Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: CB ile iletişim kurmak
Paylaşım için teşekkürler. Oldukça faydalı ve bir o kadar da işime yarayan bilgiler vardı bu verdiğiniz linkte. Tekrar teşekkürler...
Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni
Ozan bey; size iki soruda ben sormak istiyorum. Bende 2008 model Partner Adventure (yandaki profil resmindeki araç) bir araç var. Bu araca uygun bir telsiz takımı ve yine uygun bir fiyat verebilirmisiniz...
Ynt: Arazinin Uzmanı ASELSAN'da CB telsiz
Bir kaç sorum olacak size. Bu 239 liralık fiyata anten dahilmidir. Ayrıca halk bandı diyorsunuzda ben bunu partner aracıma taktığımda polis arıza çıkarmazmı? İyi çalışmalar...
Ynt: Suzuki Vitara 2.0 HDI Motor Özellikleri?
Paylaşımınız için teşekkürler. Bende 2008 model Partner Adventure 2.0 HDI var. Verdiğiniz bilgiler sayesinde bende aracımın motoru hakkında bilgi sahibi oldum. Tekrar paylaşımınız için teşekkür ederim...
Ynt: Tek Başıma Otomobil ile İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 km Overland
Neyse ben bu seferlik otobüsle gideyim. Kırmızı köprüde kendim bi sorup öğreneyim. Böyle daha sağlıklı olur. Bir dahakine belki arabayla giderim. Zafer bey ilgi ve alakanız için teşekkür ederim...
Ynt: Tek Başıma Otomobil ile İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 km Overland
Bugün Azerbaycan'nın ANKARA Konsolosluğunu aradım ve kapılarda araçlar hakkında herhangi bir teminatın alınmadığını söylediler. Fakat bugün bir haber daha aldım. Kırmızı köprüden girerken 4000 dolar gibi...
Vize olayında sorun yok. Ondan haberdarım. Yarın Azerbaycan Konsolosluğunu arayacağım. Ancak bu konuda bilgi verirlermi yoksa sallama bilgimi verirler onuda bilemiyorum. Zira azeriler ilgisizlik ve...
Sigorta bedeli sorun değil etkilemez beni ama teminat alırlarsa adamın belini büküyorlar. Bunu kesin olarak nerden ve nasıl öğrenebileceğimiz hakkında bir bilginiz varmı zafer bey. Sizden çok şey...
Azerbaycana kendi özel aracınızla gitmenizi tavsiye etmem. Nedeni ise kapıda aracınız için nedenine anlam veremediğim bir meblağ ödemeniz gerektiğidir. Aracınızın değerinin yanılmıyorsam % 10 + sigorta...