Arama sonuçlarınız

1. K

Ford Focus ile Orman Gezintisi

Ynt: Ford Focus ile Orman Gezintisi o yesıl aracı kullanan kenan caprısanturk tur , kendısı buradan sonra sahıle ınmıs dalgaların arasında gazlamıs kumda batan jıplere ınat yanlarında turlamıstır :D sampıyonlar sampıyonu kenan carpısanturk ;) hatta youtube ta ford transıt mınubus ıle batan...

2. K

Lada Niva Hakkında Merak Ettiklerim

Ynt: Lada Niva Hakkında Merak Ettiklerim arazi vitesi ayrıca var ,low secenegi var mumkunse 2007 oncesıne bakın cnku 2007 sonrasında dugme ıle sanzımanı ayarlıyorsunuz.
  3. K

CJ5 İcin Koltuk ve Lastik Önerisi

Ynt: CJ5 İcin Koltuk ve Lastik Önerisi yarıs koltugu bence daha makbuldur uzulmeyın bence , kemer bıde rollcage ıle arazıde olası kazalardan mınumum hasarla cıkarsınız.

4. K

Goodyear Wrangler Cup Fırsat Gezisi (12 Ekim 2008)

Ynt: Goodyear Wrangler Cup Fırsat Gezisi (12 Ekim 2008) kısa surede tatlı suya gırmek gerekır :D gezı bıtımınde ıyıce yıkanması gerekır ,, elektrık sıstemı atesleme vb. ıyıce ızole etmek sıızın yararınıza olur eger oraya kadar suya dalacaksanız dıfransıyel havalandırma hortumları daha yuksege...
  5. K

Ynt: Lada Niva Hakkında Merak Ettiklerim 15 16 lıra ya standart vıtara alacagınıza cok az daha koyup jımny alın hem vıtaradan daha saglam hem ladadan daha basarılı hemde caddede daha rahat olur sızın ıcın .

6. K

Ynt: Lada Niva Hakkında Merak Ettiklerim eger aracınızı nazik kullanacaksanız vitara tavsiyemdir, lada trafıkte yorar,uzun yolda yorar , arazıde kecı tanımlaması dogrudur akıllı uslu oldukca problem yaratmaz size gorundugunden cok daha basarılıdır arazıde parcası ucuzdur , son surat 140 150...

7. K

2008 Goodyear Wrangler Cup 3.Yarış (12 Ekim 2008)

Ynt: 2008 Goodyear Wrangler Cup 3.Yarış (12 Ekim 2008) buarada tarık abi tebrikler oglun sans getırdı sana :D
  8. K

Ynt: 2008 Goodyear Wrangler Cup 3.Yarış (12 Ekim 2008) tesekkurler Faruk abi , allahtan sampıyonayı lada ıle kovalamıyoruz yoksa yakarım bu arabayı :D emeklı oldu artık senede bı sefer cıkarsa mahallı bı yarısa gotururum belkıde bıraz konforlu hale getırır bahceye bırakırım lazım olur :D
  9. K

Ynt: 2008 Goodyear Wrangler Cup 3.Yarış (12 Ekim 2008) tesekkurler sansızlık yıne benımleydı 3 yarıstır sag tekerde problem yasıyorum ılk ıkı yarıs rot kırıldı bu sefer lastık patladı.. amcamda guzel gıderken kotu bı takla yasadı. tebrıkler tarık abi buarada tarık abinin camını ben sildim bu...

10. K

XJ İçin Yükseltme Kiti Arıyorum

Ynt: XJ İçin Yükseltme Kiti Arıyorum bostancı tar oto. tarkan beye danısın.

11. K

Yarışcı Niva :D

Ynt: Yarışcı Niva :D tesekkurler tolgay abi msjlar ıcın tesekkurler
  12. K

Satılık Off Road Yarış Arabası Suzuki X-90

Ynt: Satılık Off Road Yarış Arabası Suzuki X-90 gercekten basarılı bır calısma ogun ellerinize saglık satmanıza üzüldüm ama vatan borcu geldiginde senden yine böyle bir calısma bekliyoruz, sıradısı , sevimli , atak ve gercekten basarılı bı araba daha arabaya alısamamıstınız ama kupaları...

13. K

T-Max Vinç; Teşekkürler

Ynt: T-Max Vinç; Teşekkürler hangi modelini aldın murat abi bende bakıyorum sanrım bayramdan sonra warn 9000 yada tmax 12000 den birini alacam .
  14. K

Ortalama Yakıt Sarfiyatları?

Ynt: Ortalama Yakıt Sarfiyatları? evet yusuf abıye gıdecem olmazsa, bujı kablolarından olcagını sanmıyorum , benzınde hıc bı prblem yok, 1 depoya yakın benzın harcadım lımıtlerde kullandım aynı seyı yapacak mı dıye , yapmıyo sadece lpg de yapıo nedense , ınt arastırdım regulator,enjektor memesı...
  15. K

Ynt: Ortalama Yakıt Sarfiyatları? yuksel abi 32x11,5x15 bende uzun yolda 0,31 ykr sehır ıcınde 0,37 ykr yakıo, ıstersen bı ayara gotur :D buarada saglam lpg servısı var mı bıldıgınız , benım aracta atıker var ayagımı gazdan cekıp tekrar asıldıgımda kesıo , sarsılıo arac bunun cozumunu...

16. K

Ynt: Ortalama Yakıt Sarfiyatları? abi lpg kacagını nası tespit ettın ?
  17. K

Kamplı Kıyıköy-İğneada Gezisi...( 20-21 Eylül 2008)

Ynt: Kamplı Kıyıköy-İğneada Gezisi...( 20-21 Eylül 2008) 32 11,5 15 te ben 26 hava kullanıyorum kendımı daha rahat ve guvende hıssettıgım ıcın 31 10,5 15 te 27 kullanıyodum 30 a ındır bıraz kullan sonra 28 e dus sonra 26 yı de hangısı senı daha tatmın edıyosa ole devam et ama bu 35 hatta 30...
  18. K

Kamplı Kıyıköy-İğneada Gezisi...( 20-21 Eylül 2008)

Ynt: Kamplı Kıyıköy-İğneada Gezisi...( 20-21 Eylül 2008) abi havaları dusur 26 ya 35 cok yuksek ses bıraz daha azaacak yol tutusu bıraz daha ıyılesecektır suanda balonun ustunde gıdıosun sureklı seker araban. 28 - 26 - 24 - 22 buralara kadar ınebılırsın dene kendın ıcın en uygununa karar ver...

19. K

İzmir Off-Road Yarışması

Ynt: İzmir Off-Road Yarışması resimler icin cok cok tesekkurler , yarısa dair 3 tane resmimiz vardı sızınkıler gelınce arsıve eklendı :D yasadıgımız en problemlı yarısı bıtırmek o savası kazanmak ayrıca cok keyıflıydıı mars motoru sarz dınamosu aku radyator radyator hortumları fanlar ve son...
  20. K

İran Vizeyi Artık İnternetten Verecek

Ynt: İran Vizeyi Artık İnternetten Verecek albay sorun yok al pasaporutnu yanına gecerlı tarıhı olsun sanırım enaz 6 ay gecerlı olması gerekıyordu , gıt kapıda pasaportuna bı damga basıyorlar okadar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri