Arama sonuçlarınız

1. xendasouc

1990 model yapılı çürüksüz ve acil

Ynt: 1990 model yapılı çürüksüz ve acil aracı alacak olan arkadaştada 88 niva vardı onu satıp benim tekeyi alacaktı satamadığı için başlığı değişmek zorunda kaldım...söz ağıdan bir kere çıkar artık ederinden fazlada değer biçse araca araç, bende olduğu sürece anca fotolarına bakacaktır...

2. xendasouc

Acil Satılık - 1990 Model Lada Niva - 10.500 TL

teşekkürler batuhan bey
  3. xendasouc

bence çok uygun ..

4. xendasouc

Ynt: 1990 model yapılı çürüksüz ve acil 10.500 ve az bir pazarlık payı
  5. xendasouc

teşekkürler..

6. xendasouc

araç 1990 model sorento jantlı 205/80/16 brıgstone lastik daha 5.000 km yapmış ve birtakım ok 144 orjinal jantları ile beraber ok 144 lerde 2 sefer takılmıştır sıfır ayarındadırlar elektronik ateşleme manuel fanlı ,port bagajlı , çürüğü yok , motor saat gibi ,şarj dinamosu yeni ,aküsü 1...

7. xendasouc

http://www.youtube.com/watch?v=FbQw0FoAw4I
  8. xendasouc

aracı alacak olan arkadaş nivasını satamadığı için aracım askıda duruyor ilgillenenlere duyurulur 4 adet ok 144 ve orjinal zantlaarıda beraberinde verilecektir lastikler araca 2 kez takılmuştır 0 ayarındadırlar port bagaj kendi imalatım olup oda birlikte verilecektir ek olarak aracın yedekte...

9. xendasouc

Düzgün Temiz değerinde fiyatlı niva bulunamıyor...

Ynt: Düzgün Temiz değerinde fiyatlı niva bulunamıyor... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-lada-1990-model-full-yapili-eksiksiz-mukemmel-bir-aractir-77754282/detay/

10. xendasouc

niva için arka havalandırma kapaklarını nerden bulabilrirm.

niva için arka havalandıırma kapakları ve kaput üstü havalandırmanın kapaklarını nerden temin edebilim...
  11. xendasouc

NİVA YAKIT TÜKETİMİ İÇİN ACİL YARDIM. İFLAS EDİYORUM.

Ynt: NİVA YAKIT TÜKETİMİ İÇİN ACİL YARDIM. İFLAS EDİYORUM. benim araçta 90 model 100 km de 11/12 litre lpg yakıyor araç elektronik ateşleme hız 100/110/120 değişiyor ve yakıtım normal diyorum..

12. xendasouc

Gezenbilir, RizOff, ArdOff ve TrOff Gezisi (4 Aralık 2011)

RİZOFF ARDOFF VE TROFF GEZİSİ ZANNEDERSEM 3 BÖLÜM BİR BİLGİSİ OLAN VARMI BU KONUDA ....SAYGILAR
  13. xendasouc

Gezenbilir, RizOff, ArdOff ve TrOff Gezisi (4 Aralık 2011)

gezi ne zaman yayınlacak bilgisi olan varmı..
  14. xendasouc

lada niva arazi kutusu faal lambası

Ynt: lada niva arazi kutusu faal lambası aynen dediğiniz gibi oldu önceden çalışmıyordu sonradan temas etti ...

15. xendasouc

lada niva arazi kutusu faal lambası

torpido üzerinde bulunan sarı ışık ; orta defransiyeli kilitlediğim zaman yanıyor çıkardımmı sönüyor önceden çalışmıyordu veya sonradanmı çalışmaya başladı yada arazi kutusunda bir sıkıntımı meydana geldi ...cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
  16. xendasouc

elektronik ateşleme

Ynt: elektronik ateşleme bence daha iyi.çünkü kışın tek marşta araç çalışıyor normal platin meksefeli bir nivada biraz ilerledinizmi motor ısınınca rolanti ayar tutumuyor devir 15 lere kadar çıkıyor ama elektronikte motor ne kadar ısınırsa ısınsın rolanti devri standat kalabiliyor ve aracın...
  17. xendasouc

elektronik ateşleme

Ynt: elektronik ateşleme bende 90 modeli vardı 2000 model kartal slx ten pert olmuş kaza yapmış bir araçtan çıkma distribütör ve bobinini aldım sanayide buldum = 65 tl sonra tornacıya gittim ve nivanın eski distribütör ucunu kesip elektronilk distribütöre eklettim = 30 tl sonra elektrikçiye...

18. xendasouc

Lada Niva'daTitreme - Su Eksiltme Sorunu

Ynt: Lada Niva'daTitreme - Su Eksiltme Sorunu usta bulmak zor benim aracın bütün ön takımları yeni taktırdım contayı yakmıştım kapak taşlandı conta değiişti şimdi batuma gidilip ön aks lar taktırılacak
  19. xendasouc

karda lastik ve janta seçimi

Ynt: karda lastik ve janta seçimi aynen ben sorento jantına uyguladım iç lastikli olarak ve 40 cm karda rampa yukarı verim alamadık birde iç lastikli kütük gibi oldular en iyisi orjinal jant ve ok 144

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR