Arama sonuçlarınız

1. S

96 model vitara jlx lpg yardım lütfen

Ynt: 96 model vitara jlx lpg yardım lütfen kardeş çok sağolasın sorularıma cevap oldun teşekkür ederim. Görüşmek üzere

2. S

Ynt: 96 model vitara jlx lpg yardım lütfen kardeş çok memnun olurum fotoları gönderirsen, birde tüp takılırken senin arka koltuklar 5 cm gibi bir ölçüde öne alındımı, arka koltukla ön koltuk arası çok daralıyormu ?
  3. S

Ynt: 96 model vitara jlx lpg yardım lütfen bugün vitaranın arka kısmına baktımda sizin bagajdan daha küçük benim bagaj bugün resimlerini çekebilirsem ekleyim kafam çok karıştı doğrusu !

4. S

Ynt: 96 model vitara jlx lpg yardım lütfen teşiekkür ederim çok sağol.
  5. S

Ynt: 96 model vitara jlx lpg yardım lütfen yorumlarınız için teşekkür ederim. Peki 3 kapılarda nasıl bir tank kullanıyorlar, ben geçen gün brc servisine gittiğimde arka koltukları 5 cm öne kaydırmamız gerekiyor dediler sizin araçdada böyle bir uygulama yapıldımı?

6. S

arkadaşlar herkeze selamlar, daha önce sorduğum 96 vitara 3k yı aldım. Sizlere sorum araca lpg taktırmak istiyorum servise (ankara suzuki kanguru) gittiğimde ustalar brc den başka taktırma dediler. Fakat forum da okuduklarımdan anladığım kadarıyla brc den pek memnun olan yok herhalde, sizler ne...

7. S

3kapı vitara alıyorum arkadaşlar yardım lütfen

Ynt: 3kapı vitara alıyorum arkadaşlar yardım lütfen sağolun arkadaşlar yorumlarınız için.
  8. S

3kapı vitara alıyorum arkadaşlar yardım lütfen

arkadaşlar öncelikle herkeze merhaba, Adım serdar forma yeni üye oldum, arkadaşlar v3 kapı 96 model bi vitara alıyorum bugün göstermeye gitcez servise, sizden ricam bu araçlarda neye dikkat etmem gerekiyor. Araç hakkında hiç bir tecrübem yok. Araç 190000 km de 96 model değişen yok diyor fiyat...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri