Arama sonuçlarınız

1. D

Suzuki̇ Grand Vi̇tara 2.0 Jlx-al Almayi Düşünüyorum Yorumlari̇ni̇z Lütfen:))

1.5 sene kullandım. Kasa olarak taş gibi araba. Kronik sıkıntısını duymadım. Bana göre birinci sıkıntısı motoru yetersiz. İkinci sıkıntısı ise motoru LPG ye uyumsuz. Ben taktırdım ve 10 bin km geçmeden üst kapaktan yağ gelmeye başlamıştı (başka sebebi de olabiir ama ben buna yorumladım). Kısa...

2. D

Suzuki Grand Vitara Otomatik Şanzıman Ustasi

Geçmiş olsun. Yerin ismi Aydoğmuş şanzıman da olabilir. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. D

Suzuki Grand Vitara Otomatik Şanzıman Ustasi

Sorun yoksa neden tamire verdiniz? Şaşmazda Aydoğan şanzıman var oraya gösterin. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. D

Captiva'mi Sorento'mu Yoksa Vitara'mi ?

Sorentonun yakıt tüketimini de biraz araştırın almadan önce Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. D

Diğerlerini bilmem ama grand Vitara in viraj kabiliyeti çok iyidir Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. D

Grand Vitara alacaksaniz benzinlisini alın ddis çok sorunlu bir motor Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. D

2006 S.grand Vİtara 2.0 Bnzn (otomatİk) Vİtes Geçİşte Demİr Sesİ

Normal kullanımda arazi şanzımanı kullanmıyorsunuz ki niye yapsın sallamis bence. Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. D

Şanzıman zinciri nedir? Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. D

Şanzıman takozları eskimiş olabilir. Kontrol ettirdiniz mi? Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. D

Grand Vitara 2005 Oksijen Sensoru Yardimi

Oksijen sensorunde bir sıkıntı yok sadece LPG ayarınınız kötü. Elm cihazı ile takip edin Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. D

Forester Vs Grand Vitara

Vitara da dizel otomatik yok, subaruyu bilmem Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. D

Forester Vs Grand Vitara

Ben yukseltmeden kullandım ama yükselten çok. suzuki4x4turkiye sitesini okumanızı öneririm. Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. D

Forester Vs Grand Vitara

Subarunun bir sübap ayarı bile 1100 ₺ ve lpgden dolayı sübap değişimi ise 3500 ₺ ye yakın. LPG ile kullanacağım diyorsanız Subaru cebinizi aşındırır haberiniz ola. Grand Vitara 2006 model 1.5 yıl kullandım. Yükseltme kiti ile arazi canavarı olur. İki çeker modunun olmaması dolayısıyla da biraz...
  14. D

Soğukken Yürümemesi

Üstte yazdığımı bi deneyin hocam. Gitmemesi normal değil
  15. D

Soğukken Yürümemesi

Hocam bir dakikada veya 100-200 metrede araç pek ısınmaz ama bilemedim ilginç bir konu. Aracı birkaç hafta sadece benzinde kullanıp deneyin en azından lpg de sorun var mı yok mu o anlaşılır. Benzinde kullanmadan önce kutup başını sokup yarom saat bekleyip geri takın aracın beyni sıfırlansın daha...

16. D

Soğukken Yürümemesi

Araç lpgli mi? Soğuk dediğiniz benzindeyken yürümüyor gaza geçince mi yürüyor?
  17. D

Soğukken Yürümemesi

Hiç zannetmiyorum. Normal birşey değil.
  18. D

Toyotacilar Buna Ne Diyecek ?

Hadi ateistler bunu da açıklasın

19. D

Project : "hulk" Bir Ln65 Revizyon Hikayesi

Takipteyim. Renk mükemmel.
  20. D

2006-2008 Otomatik Grand Vitara Arıyorum

İlk sahibi değilim. Ankaradan aldım. Güncel fotoları akşam çekip cebinize watsaptan atabilirim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri