Arama sonuçlarınız

1. Concus

Bursa - Deliktaş

Bursa Çalı köyü çamlığından devam eden yolu takip ederek atlas köyüne ulaşılır atlas köyünden üçpınar köyüne giden yol üzerinde köylülerin deliktaş diye tabir ettikleri bir mağara var bu mağara için daha önce bir araştırma ve keşif yapıldımı biliyormusunuz ? Mağara Girişi hemen hemen 4 5...

2. Concus

Turizme Açılan Oylat Mağrasından Birkaç Görüntü

Ynt: Turizme Açılan Oylat Mağrasından Bir Kaç Görüntü ..
  3. Concus

Ynt: Turizme Açılan Oylat Mağrasından Bir Kaç Görüntü ..

4. Concus

Gezilip Görülmesi gereken biryer arkadaşlar...
  5. Concus

1958 Model Jeep ?..

Ynt: 1958 Model Jeep ?.. teşekkürler arkadaşlar tavsiyelerinizi dikkate alacağım aracı aldığım zaman sizlerle paylaşacağım hepinize verdiğiniz bilgilerden ve paylaştığınız anılardan dolayı tekrardan teşekkür ederim..

6. Concus

Bursa ve Çevresi

Ynt: Bursa ve Çevresi Teşekkürler arkadaşlar, her ne kadar yön duygularıma güvensemde bilmediğim yerlere rehber eşliğinde gitmeyi tercih ederim. Oluşturduğum listede uludağ göller bölgesi ve aras şelalesi rehber gerektirebilir diye düşünmekteyim fakat aras şelalesi oklarlada belirlenmiş...

7. Concus

Gezenbilir Bursa Grubu

Ynt: Gezenbilir Bursa Grubu Ad - Soyad: Halil Sevim Doğum Tarihi ve Yeri: 1984 Memleket: Bursa Semt: Osmangazi Meslek: Özel Bir Şirkette Kurumsal Müşteri Danışmanlığı İlgi Alanı: Fotoğrafçılık, R/C Model Car, Tracking, Doğa Sporları ve gezileri, Kültür ve Tarih Gezileri Not: Temiz bir cj5...
  8. Concus

1958 Model Jeep ?..

Ynt: 1958 Model Jeep ?.. tavsiyeleriniz ve yardımlarınız için tekrardan hepinize teşekküler.. yazacaklarınızı az çok tahmin edebiliyorum ama yinede şu iki aracıda sizlere göstermek istiyorum :-\...
  9. Concus

Bursa ve Çevresi

Ynt: Bursa ve Çevresi bahsettiğim mağranın google earth bilgileri ve bi kaç resim oradan http://www.panoramio.com/photo/18709111 tavsiyerin için teşşekürler...

10. Concus

1958 Model Jeep ?..

Ynt: 1958 Model Jeep ?.. ucuz yollu toplanacak bi cj de göremedim ki :( şu ilan dikkatimi çekti arkadaşda forumdan yasaklanmış mesaj atamadım yarın telefonla irtibata geçecem bakalım fiyat ne isteyecek http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=38383.0

11. Concus

1958 Model Jeep ?..

Ynt: 1958 Model Jeep ?.. :) saolasın... satıldığını görünce gezenbilirden konuyu gören biri aldı kesin diye düşündüm açıkcası :) ilanlarıda burada pek yayınlamak istememiştim ama hayırlısı olsun ne diyelim ben gezenbilirin bitpazarına bakayım bi bakalım neler denk gelecek sahibindende de...
  12. Concus

1958 Model Jeep ?..

Ynt: 1958 Model Jeep ?.. 5000 tl 6000 tl civarında önerebileceğiniz güzel bi cj serisi satılık araç varsa çevrenizde haber verirseniz sevinrim arkadaşlar

13. Concus

1958 Model Jeep ?..

Ynt: 1958 Model Jeep ?.. bugün satılmış :) şans işte araştırmaya devam :) Bu formu takip eden birimi aldı acaba :) ben askerdeykende vardı bu ilan nereden baksan 2 3 aydır duran ilan bugün gitti :) alana kazasız belasız sürüşler ne diyelim :)
  14. Concus

1958 Model Jeep ?..

Ynt: 1958 Model Jeep ?.. nivalara baktımda cj şekil itibari ile hoşuma gidiyor nivada herhangi bri şekil yok yani o yüzden onu direk eledim açıkcası mavi cj de karar kılacak gibiyim anlaşılan
  15. Concus

1958 Model Jeep ?..

Ynt: 1958 Model Jeep ?.. 4 milyarlık bir fark bütçemi fazla sasrsmayacağını düşünüyorum fakat ilk arabayı alıp onla uğraşmak onu toplamak zevkli gelecek gibime gelio acayip kararsız bi haldeyim açıkcası.... forumda sizlerle bu konuyu paylaşana kadar model farkını açıkcası pek gözetmemiştim...

16. Concus

1958 Model Jeep ?..

Ynt: 1958 Model Jeep ?.. teşekkürler saolasın biraz daha araştırma yapayım ben en iyisi
  17. Concus

1958 Model Jeep ?..

Ynt: 1958 Model Jeep ?.. cj ve willys arasındaki farklılıklar nedir?? cj ye ne yönde hevesim kabaracak anlayamadım açıkcası ? şöyle bir durumda söz konusu 1. ilandaki aracı alırsam onun toparlanması atıyorum tekrardan boyanması için bir paket sigara masrafım olacak çevremdekilerin aracılığı...
  18. Concus

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu Merhaba Ben Halil 1985 doğumluyum Bursada yaşıyorum Özel bir firmada kurumsal müşteri danışmanı olarak görev yapmaktayım Bireysel olarak zaman buldukca doğa yürüyüşleri ve ören yerlerini keşfe çıkarım.. Bursa bölgesindeki doğa sever arkadaşlar ile...

19. Concus

1958 Model Jeep ?..

Ynt: 1958 Model Jeep ?.. başka araçlarda var fakat şuanki maddiyat bunlara elverişli.... yapılacak eklemeler zaman içinde olacağından yapılacak masrafı pek fazla düşünmüyorum... ilk ilandaki araça kaba taslak ne kadar masraf yaparım sizce ?
  20. Concus

Bursa ve Çevresi

Ynt: Bursa ve Çevresi Murat arkadaşım verdiğin bilgi ve öneriler için teşekkürler... Gruba kendimi tanıtmak için daha öncede giriş yaptım fakat konu kilitli o yüzden kendimi tanıtamadım... Aceleci olmayalım demişsin fakat 2 eylülde konuyu açmışım 4 eylülde yeni mesajımı attım yardımcı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Geri