Arama sonuçlarınız

1. FREELİFER

Uşak, Banaz, Murat Dağı Kamp ve Off-Road Gezisi Duyurusu (17-18 Ekim 2009)

Ynt: Uşak, Banaz, Murat Dağı Kamp ve Off-Road Gezisi Duyurusu (17-18 Ekim 2009) Ben aracin boyunu hanlis anlamisim :) tahmin ettim...

2. FREELİFER

Ynt: Uşak, Banaz, Murat Dağı Kamp ve Off-Road Gezisi Duyurusu (17-18 Ekim 2009) Erdal Ağbicim ne oldu ise sizin sayenizde oldu ; yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim. lastiklerin orjinal ölçüsü 215*65*16 iken ben 225*70*16 Bridgestone AT taktım. artık yere daha fazla basıyorum ve daha...
  3. FREELİFER

Ynt: Uşak, Banaz, Murat Dağı Kamp ve Off-Road Gezisi Duyurusu (17-18 Ekim 2009) Burak aracin boyunu nasil uzattin? Burhan Amcanın yöntemi daha kolay olsada ; biz zoru seven insanlar olarak sanayide tornacı yardımı ille amortisör ve helezonları uygun parçalar ilave ederek 4 er cm, ayrıca yeni...

4. FREELİFER

Ynt: Uşak, Banaz, Murat Dağı Kamp ve Off-Road Gezisi Duyurusu (17-18 Ekim 2009) Frilandert'e bi kıyak yaptınmı? Burhan Amca freelander ın biraz boyu uzadı; birazda genişledi ama halinden çok memnun ellerinden öper... :) ;D
  5. FREELİFER

Ynt: Uşak, Banaz, Murat Dağı Kamp ve Off-Road Gezisi Duyurusu (17-18 Ekim 2009) 1. Akademic (Ademi) (4 kişi+1 Bebek) 2. MCC (Çağatay) (2 kişi + 1 taze delikanlı) 3. erco (Ercan) 4 kişi 4. serdar tan 3 kişi 5. emre 2 kişi 6. Vosdost ( Ahmet ve Saz Ekibi ) 7. Erdal Hayat & Kerem Yaman (3 kişi)...

6. FREELİFER

Ynt: Uşak, Banaz, Murat Dağı Kamp ve Off-Road Gezisi Duyurusu (17-18 Ekim 2009) kesin olmamakla birlikte aranızda bulunmaktan şeref duyarım ...

7. FREELİFER

İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi

Ynt: İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi Ad Soyad : Burak Kaplan Yaş : 28 Meslek : işletmeci ( orman ürünleri ) + ( http://dorukresidence.com/ ) Sahip olduğu Araç : 2001 MODEL SİYAH FREELANDER 3 KAPI Mail Adresi ...
  8. FREELİFER

İzmir Off-Road Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Kamplı Gezisi (2 - 3 Mayıs 2009)

Ynt: İzmir Off-Road Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Kamplı Gezisi (2 - 3 Mayıs 2009) bu da güzelmiş :)
  9. FREELİFER

İzmir Off - Road Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Kamp Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)

Ynt: İzmir Off - Road Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Kamp Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009) Erco ile aynı sorunu ben de yaşıyorum. sayfa formatı beyaz üzerine hafif gri olarak gözüküyor; sadece isimler gözüküyor... var mıdır yeni linki görebilmenin yolu ? bu sorun erco ile bende mi böyle yoksa...

10. FREELİFER

İzmir Off-Road Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Kamplı Gezisi (2 - 3 Mayıs 2009)

Ynt: İzmir Off-Road Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Kamplı Gezisi (2 - 3 Mayıs 2009) erco ile aynı problemi ben de yaşıyorum... sayfa formatı çok farklı gözüküyor ve fotolar hiç gözükmüyor... bi çözüm yolu var mıdır...

11. FREELİFER

İzmir Off - Road Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Kamp Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)

Ynt: İzmir Off - Road Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Kamp Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009) c. tesi akşam menüsü balık mı olacak ; ona göre hazırlık yapalım... ?
  12. FREELİFER

Ynt: İzmir Off - Road Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Kamp Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009) TOP NİVA LARDA ...

13. FREELİFER

Ynt: İzmir Off - Road Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Kamp Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009) benim için de kamp uygundur...
  14. FREELİFER

Ynt: İzmir Off - Road Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Kamp Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009) Katılım listesi 1-Burak & Roka freelander 2- 3- 4- 5- 6-
  15. FREELİFER

Ynt: İzmir Off - Road Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Kamp Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009) Forecast for Izmir, Turkey http://www.weather.com/weather/print/TUXX0015 c.tesi için bütün hava tahminleri yağış gösteriyor.pazar günü ise parçalı bulutlu... bu hava şartlarına göre planımızı...

16. FREELİFER

Ynt: İzmir Off - Road Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Kamp Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009) Mesaj Sayısı: 282 Ynt: İzmir Off - Road Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Kamp Etkinliği (2-3 Mayıs 2009) « Yanıtla #5 : Dün 18:13:28 » Alıntı...
  17. FREELİFER

Ynt: İzmir Off - Road Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Kamp Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009) bu arada kamp gerçekleşirse benim ilk kampım olacak... dün çadırımı kontrol ettim tamam dedi :) ; şişme yatağım da okey verdi; ama ben hala bi uyku tulumu alamadım. şişme yatakta çift battaniye ile buz...
  18. FREELİFER

Ynt: İzmir Off - Road Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Kamp Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009) hava tahmini şuanda c.tesi için yağış pazar için parçalı bulutlu- bulutlu , her türlü organizasyonda ben de varım.

19. FREELİFER

İzmir Off-Road Grubu; Kemalpaşa, Bayındır Gezisi (19 Nisan 2009)

Ynt: İzmir Off-Road Grubu; Kemalpaşa, Bayındır Gezisi (19 Nisan 2009) Erdal Ağbinin önderliğinde yine süper bi gezi oldu; tırmanışların tadı damağımızda kaldı. rotalı yada rotasız gps li yada gps siz ama dostlarla beraber gezilerin devamını bekliyoruz...
  20. FREELİFER

İzmir Off Road Grubu; Kemalpaşa, Bayındır Gezisi Duyursu (19 Nisan 2009)

Ynt: İzmir Off Road Grubu; Kemalpaşa, Bayındır Gezisi Duyursu (19 Nisan 2009) uygundur...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri