Arama sonuçlarınız

1. Adrianotom

MAKYAJLI DUSTER CENEVRE AUTO SHOW'DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR ...

Ynt: Makyajlı Duster Cenevre Auto Show'da Görücüye Çıkıyor ... Sayın Gezenbilir üyeleri, Gelin bi tur düzenleyelim ''ROMANYA'ya'' Hem şu merakımızı gidermiş olur, hemde varsa yanlışları zamanında müdahele etmiş oluruz. ;D :D ;D

2. Adrianotom

Ön Akslardan Gelen Hafif Sesin Yükseltmeye Engel Olması

Ynt: Ön Akslardan Gelen Hafif Sesin Yükseltmeye Engel Olması 1.5dCİ Zidane'dan sonra fransanın dünyaya armağan ettiği tek güzel şey, hergün manisa izmir arası gidip geliyorum 4.8 ile 5.1 arası değişiyor. tren gibi araba 90 a bağlıyorumtren gibi şeridinden şaşmadan, o yokuşlarda millet 60a falan...
  3. Adrianotom

Yeni Duster Yola Çıktımı Acaba ?

Ynt: Yeni Duster Yola Çıktımı Acaba ? +1

4. Adrianotom

Ankara'da Karşılaştığım Kırmızı Duster

Ynt: Ankara'da Karşılaştığım Kırmızı Duster aynen john waynen ;)
  5. Adrianotom

Neden Duster Değil De Kapalı Kasa Kamyonetler Tercih Ediliyor?

Ynt: Neden Duster Değil De Kapalı Kasa Kamyonetler Tercih Ediliyor? ...yada boşverelim , Duster az olsun bizim olsun ;D Kalanı Mısır'a sultan olsun

6. Adrianotom

Amartisörüm Patladı Parça Problemi

Ynt: Amartisörüm Patladı Parça Problemi dünde ben , sıfır discovery'nin geri vitese geçemedine şahit oldum.Vitesi her R'ye aldığında etrafı inleten bi ses çıkarıyordu ki millet korkup sesin kaynağını anlamaya çalışıyordu :o :o :o Tabi onunda garantisi vardır yoksa durup dururken bi golf parası...

7. Adrianotom

Duster, Asx, Qashqai ?

Ynt: Duster, Asx, Qashqai ?
  8. Adrianotom

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Ben kendim yaridan kesip ucunada plastik gecirdim. Problem yok
  9. Adrianotom

Duster, Asx, Qashqai ?

Ynt: Duster, Asx, Qashqai ? Siz su an konu basligini bu soruyla hem netlestirdiniz hemde yeni bir savas alani daha actiniz :) Konforsa qashqai 4x4 keyfi ise duster Otobanda son surat virajlara girerim hizli giderim ama tik ses istemem diyosaniz nissan Tutmayin beni hedefim dakar trophy'yse...

10. Adrianotom

Duster Navigasyon - Orjinal Servis Monyaj'lı

Ynt: Duster Navigasyon - Orjinal Servis Monyaj'lı İnternetten izmir ermatin numarasini bulup sor istersen parcanin referans numarasini verebilirler. İzmirde , kahverengi geliyo parcaniz dediler ama gunduz fari fiyata dahil degil. Bide resmini cekmedim ama sistem icin ayrica mikrofon takiyolar...

11. Adrianotom

Ynt: Duster Navigasyon - Orjinal Servis Monyaj'lı servisin taktığı 6.1
  12. Adrianotom

Duster, Asx, Qashqai ?

Ynt: Duster, Asx, Qashqai ? Aslında kolay bi soru.. ASX in 4x4'ü 100.000,00tl duster 50.000,00tl. Buna görede KONFOR ve LÜKS farkı var. 2.el de ise sahibinden.com'da sadece bi tane ASX 4x4 var. Yani 2.el de seçenek yok. Sonuç olarak para sizde olduğu için yine siz karar vereceksiniz. Duster'ı...

13. Adrianotom

Bugün görme fırsatım oldu. 6,1 '' led ekran bluetooth (parrot) USB Geri görüş kamerası uzaktan kumanda direksiyondan kumanda garmin navigasyon değiştirilebilir tuş rengi türkçe menü 4x50 watt mosfet. Yetkilisiyle konuştum araç içi renginize göre yeni göğüslük parça geliyormuş.Arkada geri görüş...
  14. Adrianotom

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) inşallah inşallah allah söyletiyo diyelim :))))))) ben bu ağırlıktaki bir aracın beygirinin bu kadar yakıtınında bu kadar olması gerektiğini düşünüyorum. (85 hb kullanıyorum) çünkü bu kiloya 200 tork gayette yeterli.açıkcası kullanma...
  15. Adrianotom

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) izmir içinde bende 4.4 4.5 gibi değerlerde kullanıyorum o yüzden size aynen katılıyorum. ve bi sorum olucak , ''' DCİ motorların 8 valfli olması düşük devirde neden yüksek tork sağlıyor ? ''' aydınlatırsanız sevinirim ?

16. Adrianotom

110b orjinal lpg duster şehir dışı yakıt sarfiyatı

Ynt: 110b orjinal lpg duster şehir dışı yakıt sarfiyatı serkan bey bnm size başka bir sorum olucak ; yokuşda çekişinden torkundan ve ara hızlanmalarından memnun musunuz ? süratli gitmekten ziyade birden hızlanmanız gereken durumlarda gücü yeterli kalıyormu yada ah bi 10 bg daha olsa...

17. Adrianotom

Gezenbilir + Dacia Logo Sticker Hakkında

eyvallah kardeşim.bi açılım oldu valla hırkalar çadırlar şapkalar belki termos ve bardaklar ;D ;D ama şeklimiz ne olursa olsun çok isterim yeterki bir takım olalım bi ambilemimiz olsun birbirimizi heryerde tanıyalım SAHİP ÇIKALIM. En önemlisi 150 kadar kişi bu başlığı okumuş , şimdi bundan...
  18. Adrianotom

Gezenbilir + Dacia Logo Sticker Hakkında

Yoruldum ;D deydi ama :duster yazısını düz yazınca pusula içinde farkedilmiyor.en iyisi bu kavisli oldu sanırım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri