Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Banada Jeep servisi önermişti 10-60 mobil 7000 km sonra boşaltıp 10-40 mobil yağ ile değiştirdim yağ basınç göstergesi çok yükseliyordu şimdi normal seviyelerde duruyor
Benim kinde mazot filitresinin altındaki oring conta kaçırıyormuş ama bir hafta sürdü kaçağı bulmamız enjektör den yakıt deposuna kadar her yeri kontrol etmek gerekir
Hayırlı olsun yeni aracınızı iyi günler de kullanın ben de iki yıl önce 2003 2.7 crd aldım gayet memnunum yeni kasalar ın daha iyi olduğunu düşünüyorum ama wj kasanın keyfini verirmi bilmiyorum size hayırlı sürüşler dilerim
İnşallah gönlüne göre bir araç bulursun ben de 2.7crd kullanan biri olarak tavsiye ediyorum çok memnunum baştan biraz zorlandım ama her şeyini hallettim şimdi zevkle kullanıyorum
Aracınız hayırlı olsun iyi günler de kullanın.Güzel görünüyor.Bu tip arızalar çıkacaktır zamanla hepsi düzeltilebilir.Grand Cherokee alıpta sorunsuz kullanmak diye birşey yok .Önemli olan aracı sevmek ve vazgeçmemek.
Bence bütçenizi biraz daha zorlamanızda fayda var.50 bine alınan araçtada masraf çıkabilir.Çok iyi baktırmanız lazım.Hiç kimse düzgün arabasını ucuza vermez.Nacizane fikrimi söyledim yanlış anlaşılmasın
Wj 2.7 virajlarda kötü değildir.Ben virajlara gayet rahat giriyorum.Tabii ki binek otomobil gibi değil.Belkide lastiklerden kaynaklanan bir durum olabilir.Aracımda 275 55 17 ölçülerinde cooper zeon lastik var.Daha önce kullandığım araçta 235 65 17 lastik vardı o zaman viraja daha dikkatli giriyordum