Arama sonuçlarınız

1. kerwane

Sıfır Bayan Outdoor, Trekking, Kamp Ceketleri

Ynt: Sıfır Bayan Outdoor, Trekking, Kamp Ceketleri bende alacağım özele mesaj attım.cevap gelmeyince bir de buradan çağrı atayım dedim :) acaba almak hala mümkün mü?

2. kerwane

Vaude Space K2 Çadır Arıyorum

Ynt: Vaude Space K2 Çadır Arıyorum çok güzel.ne kadar istiyorsunuz? kaç kere kullanıldı? yırtık,eksik parça yada kir falan var mı?
  3. kerwane

Vaude Space K2 Çadır Arıyorum

Ynt: Vaude Space K2 Çadır Arıyorum bu satış gerçekleşti mi acaba? bende sorunsuz vadude space k2 arıyoyrum.

4. kerwane

Satılık Vaude Space II ve Coleman 5 Mevsim Çadır

Ynt: Satılık Vaude Space II ve Coleman 5 Mevsim Çadır Vaude space II 'nin akıbetini bilen biri var mı acaba? satıldı mı? aklıma geldikçe yazıyorum buradan :)
  5. kerwane

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ne güzel ne güzel. vasat bir haftasonu geçirince doğrusu insan imreniyor böyle fotoları görünce. kışa çeyrek kala her haftasonunu değerlendirmeyi planlıyorum. kanyon ve yürüyüşü hakk. biraz bilgi alabilir miyiz acaba?

6. kerwane

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) tekirdağ yürüyüş programı kapalı grup mu acaba? bilen var mı?

7. kerwane

Uludağ Zirve; Kilimli Gölü Gece (29-30 Ağustos)

Ynt: Uludağ Zirve; Kilimli Gölü Gece (29-30 Ağustos) merhaba rota etkinliklerinden nasıl haberdar oluruz? sanırım herkese açıksınız.faaliyetleri gezenbilir de de duyursanız ne güzel olur :) bizim gibi yahoo groups'dan bi şey anlayamayanlarda katılır belki.tabii yeni katılımcılara açıksanız...
  8. kerwane

Ö. Faruk Gülşen'nin Dağcılıkta 40.Yıl Anı Tırmanışı (03-04 Ekim 2009)

Ynt: Ö. Faruk Gülşen'nin Dağcılıkta 40.Yıl Anı Tırmanışı (03-04 Ekim 2009) yaklaşık bir saat kadar önce baktım.
  9. kerwane

Ynt: Ö. Faruk Gülşen'nin Dağcılıkta 40.Yıl Anı Tırmanışı (03-04 Ekim 2009) bence yazmasada gelmeye kararlı insanlar zorluk derecesi ile ilgili bilgi edinirler.ayrıca kamp malzemeleri olan insanlar bu işlere aşinadır ve bu olay bana göre mi değil mi diye ön değerlendirme yaparlar diye...

10. kerwane

Ynt: Ö. Faruk Gülşen'nin Dağcılıkta 40.Yıl Anı Tırmanışı (03-04 Ekim 2009) anladım.benim o cümlemin sebebide de programı anlatırken 'Kamp malzemeleri ve yiyecekler katılımcılar tarafından karşılanacaktır. Teknik malzemeye ihtiyaç yoktur. ' cümlesidir :)

11. kerwane

Ynt: Ö. Faruk Gülşen'nin Dağcılıkta 40.Yıl Anı Tırmanışı (03-04 Ekim 2009) merhaba hayır bir bilgim yok.soru tahmin etmem için ise şöyle bir tahminim var.kamp alanını ve zirve arasındaki farkı düşündüm,dağ rotalarının olduğu resmi inceledim.coğrafyayı bilmek tabii ki çok önemli ama 'hadi...
  12. kerwane

Ynt: Ö. Faruk Gülşen'nin Dağcılıkta 40.Yıl Anı Tırmanışı (03-04 Ekim 2009) ne kadar anlamlı bir etkinlik.Antalya'da olsam hiç kaçırmazdık.teknik gerektirmeyen yürüyüş olacağa benziyor.havanın da en güzel olduğu zamanlar.ahh ahh gidememek...

