Arama sonuçlarınız

1. Adrianotom

Dacia Duster Kapı Kenarı Koruma Bantları

Ynt: Dacia Duster Kapı Kenarı Koruma Bantları Arkadaşlar resim yeni Sanderodan. İnsanlar Duster'ı bazen Landrover gibi sanıp kapıyı tam güç kapatıyıor ama kapı kapanırken çok gürültü çıkıyor ''yada bana öyle geliyor :s '' .Fakat Dacia'da bununla ilgili sanki biraz kafa yormuş ve yeni...

2. Adrianotom

Duster; Zift Alt Zemin Kaplama Hakkında

size şahsi fikrim şudur ki ben birçok bu aracı kullanan ve bu işlemleri yaptıran insan tanıyorum fakat bi ben bahtsız bedevi çıktım. unutmayın ki bu araba megane 3 fiyatına bir SUV. Bazı dacia ların sadece duster değil logan ve sanderolar için de geçerli birtakım absürt hataları olabiliyor ama...
  3. Adrianotom

SU ALMA PROBLEMİ !!!

Ynt: SU ALMA PROBLEMİ !!! öncelikle kusura bakmayın uzun zamandır net'e giremediğim için son durum noldu yazamamıştım. aracımı 2. gün teslim aldım fakat o günden beri çiseleme dışında şiddetli bir yağmur olmadı.Servis , yaptıkları müdahele sonrası 'birdaha Asla' bu noktadan su almayacak desede...

4. Adrianotom

Duster; Zift Alt Zemin Kaplama Hakkında

kasım ayında 20.000 bakıma gittiğimde kolçak + zift yaptırmıştım.servisdekiler ''filinkot'' diyolar işlem için. görüntü olarak memnunum ama onun dışında bi faydasını göremedim,henüz. Şöyleki zaten asıl amacı zeminden gelecek çakıl gibi darbelerden korumak ama bide %10-%20 arası sesi kesiyomuş...
  5. Adrianotom

Dacia - Duster; Hız Sabitleyecisi

Ynt: Dacia - Duster; Hız Sabitleyecisi selam, bi de şöyle bir durumda var ;ağustosta dusterlarda bu opsiyon olsa bile fiyatı 300 400 lira olur mesela , ama sonradan takmak servisde küçük bir servete patlar gibime geliyor + gerçektende ne kadar başarılı olacakları cabası

6. Adrianotom

SU ALMA PROBLEMİ !!!

Ynt: SU ALMA PROBLEMİ !!! Benim de hatam varki resimlerini cekmeden servise verdim arabayi, sadece paspasin su birikmis yerini cektim,baska acilardanda arabanin ne oldugu daha belli oldugu resimler cekmeliydim.dediginizde hak var.yarin bi bakalim tuketici heyetine hatta belki bir avukatla...

7. Adrianotom

SU ALMA PROBLEMİ !!!

Ynt: SU ALMA PROBLEMİ !!! Servis yapamazsa bile bana yapamadik demiycektir ve sorunun giderildigine dair bir belge elbet vericeklerdir ki vermeseler dahi ben talep edicem.bundan sonra araca yine su girerse o zaman kesin tuketici hakem heyetine gidicem o kesin , simdilikse bilemiyorum oncelikle...
  8. Adrianotom

SU ALMA PROBLEMİ !!!

Ynt: SU ALMA PROBLEMİ !!! Aslinda cok haklisiniz ama ben o an araç talep etmedim onlarda teklif etmediler tabiki.yarin sabah arayip hem durum hakkinda bilgi alıcam hemde işin süresi belli degilse bir araç talep edicem. İlginiz için çok teşekkür ederim,
  9. Adrianotom

SU ALMA PROBLEMİ !!!

Malum bir haftadır ülkemizde sağanak yağışlar var.Dün akşam 2 gündür kullanmadığım duster'ımın sol arka paspasının komple su içinde kaldığını gördüm.(hatta paspas emememiş ve su birikmiş) Açıkcası şok oldum. Bugün sabah ilk iş servise gittim,aracı sökmeye başlayıp denemeler yaptılar su bariz bi...

10. Adrianotom

İzmirde Kaç kişiyiz?

Ynt: İzmirde Kaç kişiyiz? 3 . Onur ALKAN / DUSTER 85 dCi 4X2 / Karşıyaka

11. Adrianotom

20.000 Bakım ücretleri

Ynt: 20.000 Bakım ücretleri Şöyleki; arabanin alti, disindan komple davlumbazlarin icine kadar(çamurluklar yani) filinkotla kaplaniyo. Orjinal bisey servisi yapiyo , yol sesini %20 ye kadarda kesiyomus. Ayrica tasdir cakildir ziftdir aracin altina zarar vermiyo
  12. Adrianotom

20.000 Bakım ücretleri

Ynt: 20.000 Bakım ücretleri 20506 da yaptim hicbir problem yok garantiye devam , servis boyle soyledi

13. Adrianotom

20.000 Bakım ücretleri

Ynt: 20.000 Bakım ücretleri izmir serviste aynı şekilde söylediler,360 a yaptırdım kolçakta 302 tl den 240 a düşmüş. alt izalasyonda 440 dan 220 ye düşmüş
  14. Adrianotom

Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption)

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) Arkadaslar merhaba, İzmirden onur ben. Bi sorum olucak peki, bir depoyla toplam kac km menzil gidiyosunuz?? Sehirler arasi icin soruyorum
  15. Adrianotom

Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption)

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) Slm , Aracim 2011 85hb 4x2. Aracimi alali 2 hafta kadar oldu ilk uzun yol deneyimimin yarisinda durum şu , 420 km yol katettim 70i izmir icinde kalaninda fethiyeye geldim. Yollar yokus tabi aydindan sonra , 100ü hic gecmedim hatta...

16. Adrianotom

duster yakıt deposu kapasitesi...

Ynt: duster yakıt deposu kapasitesi... Slm,peki 4x2 de durum nedir bilen varmi?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri