer beyin zamanlama ve dağ disiplini...
  12. kerwane

Ynt: Ticari Tur ile Ağrı Dağı'na Tırmanış ağrı zirve tırmanışını geçen hafta tamamladım.ben Ömer bey'inde tavsiye ettiği firma ile gittim.http://www.tamzaratur.com/ ağrı fiziksel ve zihinsel hazırlık yapılması gereken bir dağ.bende 1 yıl hazırlandım diyebilirim.ağrı'yı ilk gördüğümde de...

13. kerwane

Satılık Sıfır İthal Teleskobik Batonlar

Ynt: Satılık Sıfır İthal Teleskobik Batonlar merhaba batonların malzemesi nedir?alüminyum mu?kapanınca boyu nedir?kaç parçalı?max. boyu nedir?
  14. kerwane

Fujifilm Finepix s 9500 Az Kullanılmış / Satılık

Ynt: Fujifilm Finepix s 9500 Az Kullanılmış / Satılık merhaba ilan hala günceldir.fiyatını 600 lira'dan 500'e düşürmüştüm.eğer öğrenci,işsiz,fotoğrafa yeni başlayacak hevesli falan biri olursa 450 tl.'ye bırakmayı düşünüyorum.yani ilk satış fiyatı üzerinden %25 indirimli durumdadır.
  15. kerwane

Ynt: Fujifilm Finepix s 9500 Az Kullanılmış / Satılık merhaba dursun bey, makina,ilk aşama için kullanımı kolay,uzun süre çekim zevkini yakalabileyeceğiniz,eli-avucu dolduran ve başlangıç için ekonomik bir makinadır.profesyonnelliğe geçiş için ufkunuzu açar ve kendinizi geliştirme konusunda...

16. kerwane

Ynt: Fujifilm Finepix s 9500 Az Kullanılmış / Satılık makina hala satılıktır ve fiyatı 600 lira'dan 500 lira'ya düşmüştür :o
  17. kerwane

Ynt: Fujifilm Finepix s 9500 Az Kullanılmış / Satılık yok satılmadı hatta fiyatı 500 lira'ya düştü :) ilanın aynısı bir satış sitesinde de var.orada fiyatını 500 tl. yapmıştım. burada indirmeyi ihmal etmişim.artık nakite çevireyim istiyorum. otomatik indirim oldu biraz :)
  18. kerwane

Sırakonaklar (Hodeçur) Köyü Üzerinden Kaçkar Zirve

Ynt: Sırakonaklar (Hodeçur) Köyü Üzerinden Kaçkar Zirve evet bizim rotada böyleydi.tek fark bir de kaçkar zirve vardı. resimler güzele benziyor ama çok küçükler. benim ayarlarımdan değil sanırım bu.mümkün ise büyük hallerini yollar mısınız?

19. kerwane

2009 Avrasya Koşusu

Ynt: 2009 Avrasya Koşusu hava büyük bir yamuk yapmazsa güzel olur bence :)
  20. kerwane

2009 Avrasya Koşusu

istanbul'daki gezenbilir'ciler 18 ekim 2009 avrasya maratonunun halk koşusu kısmını kaçırmayın.katılmayı düşünen arkadaşlar spor a.ş.'den gerekli bilgileri alabilirler.benim verebileceğim kısa bilgiler şöyle, TARİH ve SAAT : Halk koşusu (8 Km); 18 Ekim 2009 Pazar Başlangıç saati ise 09:30...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri