Arama sonuçlarınız

1. FREELİFER

İzmir Off Road Grubu; Kemalpaşa, Bayındır Gezisi Duyursu (19 Nisan 2009)

Ynt: İzmir Off Road Grubu; Kemalpaşa, Bayındır Gezisi Duyursu (19 Nisan 2009) Katılım Listesi: 1- Nejat (Niva) 2- Vosdost ( Ahmet ) - Burhan Amca ( Co-plot ) 3- Erdal & Kerem (%50 ihtimalle) 4-Burak (freelander) 5- 6-

2. FREELİFER

İzmir Off Road Grubu; Kemalpaşa, Bayındır Gezisi Duyursu (19 Nisan 2009)

Ynt: İzmir Off Road Grubu; Kemalpaşa, Bayındır Gezisi Duyursu (19 Nisan 2009) arabalar paslanacak diye korkuyordum :) ben de varım :)
  3. FREELİFER

Freelander Ceki Demiri

Ynt: Freelander Ceki Demiri Serkan Bey yan kaplamalarımı orjinal kutusunda;sorunsuz teslim aldım ; ilginiz ve yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim.

4. FREELİFER

Freelander Ceki Demiri

Ynt: Freelander Ceki Demiri yan kaplamada herhangibir hasar var mı? benim aracım siyah sanıyorum boyatıp öyle takmalıyım ? montajında kaportada herhangi bir delik açılıyormu ? bir de fiyat ile ilgili bilgi verirseniz çok memnun olurum... ayrıca dizel araç için turbo borusuna ihtiyacım var...
  5. FREELİFER

Freelander Ceki Demiri

Ynt: Freelander Ceki Demiri tavan çıtaları yeni-- yan kaplamalar yeni--- sis farları yeni- bu ürünlerin linkeri ya da var ise fotoğraflarını görebilirmiyim.

6. FREELİFER

Freelander Ceki Demiri

Ynt: Freelander Ceki Demiri Serkan Bey ; 2001 model 3k freelander ım için hala elinizde aksesuarlar var mı? yada neler var ?

7. FREELİFER

Kemalpaşa Nif Dağı Zirve Çıkışı Off-Road Gezisi (21 Mart 2009)

Ynt: Kemalpaşa Nif Dağı Zirve Çıkışı Off-Road Gezisi (21 Mart 2009) bence umutsuzluğa kapılmamak lazım... hafta içi sıcaklık 3 ile 5 derece kadar artsada yağış devam ediyor.
  8. FREELİFER

Gezenbilir İzmir Grubu Karagöl Off-Road Gezisi ve Piknik (21-22 Mart 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Karagöl Off-Road Gezisi ve Piknik (21-22 Mart 2009) kısa ama dillere destan bi gezi oldu... günün unutulmazları arasında malgalbaşı sohbetleri; parkurdaki dik tırmanış ve tabiyki Okan Ağbi'nin aktivitesi baş sıradaydılar...
  9. FREELİFER

Gezenbilir İzmir Grubu Karagöl Off-Road ve Piknik Duyurusu (21-22 Mart 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Karagöl Off-Road ve Piknik Duyurusu (21-22 Mart 2009) niva sız gezi balkonsuz eve benzer ; haydi arkadaşlar listeyi çoğaltalım ...

10. FREELİFER

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Karagöl Off-Road ve Piknik Duyurusu (21-22 Mart 2009) parkurumuzda kar var mı?

11. FREELİFER

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Karagöl Off-Road ve Piknik Duyurusu (21-22 Mart 2009) 1- Vosdost (Defender ambulans) 2- Erdal & Kerem (Disco-1) (%90 ihtimalle) 3- Burak (freelander) 4- ......................
  12. FREELİFER

Gezenbilir İzmir Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Off-Road Gezisi (15 Mart 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Off-Road Gezisi (15 Mart 2009) organizasyonda emeği geçen herkese ve katılımcılara sonsuz teşekkürler... en kısa sürede yeni organizasyonlarda görüşmek üzere...

13. FREELİFER

Gezenbilir İzmir Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Off Road Gezisi Duyurusu (15 Mart 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Off Road Gezisi Duyurusu (15 Mart 2009) ben standart freelanderımla geliyorum; bu ikinci gezim olacak . bütün bi hafta gezinin hayali ile yaşıyorum sizede şiddetle tavsiye ederim... Merhaba; ben Söke'deyim. 1 yıldır 87 model bir range rover...
  14. FREELİFER

Gezenbilir İzmir Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Off Road Gezisi Duyurusu (15 Mart 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Off Road Gezisi Duyurusu (15 Mart 2009) yine güzel bi gezi olacak :)
  15. FREELİFER

Gezenbilir İzmir Grubu; Karagöl Off-Road ve Safari Gezi-2 (28 Şubat - 1 Mart 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Karagöl Off-Road ve Safari Gezi-2 (28 Şubat - 1 Mart 2009) teşekkür ederim; deneyeceğim ...

16. FREELİFER

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Off Road Gezisi Duyurusu (15 Mart 2009) Burak ( freelander ) :)
  17. FREELİFER

Gezenbilir İzmir Grubu; Karagöl Off-Road ve Safari Gezi-2 (28 Şubat - 1 Mart 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Karagöl Off-Road ve Safari Gezi-2 (28 Şubat - 1 Mart 2009) bendeki video ve fotoları 250 kb sınırlaması olduğu için gönderemiyorum.bunun bi yolu yöntemi vaarmıdır ?
  18. FREELİFER

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Karagöl Off-Road ve Safari Gezi-2 (28 Şubat - 1 Mart 2009) herkese merhaba ; siteye henüz üye olabildim...bu güzel geziyi standart freelander ımla sorunsuz tamamladım... herkese yardımlarından dolayı teşekkür ederim... en kısa sürede bendeki fotoları da...

19. FREELİFER

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? Burak Kaplan 2001 Freelander İzmir

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri