Arama sonuçlarınız

1. Adrianotom

Yeni Duster İç Ve Dış Görüntüleri

Ynt: Yeni Duster İç Ve Dış Görüntüleri Hocam ben sizin dediginizi İ30 ile yasadim 2013 modeldi. Aynen bu arabaysa bizimki ne dedim. Ama yuksek arac yuksek aractir. Aracimi seviyorum. Tadi lezzeti bambaska.

2. Adrianotom

Yeni Duster İç Ve Dış Görüntüleri

Ynt: Yeni Duster İç Ve Dış Görüntüleri +1. Aynen jony waynen
  3. Adrianotom

Makyajlı Dacia Duster'ın Casus Fotoğrafları

Ynt: Makyajlı Dacia Duster'ın Casus Fotoğrafları Aynen oyle al yenisini cok daha iyi. En kotu maliyeti ayni olur ama orjinal olur aracinda yeni kasa olur. Bi ekran takmak bile 2000 tl, ki 50 euro luk konsolla en fazla 600 700 luk cihaz takiyolar. Servis yama is de yapmaz derki direksiyon...

4. Adrianotom

Ynt: Makyajlı Dacia Duster'ın Casus Fotoğrafları Sicakli gostergesini bende bilmiyorum ama bu kadranlarin ve bu tuslu direksiyonun kullanilacaginin haberi daha once sizmisti.o zman ki resimlerde de ayni diraksiyon vardi ama tuslardaki simgeleri secilebiliyordu. Ayrica Biliyorsunuzki reno...
  5. Adrianotom

Captiva'lar 4x2 mi 4x4 mü

Ynt: Captiva'lar 4x2 Mi 4x4 Mü 2013 sonrasi-makyajli kasalarda -artik 4x4 yok bundan oncesindede akilli 4 ceker dedikleri sistem var. Satis elemanlari bile araziye girmeyin bununla diyor. Onun disinda arabanin dibi,makyajli haliyle daha da harika olmus. Yurtdisi video larinda da soyleniyor...

6. Adrianotom

Ynt: Makyajlı Dacia Duster'ın Casus Fotoğrafları Resimdekiler jant kapagi arka fonda siyah jantlar gozukuyor. Uzerine takmislar kapaklari. tamamiyle haklisiniz stepway deki satis politikasinin aynisi

7. Adrianotom

Ynt: Makyajlı Dacia Duster'ın Casus Fotoğrafları Yaz abi ilk ben ;D
  8. Adrianotom

Dacia Duster 4x4 İronman 4.5 Cm Yükseltme Kiti

Ynt: Dacia Duster 4x4 İronman 4.5 Cm Yükseltme Kiti Evet arman abi sana daha soracak bi dunya sorumuz var galiba, merakla cevaplari bekliyoruz. Bence senin kararlastirdigin bi gunde videokonferans yapalim:)
  9. Adrianotom

Ynt: Makyajlı Dacia Duster'ın Casus Fotoğrafları Bi de önüne bittim bittim.

10. Adrianotom

Ynt: Makyajlı Dacia Duster'ın Casus Fotoğrafları Ben demistim ;D İc konsol icin ilk casus fotolarda orta kisim yuksek kesin hindistandakini yapacaklar demistim. Yaptilarda ama oynamalar illaki olmus. Aynen koymamislar. Uc bolumli kadran in zaten fotolari sizmisti direksiyondaki tuslarda. Cam...

11. Adrianotom

Ynt: Dacia Duster 4x4 İronman 4.5 Cm Yükseltme Kiti İzmirde biri olarak sadece yaylari nerden temin edebilirim peki, kaç'a mal olur.? Bide arazi lastigi ile beraber yaylari takinca gozle gorulur hissedilir bi yukseklik oldumu, trafikte diger araclarin yanindan gecerken gozle gorulur bir artis...
  12. Adrianotom

Ynt: Dacia Duster 4x4 İronman 4.5 Cm Yükseltme Kiti Orj. Amartisör olmasinin bir dezavantaji yada zarari varmidir ki?? Bide size bir sorum olacak. Yukseltme yapilinca virajlarda kasa cok fazla salinim yapmiyormu?

13. Adrianotom

Ynt: Makyajlı Dacia Duster'ın Casus Fotoğrafları Artmaz, Tabiki artacak ama... 2013 sanderolarda esp havayastigi abs standart oluncada ayni seyleri dusunmustk ama ciddi bir artis olmamisti
  14. Adrianotom

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Benim ustada derki:) sehir ici en fazla 10bin kum toprak koy santiye gibiyse 5bin
  15. Adrianotom

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi 20 tl ye mal oldu. Cekis bir hayli artti. Araba açildi , ne de elzemmis !! Bugun ikinci gun daha iyi anliyorum. Herkeze tavsiye ediyorum 20.000 arabaya zulümdür 'ey dustercilar. Yakitida illaki etkiliyecek.

16. Adrianotom

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Bugun servise 'sadece' hava filtresini degistirmek icin gittim , cok da iyi oldu. İlk bakimindan sonra 10000 km gecmisti. Bence hava filtresi icin 20000 cok. Siz ne dusunuyorsunuz bilmiyorum ama ben bundan sonra her 10000 de 'en fazla ' degistiricem
  17. Adrianotom

Almak İçin İkilemdeyim Olumlu Ve Olumsuz Yönleri Nelerdir?

Ynt: Almak İçin İkilemdeyim Olumlu Ve Olumsuz Yönleri Nelerdir? :) :) :) ;D ;D ;D
  18. Adrianotom

Almak İçin İkilemdeyim Olumlu Ve Olumsuz Yönleri Nelerdir?

Ynt: Almak İçin İkilemdeyim Olumlu Ve Olumsuz Yönleri Nelerdir?

19. Adrianotom

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? GDogru duzgun neyin yan sanayisi varki dusterda. Ama milliyetin haberinde dun vardi 2013 de 7000 adetle en cok satan SUV Duster!!! Ama yan sanayisi neredeyse '0'
  20. Adrianotom

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Eyvallah hocam. İndircez artik basa gelen cekilir

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri