Arama sonuçlarınız

1. K

BELEŞ VATİKAN'A GİRİŞ...

2 sene önceydi muhtemelen...arka arkaya italya'ya 3 defa gitmiş iki defasında da roma'ya uğramıştım ama vatikan'a her iki gidişimde de inanılmaz bir kuyruk vardı...ilkinde girmemiş ikincisinde de içerisini defalarca görmesine rağmen ille de gireceğim diye tutturan bir zilli nedeniyle girmek...

2. K

Beyrut

Ynt: Beyrut geçen hafta sonu beyrut'a gittim...hakkında duyduğum en güzel söz yarın öleceklermiş gibi eğlendikleriydi...vaktim olmadığından sadece 1 gün kaldım zaten en fazla da 2 günlük bir yer...birazcıki kıbrıs'a gitmiş gibi hissediyorsunuz...görülmesi gereken yerleri görmeseniz hiçbir şey...
  3. K

Tayland

Ynt: Tayland kayzer sağolasın...her gidenin aynı şeyi anlattığı yerde bence de yaşanılanlar çok daha güzel okunuyor...ve yazılıyor... kendimi toparladım diyebilirim yani istediğim gibi dibe vurdum....nisan'ın sonunda ülkeme geldim ve istanbul'a taşındım...suadiye'de bir yer kiraladım ve...

4. K

Tayland

Ynt: Tayland hayat iyisiyle kotusuyle devam ediyor...ne icin geldik ne duygulara burunduk ben bu tarz duygulardan kacmak icin gelmistim buraya ne guzel gunubirlik yasayacaktim ama olmayinca olmuyor demek ki...zaten turk yemegi gibi de yok...:):) bu geceyi atlatabilirsem ne ala yoksa en kisa...
  5. K

Tayland

Ynt: Tayland tren minibus sirt cantasi hatta backpackerslarin kaldigi yerler iyi hos da bana gore degilmis yahu...tadini aldim ama parasiz seyahat kadar kotu seyahat turu mu olurmus...para harcayan hodukleri gordukce ben bunlari alir satarim bir de ustlerinden para kazanirim tarzi dusuncelere...

6. K

Tayland

Ynt: Tayland http://www.ktmb.com.my/ buradan bileti online alabiliyoruz... http://www.seat61.com/Malaysia.htm burada da gerekli tum bilgiler yaziyor... otobusten vazgecip trene dondum hemen...aninda satarim... :P :P

7. K

Tayland

Ynt: Tayland backpacker oldum ama oyle durmuyorum...biraz suruneyim sonra tam anlamiyla benzeyecegim... :P :P ucaga karsiyim artik...4-5 ayda o kadar cok uctum ki elite plus oldum...her ay 1 kademe yukseldim ve burada da sona vardim...su an hala singapur'dayim cadir ve mat isini bitiremedim...
  8. K

Tayland

Ynt: Tayland canta isini halettim...75+10 lt aldim deuter aircontact pro 250 usd verdim...bizde % 20-30 daha pahaliydi arastirirken...canta agzina kadar doldu...hatta + 10 lt. de kullanimda...board pantolonu, montu, termal iclikler, dag gozlukleri ve ince bir polar sartti mecburen aldim...1...
  9. K

Tayland

Ynt: Tayland sagol corrado...yazmayi komple birakmak degil de ara ara yazmaktan sogumak anlamindaydi yazdigim... tura singapur'dan baslamamin sebebi ise gecen hafta phuket'ten donerken singapur'da aktarma sirasinda 4-5 saat vaktim olmustu ve ben de sehre inip orchard'da birseyler iceyim dedim...

10. K

Tayland

Ynt: Tayland 1 veya 2 sefer sonra baslarim diyee dusundugum geziye basladim...minimum para harcama, luxten uzak durma, en mesakkatli ulasim araclariyla yolculuk firsatini degerlendirme, su kamp malzemeleerini alir almaz gunun istedigim saati istedigim yerde kralligimi kurup dinlenme, su ve...

11. K

çanta...çadır...tulum...mat...

Ynt: çanta...çadır...tulum...mat... sagol...kalin saglicakla...
  12. K

Ynt: çanta...çadır...tulum...mat... 1 saat sonra 1 yillik yolculuga basliyorum...sadece 1 parca urun alma sansim var her bir malzeme icin...butun gunum elemekle gecti zaten gotureceklerimi...tshirt haric hicbir giysiden 3 parca almadim... kaz tuyune amsal urunlerde varmis onlari da inceliyorum...

13. K

Ynt: çanta...çadır...tulum...mat... cevap icin sagolasin...ama ben sadece yazin kullanmayacagim ki...nepal'e de gidecegim 3 ay cin'de de gezecegim...butun hepsi icin kullanabilecegim set yapmak istedim o kadar...phi phi'de ortunmek icin incir yapragi yeter... :) :) amacim gitmek istediginde...
  14. K

Ynt: çanta...çadır...tulum...mat... konusmak ogrenmeye yol acar, ama dehanin okulu yalnizliktir demis hiyarin teki...herkes dahi galiba... 8) :P :P 8)
  15. K

Angkor Wat

Ynt: Angkor Wat anladığım kadarıyla buradan bangkok'a gidip karayolu ile kamboçya'ya geçiyor ve vizeyi orada 25 usd + 2 resme alabiliyoruz...doğru anlamışım değil mi... ikincisi okuduğum bazı yerlerde tayland'dan vietnam vizesi vermediklerini ama kamboçya'dan rahatlıkla 20 usd+ 1 resim...

16. K

Angkor Wat

Ynt: Angkor Wat harika oldu tam zamanında geldi bu bilgiler...bir şekilde bulacaktık doğru yolu ama kolay olması işime geliyor hala...turist kolayı, gezgin bilinmezi ararmış... :P :P
  17. K

Uyku Tulumu Seçimi

Ynt: Uyku Tulumu Seçimi tulum UL SSP DOWN HUGGER #1...1,050 gr...36500 jpy... mat U.L.COMFORT SYSTEM AIR PAD 180...545 gr...9300 jpy... yastık U.L.COMFORT SYSTEM PILLOW...90 gr...2800 jpy... çadır CHRONOS DOME 2...2450 gr...22800 jpy... STELLARIDGE 2...2060 gr...38800 jpy... MOONLIGHT...
  18. K

Uyku Tulumu Seçimi

Ynt: Uyku Tulumu Seçimi eğer çanta, çadır ve matları da tulum kadar başarılıysa onları da montbell'den alacağım...

19. K

Uyku Tulumu Seçimi

Ynt: Uyku Tulumu Seçimi ömer bey merhaba, montbell ürünleri hakkında yazdıklarınızı okuyunca üründen etkilendim ve vaktiniz olursa ürünler hakkında yazışmak isterim... taiwan, hong kong ve güney kore'de satılıyormuş...bu üçü de yarın başlayacağım seyahatin içerisinde yer alıyor...olmadı...
  20. K

Ynt: çanta...çadır...tulum...mat... http://www.gezenbilir.com/index.php?action=dlattach;topic=1331.0;attach=65100

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri