Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Araç soğukken çalıştırmadan önce V kayışına silikon sprey sıkıp , eğer yoksa suyla ıslatıp öyle çalıştırın ses kesiliyor ise arıza kayıştan olabilir. Ses kesilmiyor ise o zaman klima kompresörünü söküp tamir etmek gerekir
İnsanlık öldü tabii ki de bu tür akü takviye işlerinde akülerinin biteceğini sanıyolar. Bazılarıda uğraşmak istemiyor oysaki birgün kendilerde bu duruma düştüklerinde yardım istemeye yüzleri olacak mı acaba
Siz olaya ciddi yaklaşıyorsunuz dediğiniz kriterler de bir araç bulursanız ve eğer İstanbul’da Jeep garaj Davut ustaya gösterebilirseniz iyi bir seçim yapmış olursunuz. Güzel bir araba bulmanızı ümit ediyorum
Bence bu işe hiç bulaşma yazık edersin elindeki arabaya. Bende aynı sevdayla 35000 km deki arabamı satıp 2.7 GC aldım aldığım araçta bir çok arıza çıktı birsürü para ve emek harcadım haa pişmanmıyım değilim en azından Jeep zevkini yaşadım. Gerisi sana kalmış. Çok bakımlı olmak şartıyla 4.7 veya...
Ben kendi aracıma sıfır motor bile yaptırmıştım hiç parça sorunu olmadı biraz pahalıya maloldu ama neticede Mercedes parçaları zaten pahalı ve kaliteli
Caydırıcı olmasın ama ucuz yollu Cherokee sizi üzer mutlu olmak içinde ayrıntılı incelenmiş iyi bir ustaya gösterilmiş temiz hırpalanmamış bir araç bulmanız gerekiyor sadece naçizane fikrimi söyledim
Ben de 350000 km deki aracımı satıp eski araç aldım bunları kullanmak zevklidir kaldı ki aldığınız araba tanıdık bir arkadaşımızdan derli toplu düzgün bir araç Allah güle güle kullanmayı nasip etsin
Geç mi kaldım bilmiyorum mesajınızı yeni okudum bence size en uygun araç grand Cherokee wj 2.7 crd aradığınız her şey bu araçta var . Parça bulmak sıkıntı değil yalnızca biraz pahalı. Ben 3 yıl önce aldım çok memnunum beklentilerimi fazlası ile karşılıyor. Yalnız size tavsiyem iyice araştırmadan...