Arama sonuçlarınız

1. Adrianotom

Gezenbilir + Dacia Logo Sticker Hakkında

Teşekkürler , duster yazisi uzerinde birazdaha calisilmali,taslak olarak benimde favorim pusulali olan.bir iki gune kalmaz net bisey cikartiriz

2. Adrianotom

4*2 110 dci yakıt

Ynt: 4*2 110 dci yakıt o zaman Hemşerim önce saygı ve sevgilierimi sunarım , valla baltayı taşa vurdum sandım ;D ;D ;D ben lpg li logandan bu araca geçtiğimde yakıt hep 6 nın üstünde seyrederdi ama şimdi ne kadar seri atak kullanırsam kullanayım 6 lt yi hiç görmüyorum.turbo dizel aracı...

3. Adrianotom

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? bunun için bi sayfa açsakmı acaba?şahane fikir
  4. Adrianotom

4*2 110 dci yakıt

Ynt: 4*2 110 dci yakıt yazmışsınız ama ben istanbul tuzlaya dikkat etmemişim isimdeki ksk ye bakınca izmir sanmıştım ??? ??? karışmış orası biraz ;D

5. Adrianotom

4*2 110 dci yakıt

Ynt: 4*2 110 dci yakıt öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız inşallah bende 90bg olan model var şehir içi 5.5 yakıyor şehir dışı 5 e düşüyor.110 bg olanların bir miktar daha fazla yaktığını biliyorum ama bu 0.5 kadar öyle yediler falan değil.illaki düşücektir ilk günkü gibi olmaz.bide araca...

6. Adrianotom

buda benim dusterr

Ynt: buda benim dusterr abi aracın hayırlı uğurlu olsun.bence yakıtın bir tutam daha düşer (5.5 - 6.0 gibi) o da istanbul dışındaysan ; ama dCİ keyfin baki kalır.özellikle araca alışıp dikkatli basınca inanılmaz tutumludur duster ama bu boyuttaki bir araç dikkat etmessen affetmiyo ;D sanırım...
  7. Adrianotom

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? yok hocam aman yanlış anlaşılma olmasın siyah far yapmak 4x4 e benzetmek demek değil yada bizim amacımız o değil.Bir zevk meselesi.hatta çoğu marka , modellerinin en üst donanımında karartılmış far diye pazarlıyor siyah farı.benim için siyah...
  8. Adrianotom

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? önemli olan valf'lerimiz değil dCİ'larımız bir olsun... ;D ;D ;D

9. Adrianotom

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? bende 26 hocam.Pek bi fark yok , aynı jenerasyon.

10. Adrianotom

Duster'ı dik orman kesim sahasında denedik..

Ynt: Duster'ı dik orman kesim sahasında denedik.. artık hani daha da napsın dediğimiz nokta bu olsa gerek , harbiden şahane..
  11. Adrianotom

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Hocam valla sen tam bnm duygularıma mı tercuman oluyosun ne ;D ;D ;D o da var forumda photoshop ları görmüşsündür kesin.. internette koçtaştan aldıkları malzemelerle focus a angel yapan var özeniyorum valla onlara ; duster'a angel ve mercek...

12. Adrianotom

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? evet evet biliyorum resimlerinide kaydettim hatta ama cesaret edemiyorum , bu da bir örnek hoş olmuş http://www.fiatturkey.com/showthread.php?t=387 bir ara halledicem bunuda ama ne zaman :)
  13. Adrianotom

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Ama bayide oyle bir araba yok bence reklam filminde iki araba kullanmislar. Sahsi fikrim mavi renk duster a normal far daha cok yakisiyor belki de bu sebeptendir. Ama beyaz ve siyah dusterlara siyah farlar cok daha iyi gidiyo
  14. Adrianotom

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Aslinda baska bir sitede gormustum punto evo nun farlar sokulup isiya dayanikli siyah boya atiliyo,bulursam siteyi bi daha paylasirim. Cok da guzel gozukuyodu Ama izmirde ha diyince bu islemi yapacak adam bulamiyorum. Birde farlari sokmek...

15. Adrianotom

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? 4x2 ler için 4x4 lerdeki siyah zemin farları edinebilirmiyiz ? yada zemini siyaha boyıyabilirmiyizki? hadi boyadık nasıl durur , zamanla renk atarmı , işlem basitmidir en önemlisi yaptırmak için kime gitmek lazım ?! aramızda böyle bir...
  16. Adrianotom

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi 1.ümiterkan (Dacia Duster 4x4 1.5 dCi 110hp ABS EBD ESP ASR 4AIRBAG)-RİZE 2.kahraman1520 ( Dacia Duster Laureatte 4x4 1.5 dcı 110 hp - Beyaz) ADANA 3.akirafes (Duster Duster Laureatte 4x2 1.5 dCi)-İSTANBUL 4.serkanefe (Dacia Duster 4x4 1.5 dCi 110hp, ABS ASR...
  17. Adrianotom

Duster için Jant ve Lastik Seçimi

Ynt: Duster için Jant ve Lastik Seçimi 80 olmasını anlarım ama neden 205 onu anlamadım , affınıza sığınarak :)niye daha ince ?

18. Adrianotom

SU ALMA PROBLEMİ !!!

Ynt: SU ALMA PROBLEMİ !!! Bende merakla bu yagmurlari beklemistim ve evet halletmisler.com ciddi bir yagmur vardi iyi bi test oldu dusterim icin.
  19. Adrianotom

DUSTERİM VE LASSA SONOWAYS 2C İLE SINIRLARI ZORLUYORUZ

Ynt: DUSTERİM VE LASSA SONOWAYS 2C İLE SINIRLARI ZORLUYORUZ Bence Dacia bu resimleri kendi sitesinde falan kullansın,MAŞALLAH... Allah kaza bela vermesin.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri