Arama sonuçlarınız

1. K

Türkiye’nin En İyi 10 Zeytinyağı

Ynt: Türkiye’nin En İyi 10 Zeytinyağı çok memnun olurum işbirliği yapabilirsek... şu an ankara'da ve istanbul'da bazı görüşmeler ayarlıyorum...olumlu gelişme sağladığım an o tarafa geleceğim...mart'ta 2 görüşme olacak japonya'da o zamana kadar ne kadar ileri gidebilirsek o kadar iyi... lakin...

2. K

Küba ...

Ynt: Küba ... madem gezenbilir o halde gezmeyen de bilmez...koskoca forumda küba'ya giden ilk ben olacağım anlaşılan... :P 8) :P
  3. K

Küba ...

Ynt: Küba ... küba'ya giden yok herhalde... :P :P

4. K

Rio De Janeiro & Brezilya'da Yediklerimiz

Ynt: Rio De Janeiro & Brezilya'da Yediklerimiz naçizane bir öneri...alaska...
  5. K

Küba ...

Ynt: Küba ... harika olur...uçak biletimi ayırttım 7-16 ya da 14-23 ocak tarihlerinden birinde gideceğim... http://www.cuba-junky.com/havana/hotellincoln.htm 3* ve geceliği 15 euro... :o :o http://www.cuba-junky.com/havana/hotelparkplaza.htm bu da 4* ve 55 euro geceliği... 8) 8) hangisi...

6. K

Küba ...

Küba'ya gitmiş olanlar varsa şu garibe yardımcı olsunlar lütfen... ocak ayında küba'ya gitmeye karar verdim ama ne adamakıllı bir bilgim var ne de giden bir tanıdığım...forumlar da olmasa her gittiğimiz yere kaşif gibi gideceğiz... öğrenmek istediğim en önemli konu konaklama...gidip 5* bir...

7. K

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Shwedagon Pagoda'yı da ekledim listeye...sağolasın... amacım özel mesaj atmak değildi birinin tüm yazdıklarına göz atmaktı onun için 20 mesaj atmalısın diye bir uyarı geldi...neyse forum oldukça güzel ve 20 mesajı rahatlıkla gönderirim zaten... ;D ;D
  8. K

Ynt: Türkiye’nin En İyi 10 Zeytinyağı ben istemiyorum... ;D ;D japonya seyahatimde japonların ciddi anlamda zeytinyağı ile ilgilenmeye başladıklarını gördüm ve gelirken bu iş için izmir'e gelen bir kontrolör ile uzun uzun konuştum... doğal olarak ben de ilgilenmeye başladım... 8) 8) ilgi...
  9. K

Sizin İçin Rakı Neyi İfade Eder

Ynt: Sizin İçin Rakı Neyi İfade Eder sofrası kurulmadan içmem asla...bardağı tokuşturacağım adam gibi adam yoksa yine içmem...ortada paylaşacak bir dert ya da mutluluk yoksa yüzüne bile bakmam... bu üçünden biri eksik olunca zehirden beterdir tadı benim için...:):) Su zehirdir kötü ettiyse...

10. K

Ynt: Türkiye’nin En İyi 10 Zeytinyağı konunun takibi azalmış ama ciddi anlamda kaliteli sızma zeytinyağı ile profesyonel/amatör olarak ilgilenen insanlarla ticari anlamda görüşmek isterim...

11. K

Sizin İçin Rakı Neyi İfade Eder

Ynt: Sizin İçin Rakı Neyi İfade Eder içmesini bilen için rakı yaradanın ikramıdır bana göre...ne derler kutsal bayramlar için küskünleri barıştırır, dostları buluşturur, mideleri coşturur...bunu rakı ve şaraptan daha iyi yapan birşey var mı yahu...yeter ki kendini tanı...gerisi fasafiso...
  12. K

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu selam ben çağatay...yaş 32 oldu...zeytinyağı ile ilgili yazıları okurken tecrübeli gözüken birinin tüm yazılarına bakayım dedim, olmaz dedi...üye oldum yine kabul etmedi, en az 20 mesaj atman lazım dedi...saçma sapan 19 mesaj atarsam şimdiden...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri