Arama sonuçlarınız

1. Definitly

Ankara'ya Bir Defender da Benden.

Ynt: Ankara'ya Bir Defender da Benden. Ellerinize sağlık resimler çok güzel olmuş.. Özellikle yandan çekilenler spacer ların tekerlekleri ne kadar dışarı attiğını çok net göstermiş. Benim beklediğim kadar boşluk yok.285x75x16 lastik ebatı 2" yükseltmeye rağmen ciddi boşluk yapmamış. Saygılar Uğur

2. Definitly

Ynt: Ankara'ya Bir Defender da Benden. Resimleri sabırsızlıkla bekliyoruz..
  3. Definitly

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Bursa'da off road camiasının güçlenmesi güzel..Hoşgeldiniz..

4. Definitly

Defender Güçlendirilmiş Aks

Ynt: Defender Güçlendirilmiş Aks Forumda Ashcroft deneyen muhakkak olmuştur.Umarım görür ve buradan yorumlar.. Saygılar Uğur
  5. Definitly

Peki 2" yükseltmeden sonra spacer takmadan deneme şansınız hiç oldu mu?Bence 32,83" yapıyor ve spacer a ihtiyaç olmaması lazım.Cunku 5" spacerlar şuan lastikleri çok dışarıda göstermiş olmalı..Ayrıca 2" yükseltmeden ve 5" spacer dan sonra 35-36" lastik anca doldurur o aslanı.. Turbo kaça maloldu...

6. Definitly

Ynt: Defender Güçlendirilmiş Aks Atıf Bey , Yavuz Bey Bilgiler icin tesekkurler.Ben suna inanıyorum Off Road tarzı araçlarda yapılacak her türlü modifikasyonun en önemli ayağı yürüyen aksamın yapılacak modifikasyona karşı durumu. Saygılar Uğur

7. Definitly

Ynt: Defender Güçlendirilmiş Aks Atıf Bey "başka noktalardan" kısmını biraz açabilir misiniz? Bu durumda standart bir 90 lık ya da 110 luk Defender'a Heavy Duty akslar fazlalık mı yoksa takmamak eksiklik mi?
  8. Definitly

Ynt: Defender Güçlendirilmiş Aks Bu çok eski konuya bir bilgi eklemek istedim. Ayna Mahruti:Diferansiyelin içerisinde şafttan gelen momenti tekerleklere aktarmaya yarayan, hareket yönünü değiştirmek için birbirine dik iki hipoid dişli sisteminin adıdır. ayna olarak adlandırılan büyük dişli...
  9. Definitly

2 inch yükseltme ve 50mm spacer taktırmanızın sebebi, 285x75x16 lastiklerinizin sürtmesinden mi?

10. Definitly

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Hosbulduk

11. Definitly

Stepne Basamağı Deffender

Kesinlikle hak veriyorum.Ama resimdeki merdivende oldukça estetik duruyor.
  12. Definitly

Defender Kardeşliğine bir Üye Daha

Ynt: Defender Kardeşliğine bir Üye Daha Hayırlı olsun yerine bişey bulabildiniz mi?

13. Definitly

Otomatik vites Defender

Ynt: Otomatik vites Defender Otomatik vites hassas bir konu takip edelim bakalım ne çıkacak.
  14. Definitly

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhaba Bursa'da ithalat ihracat yapmaktayim. Askeriyeden cikma defender 110 sahibiyim. Selamlar Ugur

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri