Arama sonuçlarınız

1. omurmar

Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek?

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? Merhaba, geçen sene izlediğim rota İstanbul - Selanik Selanik , Bitola, Ohrid - Struga ( Struga da iki gün konaklayıp, ohrid i doya doya gezebilirsiniz) Struga, elbesan, tiran, iskodra, Poggoricia - Budva ( mudvada...

2. omurmar

Gelmiş geçmiş en iyi 10 film repliği!...

Ynt: Gelmiş geçmiş en iyi 10 film repliği!... benim favorilerimden birisi Kill Bill den " Ben bir katilim. İnsanları öldüren bir pisliğim. Ve insanları öldüren bir pisliğin kalbini kırmanın bazı sonuçları olur."
  3. omurmar

AVRUPA'NIN EN YENİ ÜLKESİ KARADAĞ

Ynt: AVRUPA'NIN EN YENİ ÜLKESİ KARADAĞ açıklamalarınız için çok teşekkürler. Balkanlarda bir çok şehirden çok etkilendim. Kesinlikle tamamının gezilip görülmesi düşüncesindeyim, Tiran ve priştina yı tenzih ederim tabi. lakin üzerinden daha bir sene geçmesine rağmen, bir an önce gitmek...

4. omurmar

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Çok teşekkür edererim. Bu arada bende ulaştırma bakanlığı ile görüşmüştüm. Onlarda aynı şekilde belirttiler şirket üzerine kayıtlı araçlar için zorunluymuş :(
  5. omurmar

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Merhaba, Kusura bakmayın daha öncesindne konusu geçtiyse affınıza sığınıyorum. Size danışmak istediğim bir konu var. Navara için K2 belgesi aldınızmı, alanlar var mı? gerçi şimdiye kadar 4 kere süre uzatımına gitti ama tarih 31.12.2010 diyorlar.. Alıp almak konusunda...

6. omurmar

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? Bende Bosna sınırına girene kadar feribot la geçeceğiz diye bekliyordum ama öyle değil. Dubrovnikten sonra sahilden devam ediyorsunuz. Hırvat sınırı bitiyor Bosnaya giriyorsunuz. Hırvatistan gümrüğü kontrol ediyor bosna...

7. omurmar

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar neden bilmiyorum ama yazmak istedim. Navara Dizel A/T 4x4 100.000 km tamamlandı. 100 bin bakımını yaptırdım bu hafta. standartı 950 TL felan. Ben 80 binde şanzıman yağını değiştirdiğim için değişmesine gerek kalmadı. fakat ilave olarak on dizk ve balatalar değişti...
  8. omurmar

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? Benim tabsiyem Karadağdan Bosna Hersek e geçecekseniz,Giderken Sahil üzerinden Herzeg Novi kapısından Hırvatistan'a geçmeniz oradan Dubrovnik üzerinden , Bosna ya giriş yapıp Mostar ve Saray Bosnaya gitmeniz yönünde olur...
  9. omurmar

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? Hayır. Orası değil. Ohrid st. Naum zaten Ohrid de gezilmesi gereken yerler arasında, turizm rehberinde falan gözüküyor. Ziyaretin temel sebebi orada bulunan manastır. Fakat bizim ilgimizi çeken camp alanı olmuştu. Manastırın...

10. omurmar

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? Prizren'de kamp yerine rastlamadım ben. Olacağınıda pek tahmin etmiyorum açıkçası. Ama Makedonya da, Ohrid e 30 km uzaklıkta Sn Nauma diye bir yer var. Orada müthiş bir kamp alanı var. tavsiye ederim.

11. omurmar

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? Öncelikle Araba ile yurt dışına çıkmak için, Yunanistan üzerinden balkanlar gezisi yapacksanız, Yeşil sigorta, ve beynel minel ehliyet almanız yeterli olacaktır. bu işlemler için Turing den bilgi alabilirsiniz. Ehliyet 10...
  12. omurmar

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? Merhaba, 9 gün sürdü benim yolculuğum ve dün gece ulaştım İstanbul'a. Güvenlik konusunda kesinlikle söylenenlere inanmayın güvensiz olan hiçbiryer yok. Biz, makedonya, Arnavutluk, Karadağ, Hırvatistan üzerinden saraybosna ya...

13. omurmar

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? Bünyamin Bey, Şuanda Ferhunda hanımın pansiyonundayım Struga da. Selamınızı ilettim. çok mutlu oldular. Hatta Nehir Kenarından Hayal bizi almaya geldiğinde bizi nasıl buldunuz diye sordu. Açıklamaya çalışırken Bünyamin Bey...
  14. omurmar

Karadağ'dan Kosova'ya karayolu ile geçiş hakkında yardım?

Ynt: Karadağ'dan Kosova'ya karayolu ile geçiş hakkında yardım? çok önemli bir başlık olduğunu düşünüyorum. 3 gündür aramama rağmen sağlıklı bir bilgi bulamıyorum bende. Karadağ'dan kosova ya geçiş güzergahı hakkında bilgisi olan varsa, rota olarak geçilen şehirler ile birlikte paylaşabilir mi...
  15. omurmar

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? 7200 km yi okuduktan sonrasında bir anda ürkmüştüm ama siz budapeşte ve belgrad ada uğradığınızdan dolayı bulgaristan üzerinden dönmüşsünüzdür. sanırım o km yi arttırmıştır. Ben Dubrovnikten sonrasonda Bosna Herseki gezip...

16. omurmar

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? çokt eşekkürler bilgiler için harfiyen uymaya çalışacağım. Benim en fazla merak ettiğim konu, kosova dan karadağ geçişinin nasıl olduğu. Çünkü kuzeyden 20 km sırbistan dan geçerek giden yolda sırpların vize istediğini...
  17. omurmar

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? google earth rota konusunda pek başarılı değil. araştırmalarım hala devam ediyor benim karara bağladıktan sonrasında ve bir haftasonra yola çıkıp döndükten sonrasında da detaylı bilgi geçerim. şu siteyi öneririm...
  18. omurmar

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? merhaba, bende önümüzdeki hafta bir gezi planlıyorum türkiyeden otomobil ile. tecrübesi olan arkdaşlardan öğrenmek istediğim bir konu var. Kosova dan Bosna ya geçişte sırbistan ın 20 km yol için transit vize istediğini...

19. omurmar

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Haklısınız birçok yerde var, ben yaptırdığı yerden memnun kalanlardan referans almak istemiştim. Dediğiniz gibi fiyat çok değişiyor. Fakat ondan sonrasında birde yaptırırken ve sonrasında birçok sorun yaşama problemi var. Bu arada sizin aracı uzun zamandır takip...
  20. omurmar

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Merhaba, Uzun zamandır foruma katılamıyordum. Bir knu var ama daha öncesinden gözümden kaçmış olabilir 20 sayfa okudum forumda ve bilgi bulamadım. Aslında karşı olmama rağmen , zorunlu hallerden dolayı Navara mın kasasını kapatmak durumundayım. Daha öncesinden kasa...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri