Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Harcıycanız parayla alacağınız verim doğru orantılıdır.Ne kadar para o kadar az sorun. 40.000 TL.aşağısı baş ağrısı.
Sent from my iPhone using Tapatalk
İkinci el motokaravan ilanlarındaki fiyatlarda bir gariplik var.Moda karavanın yazdığı standartta bir karavan ikinci elde 70-80 bin TL.
Aracın model ve km.sine göre fiyatını araştırıyorum tavan fiyat 20 bin çıkıyor.40 binde ruhsat dahil içi sıfır yapılıyorsa ikinci elde neden 10-20 bin fark...
Günaydın,herkezin isteyip gerçekkeştiremediği şeyleri yapıyorsunuz ne mutlu size yolunuz açık olsun kocaelinden geçerseniz bir kahve içip tanışalım.
Birazda fiziki ölçülerle alakalı kişiye özel olmalı.195 cm.boyla beni üç numara paklar ve teknik olarak su depoları için en uygun plan
Merhaba,karavan sevdamı gerçekleştirmeden önce tecrübe kazanmak ve fikir almak için bu güzel siteye üye oldum.Esas hedefim M 23 tarzı motokaravan yaptırmak fakat 49 yaşındayım esnafım işimi uzun süreli bırakamam ve tecrübe kazanarak kişiye özel bir araç yaptırmak istiyorum.Bu sebeble on aylık...