Arama sonuçlarınız

1. syncope

Bu Araç Hakkında Düşünceleriniz ? 2004 TD4 HSE

ENİS abi yetiş :-[
  2. syncope

Bu Araç Hakkında Düşünceleriniz ? 2004 TD4 HSE

Merhabalar. Sahibinden'de bir araçla ilgileniyorum ve sizlerinde değerli fikirlerinden faydalanmak istiyorum. Araç bu :[size=2] http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-en-dolusu-ve-hatasiz-kacmayacak-firsat-85777873/detay/ Araç sahibiyle telefonda görüştüm, kendisi...

3. syncope

Freelander 2.5 V6 (2004 Model) Yorumlar

Ynt: Freelander 2.5 V6 (2004 Model) Yorumlar Teşekkür ederim abicim, Anıl otoyu aradım bende buradan ses çıkmayınca Gökhan beyle görüştüm, bana tek kelime ile sakın bulaşma abicim bu araçtan uzak dur, sürekli motor ve şanzuman arızası verir dedi. Sizin gibi bakımlarını düzenli yapacağınız td4...
  4. syncope

Ynt: Freelander 2.5 V6 (2004 Model) Yorumlar illaki siz benden daha bilgilisinizdir bu konuda ama, şuan bu aracın 25.000 tl olması mümkün değil. 2000-2003 modelleri bile 27-35.000 tl civarı. belki baya bir sene önce gördüğünüz bir ilandır. Yine de teşekür ederim yorumunuz için. Başka fikri olan ?

5. syncope

Ynt: Freelander 2.5 V6 (2004 Model) Yorumlar Teşekkür ederim yinede, başka fikri olan var mı acaba ?

6. syncope

Ynt: Freelander 2.5 V6 (2004 Model) Yorumlar Yardımcı olabilecek olan yok mu ???
  7. syncope

Herkese mrb, öncelikle siteye sadece bu araçlar hakkında bilgi almak için girdiğim için özür diliyorum. off-road doğa sporları dağ tırmanış sohbetlerinizden pek anlamadığım ve bilgi sahibi olmadığım için katılımda bulunamıyorum. Genelde spor dalında ilgi alanım serbest dalış ve zıpkın avı olduğu...
  8. syncope

2004 Freelander 1.8 SE yardım.

Ynt: 2004 Freelander 1.8 SE yardım. Arkadaşlar merhaba, hepinize fikirlerinizden ötürü çok teşekkür ederim. Aracı aldık, 1.5 aydır kullanıyorum ve çok memnunum. sunroof sorununu işçilik dahil 180 TL. ye çözdük, dişli sıyırmış sanırım, ayakları sağlam dediler. Şu an için hiç bir problem yok...

9. syncope

Ynt: 2004 Freelander 1.8 SE yardım. Teşekkürler Necip ve Kaan bey.. 2.0 TD4 modelleri bütçemi aşıyor ne yazık ki.. Ancak 1.8 benzinli modellerin 2004 ve üzeri olanlarının daha az sorun çıkardığı konusunda fikir sahibi oldum forumda. Bakalım nasıl çıkacak araç göreceğiz yarın. Svg.

10. syncope

Ynt: 2004 Freelander 1.8 SE yardım. Link için teşekkür ederim Tolga bey.. Verdiğiniz linkin ilk 12 sayfasını falan okudum ama, genellikle 99 - 2001 model araçların ve 2004 üzeri td4 modellerin tartışıldığını görünce devamına bakmamıştım. Tekrar inceleyeceğim.
  11. syncope

Ynt: 2004 Freelander 1.8 SE yardım. Teşekkürler. Servise muhakkak götüreceğim. Ben servisin yanında, kullanıcı yorumlarınıda çok merak ediyorum. Değerli tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Sizlerinde yorumları benim için çok önemli.. Svg.

12. syncope

Ynt: 2004 Freelander 1.8 SE yardım. Arkadaşlar lütfen yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
  13. syncope

Sevgili abilerim arkadaşlarım. Öncelikle hepinize selam ve saygılarımı sunarım. Adım Ferhat. İstanbul'da ikamet ediyorum. Aslen Aydın'lıyım. Siteye bugün üye oldum. Almayı düşündüğüm bu araç hakkındaki yorumları araştırırken yolum düştü siteye. Allah nasip ederse katılımcı olmayı istiyorum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri