Arama sonuçlarınız

1. BOBO

Land Rover Discovery 2003 Hse ( Bakimli, Masrafsiz, Düşük Km. )

78.000 TL 2003 Land Rover Discovery 2.5 TD5 78.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 522809416 İstanbul / Çekmeköy / Hamidiye Mah. İlan No 522809416 İlan Tarihi 25 Ocak 2018 Marka Land Rover Seri Discovery Model 2.5 TD5 Yıl 2003 Yakıt Dizel Vites Otomatik Km 160.000 Motor Gücü 139 hp...

2. BOBO

Polo Bisiklet Alınık

Herkese merhaba; Çocukluğumuzun efsane bisikleti POLO arıyorum. Kondisyonu önemli değil. Restore ederiz :) yeterki olsun . Sevgiler. Burak
  3. BOBO

Satılık Araç Üstü Çadır ( Golıath )

Merhaba yaklaşık 2 senedir büyük bir zevkle kullandığım araç üstü çadırımı satıyorum. İstediğim fiyat 2.200 Tl dir. Çadır istanbuldadır. Özellileri: Bej Renkli, 2 Kişilik, Araç üzerine monte edilebilir şekilde üretilmiştir. Matı, merdiveni dahildir. Tavan sepetine ya da...

4. BOBO

Aracımın detaylı modelı nedır ?

Merhaba, Aracım 2003 model TD5. Ama aynı senenın modellerınden tek bır farkı var. Aracım 5 kısılık. Bagaj koltuklarının yerınde orjınal olarak avadanlıklar mevcut. Cok faydalı bu arada bunu belırtmelıyım, Dıger ozelıklerı standart; Yukseltme-alcaltma Koruk Yokus ınıs destegı Ace. Bahsını...
  5. BOBO

Alınık Land Rover Dıscovery Iı Bagaj Kapısı Merdıvenı

Merhaba, Td5 aracim icin bagaj kapisi ustu merdiven ariyorum. Yardimlarinizi rica ederim. Burak

6. BOBO

Discovery 2003 Td5 Yakit Sarfiyati Hakkinda

Merhaba, Henuz Discovery 300 TDI aracimi satmadan , ikinci bir Discovery daha aldim. :) 2003 TD5 aracim 106.000. KM. de. Sizle paylasmak istedigin konu 300 km lik sehir ici sehir disi karisik yakit tuketimi 33 litre yani 100 km de 11 litre cikti. Aracin uzerinde chip var. Ve lastikler...

7. BOBO

Satılık Land Rover Dıscovery 300 Tdı Es 1996

Sevgili Gezenbilir dostlarım; Bu sitedeki Abilerimin ve dostlarımın dolaylı dolaysız etkileri sonucu 3 sene önce satın aldığım aracımı satıyorum. Sebebim ise model yükseltmek. Geçen 3 sene boyunca büyük hiçbir sıkıntı yaratmadı bana ama aşağıdaki sayacağım tüm yardımcı parçaları değişti. Tabi...
  8. BOBO

Hummer H2 ve Diğer 4x4'ler Karşılaştırması ( Video)

Merhaba; Aşağıdaki videoyu seyretmenizi ve yorumlarınızı bekliyorum. Yalan gibime geldi. http://youtu.be/gYJnZiPXUU8
  9. BOBO

CB Telsiz de FM & AM arasındaki fark nedir ?

Merhaba; CB telsizlerde AM&FM bandları mevcut. Bazı gruplar FM bandını özellikle Kamyoncular FM 21. bandı kullanıyorlar. Bildiğim kadarı ile de Gezenbilirin ortak CB kanalı FM 5. kanal. Ben de bu ortak kullanım tecrübesinden dolayı uzun yolda sürekli arkadaşlarım ile FM kanalından konusurduk...

10. BOBO

İstanbul çevresi sakin kafa dinleyecek yer kaldı mı acaba ?

Merhaba; Pazar günü eşim ve ailemi götürüp piknik yapabileceğimiz yer bilgisine ihtiyacım var. Önerebileceğiniz sakin kimsenin gitmediği veya gidemeyeceği biryer varmıdır ?

11. BOBO

Sabit Duran Çekme Karavanları Kiralayarak Kalabileceğimiz Kampingler?

Merhaba; Eşimle bu yaz özellikle güneyde kamping de karavanda kalmak istiyoruz. Bildiğiniz ve tavsiye edebileceğiniz bir mekan varmıdır ? Selamlar Burak.
  12. BOBO

DISCOVERY I Bakım Periodu ne olmalı ?

Merhaba; Discovery series I veya 300 TDI motorları kaç km. ' de periodik bakıma sokmalı ? 10.000 KM uygunmudur sizce ? Selamlar.

13. BOBO

Kasko yaptırmalı mı acaba ???

Merhaba; Disco yu alalı yaklaşık 1 sene olacak. Bir türlü karar veremedim. Kasko yaptırsam mı yaptırmasam mı ? Teamül nasıldır ? Sizler yaptırıyormusunuz araçlarınızı ? Sevgiler.
  14. BOBO

Bull Bar arıyorum.

Merhaba; Disco 1 için Bull Bar 2. el nerden bulabilirim?
  15. BOBO

Disco 1 yol tutuş problemi !

Tekrar herkese merhaba; Ne zamandır yazacağım bir türlü fırsat bulamadım. Disco yu alalı nerdeyse 1 sene olacak. Ancak yol tutunma problemini bir türlü çözemedim. Şöyleki Disco yu ilk aldığımda ilk olarak servise götürdüm tüm yürüyen aksamını, rot başlarını kısacası aracın altında güvenlike...

16. BOBO

LR Buluşması Olacak mı?

Herkese merhaba; Discoyu aldık ama buluşma yok :) Hele de hafta sonu kamplı olursa bomba olur. Sanırım geleneksel LRO buluşması daha önceden yapılmış. Devamı gelirmi? Sevgiler.
  17. BOBO

Discovery & LR Ailesine Yeni Bir Üye Daha..!

Herkese merhaba; En sonunda bu güzel ve heyecanlı dünyaya bende katıldım. Hayalimiz 92 RR Vogue ile başlayıp Disco MPI ile devam ederken birden ne olduysa bu arkadaş çıktı karşımıza. Hiç düşünmeden karar verdik eşimle ve aldık delikanlıyı yanımıza. Şu an çok mutluyuz :) Kamplı offroad lar...
  18. BOBO

Dıscovery MPI Arıyorum!

Herkese merhaba; Yaklaşık 1 senedir takip ettiğim siteniz desteği ve motivasyonu ile en sonunda paramızı denkleştirdik ve LR almaya karar verdik. LR de ilk çıkış noktamız 92-93 RR ' dı ancak eğri oturup doğru düşündükten sonra hem yakıt sarfiyatı hem nispeten eski oluşundan dolayı rotamızı...

19. BOBO

88-92 Arası RRC Almak İstiyorum ?..

Herkese merhaba; Kendim ciddi ciddi araştırmaya başladım. Sizlerin yönlendirebileceği bir kanal varmıdır ? Satın alma aşamasında güvenilir servis varmıdır? Yada bu alışveriş bir maceramıdır? :) Yardımcı olursanız sevinirim. Saygılarımla

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Geri