13. kerwane

Uludağ Zirve; Kilimli Gölü Gece (29-30 Ağustos)

Ynt: Uludağ Zirve; Kilimli Gölü Gece (29-30 Ağustos) imrendim.faaliyet çok güzel olmuş.gerçekten ramazanda hareketsiz kaldık.fotoğraflar yaşadığınız güzellikleri iyi anlatıyor.yemekler benimde dikkatimi çekti.tebrikler
  14. kerwane

Sırakonaklar (Hodeçur) Köyü Üzerinden Kaçkar Zirve

Ynt: Sırakonaklar (Hodeçur) Köyü Üzerinden Kaçkar Zirve merhaba biz 3 yıldır tamzara tur ile bölgenin çeşitli yerlerine gidiyoruz.istanbul civarı haftasonu kampları yada günübirlik yürüşlerde de eğer yerleri var ise tercihimiz yine tamzara tur.haliylede turizm firmasından öte artık...
  15. kerwane

Sırakonaklar (Hodeçur) Köyü Üzerinden Kaçkar Zirve

Ynt: Sırakonaklar (Hodeçur) Köyü Üzerinden Kaçkar Zirve merhaba temmuz ayında hodeçur'dan yola çıkıp kaçkar zirve yaptık.ardından da trans yapıp ayder'e geçtik.hiç de zor değildi.yani çok ham yada bu işlere yabancı değilseniz diye belirtmekte fayda var.hadeçur'da 1,davalı yaylasında 1,soğanlı...

16. kerwane

Safranbolu

Ynt: Safranbolu çalışmanız çok güzel olmuş.emeğinize sağlık. şimdilerde zeka kurnazlıkla birleşince bambaşka bir Safranbolu ile karşı karşıya kaldık.bunu neden dedim?anlatayım.ilk gidişim günübirlikti ve burada anlatılanlar gibi çok etkilenmiş bir kaç gece kalmak istemiştik.bu yüzden 1 mayıs...
  17. kerwane

Satılık Vaude Space II ve Coleman 5 Mevsim Çadır

Ynt: Satılık Vaude Space II ve Coleman 5 Mevsim Çadır Vaude space II'yi sattnız mı?
  18. kerwane

Sıfır Bayan Outdoor, Trekking, Kamp Ceketleri

Ynt: Sıfır Bayan Outdoor, Trekking, Kamp Ceketleri kalıpları normal kalıplar dimi. S beden var mı? bir de resimdeki gibi rengi pembe mi? siyah da var mı hala? ya bedeni olmazsa ne yaparız? birine hediye edersin yöntemi mi yoksa geri yolla paranı iade edeyim yöntemi mi olur? :) almadan evvel...

19. kerwane

Fujifilm Finepix s 9500 Az Kullanılmış / Satılık

az kullanılmış fuji film finepix s9500. özelliklerini internetten bulabilirsiniz.fotoğraf çekmeye yeni başlayanlar,şuanda SLR'ye para ayıramayanlar için ideal. 1 GB + çantasıda yanında hediye. 9 megapixel aldıktan kısa süre sonra SLR makina aldığımdan dolayı satıyorum. ürün türkiyeden faturalı...
  20. kerwane

Ağrı Dağı Rotaları

Ynt: Ağrı Dağı Rotaları çok güzel bir anlatım olmuş.2008'den bu yana bir şeylerin değiştiğini sanmıyorum bölgede.2010'daki planlarımız arasında ağrı zirve'de var.araştırmalarımda dikkatimi çekecek kadar çok rastladığım şey kamp alanlarının pisliği konusu.çok rahatsız edici bir durum.tekrar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri