Arama sonuçlarınız

1. Black Ghost

2003 2.7 Crd Aldım, Birkaç Sorum Var...

Banada Jeep servisi önermişti 10-60 mobil 7000 km sonra boşaltıp 10-40 mobil yağ ile değiştirdim yağ basınç göstergesi çok yükseliyordu şimdi normal seviyelerde duruyor

2. Black Ghost

2003 2.7 Crd Aldım, Birkaç Sorum Var...

Eline sağlık çok güzel olmuş bayaa bir emek harcanmış çok beğendim yalnız tampondaki sis lambaları biraz küçük görünüyor

3. Black Ghost

4.7 Komple Motor

Sakarya da Han Jeep var Oğuzhan beyi arayabilirsiniz tel no 0532 0659090 onda çıkma motor olabilir
  4. Black Ghost

2004 Model 2,7 Aracım Sabahları İlk Marşa Basmada Zor Çalışıyor

Benim kinde mazot filitresinin altındaki oring conta kaçırıyormuş ama bir hafta sürdü kaçağı bulmamız enjektör den yakıt deposuna kadar her yeri kontrol etmek gerekir

5. Black Ghost

2004 Model 2,7 Aracım Sabahları İlk Marşa Basmada Zor Çalışıyor

Komple mazot boruları ve filitre contaları kontrol etmek gerekir.İlla ki bir yerden hava alıyordur.Çekvalf takmakta çözüm değil.

6. Black Ghost

Kocaeli/izmitte Iyi Bir Usta Bilen Var Mı?

Sakarya Amerikan Jeep servisi Ümit usta yı ben de tavsiye ederim telefon ederseniz size yardımcı olacaktır tel nosu 0536 813 75 95
  7. Black Ghost

Grand Cherokee Yeni Heves Ve Yonlendirme

Her hafta sanayiye gitmeye gerek yok.Yapılması gerekenleri yaptırır sonra uzun süre gitmezsin
  8. Black Ghost

Bu araçları kullanmışlar mı acaba kötülüyorlar Tamam biraz fazla ilgi ister ama yolda bırakmaz

9. Black Ghost

Çok haklısınız wj koltuklarının rahatlığı hiç bir marka araç ta yok

10. Black Ghost

Hayırlı olsun yeni aracınızı iyi günler de kullanın ben de iki yıl önce 2003 2.7 crd aldım gayet memnunum yeni kasalar ın daha iyi olduğunu düşünüyorum ama wj kasanın keyfini verirmi bilmiyorum size hayırlı sürüşler dilerim
  11. Black Ghost

Hayaller (videoda) Hayatlar Önümdeki Evraklar :)

Ben olsam bagajdaki bas ları istemezdim çünkü arabada fazla sesten rahatsız olurum

12. Black Ghost

Hayaller (videoda) Hayatlar Önümdeki Evraklar :)

Çok güzel bir video keşke bizimde öyle imkanlarımız olsa arabanın fiyatı kadar masraf yapılmış
  13. Black Ghost

Suzuki Grand Vitara Satıp 2.7 Crdi Grand Cherokee Almak.??

İnşallah gönlüne göre bir araç bulursun ben de 2.7crd kullanan biri olarak tavsiye ediyorum çok memnunum baştan biraz zorlandım ama her şeyini hallettim şimdi zevkle kullanıyorum
  14. Black Ghost

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Hayırlı olsun aracınız güzel görünüyor.Güle güle kullanın,iyi forumlar

15. Black Ghost

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Murat bey hoşgeldiniz.Öncelikle iyi Bayramlar.Aracınız hayırlı olsun iyi bir seçim yapmışsınız.İyi günlerde kullanın.
  16. Black Ghost

Forum Ailesine Katılmak Çok Güzel

Aracınız hayırlı olsun iyi günler de kullanın.Güzel görünüyor.Bu tip arızalar çıkacaktır zamanla hepsi düzeltilebilir.Grand Cherokee alıpta sorunsuz kullanmak diye birşey yok .Önemli olan aracı sevmek ve vazgeçmemek.
  17. Black Ghost

Bence bütçenizi biraz daha zorlamanızda fayda var.50 bine alınan araçtada masraf çıkabilir.Çok iyi baktırmanız lazım.Hiç kimse düzgün arabasını ucuza vermez.Nacizane fikrimi söyledim yanlış anlaşılmasın

18. Black Ghost

Uyarınız için teşekkür ederim.Zaten kullandığım aracın tepkilerini bildiğim için binek bir araç gibi kullanmıyorum
  19. Black Ghost

Wj 2.7 virajlarda kötü değildir.Ben virajlara gayet rahat giriyorum.Tabii ki binek otomobil gibi değil.Belkide lastiklerden kaynaklanan bir durum olabilir.Aracımda 275 55 17 ölçülerinde cooper zeon lastik var.Daha önce kullandığım araçta 235 65 17 lastik vardı o zaman viraja daha dikkatli giriyordum

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR